Gość: wiki IP: *.065.c74.petrotel.pl 01.08.10, 00:54 witam interesują mnie opinie na temat wózka babyactive jet allegro.pl/item1166391797_baby_active_jet_spacerowka_fotelik_aluminium_nowe.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obeznana Re: opinie babyactive jet IP: *.plock.mm.pl 01.08.10, 09:25 kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: opinie babyactive jet IP: *.065.c74.petrotel.pl 01.08.10, 11:50 z wyglądu czy u użtkowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vyky Re: opinie babyactive jet IP: *.162.c66.petrotel.pl 01.08.10, 12:47 poniżej 2500zł nie ma co patrzeć na wózek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: opinie babyactive jet IP: *.065.c74.petrotel.pl 01.08.10, 13:29 taki drgi na kilka miesiecy? lepiej zainwestować w dobrą spacerówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.10, 22:12 Słucham?????????????????????? Wózek na 7-9 m-cy za powyżej 2500 zł??????????????????????????? No nieźle... Lepiej kupić porządną spacerówkę, a nie byle parasolkę gdzie dziecko ma kręgosłup wygięty w "chiński paragraf"... A ten wózek jest spoko!!! Moja Bratowa ma taki na tych większych pompowanych kołach i jest bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do monika Re: opinie IP: *.plock.mm.pl 05.08.10, 09:49 nie posikaj się z emocji.... są ludzie, dla których jest ważne w jakim wózku jeździ dziecko ciebie nie stać, to siedź cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.10, 21:33 Nie trafiłaś/łeś :D Stać mnie na to, żeby wychować dziecko w komfortowych warunkach!!! Pomyliłaś/łeś zasobność portfela ze zdrowym rozsądkiem :D :D :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do monika Re: opinie IP: *.plock.mm.pl 05.08.10, 22:19 Mnie nie musisz przekonywać na co ciebie nie stać. Krzykliwy ton twego wpisu świadczy że trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.10, 13:34 Nie zamierzałam Cię przekonywać na co mnie "nie stać", a napisałam na co mnie "stać" :D :D :D A tutaj coś do przemyślenia: slowniki.gazeta.pl/pl/krzykliwy Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do monika Re: opinie IP: *.plock.mm.pl 10.08.10, 14:44 Więc siedź cicho i czytaj co inni mają do napisania :P Definicja pasuje do twojej forumowej charakterystyki hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.10, 20:49 No i wyszło szydło z worka :D :D :D To się nazywa prawdziwe oblicze :D :D :D Czyżby brak argumentów??? Ojoj... to się porobiło :D :D :D Dzięki za pouczającą konwersację :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOSIA Re: opinie IP: 91.212.223.* 26.08.10, 13:08 Jeżeli masz za dużo energii to jazda biegać a nie wyżywać się na forum. Słoma z butów... Coraz mniej tu kultury, niestety. Proszę o konkretne odpowiedzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Amelii Re: opinie babyactive jet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 18:01 mam do sprzedania taki wózek plus nosidełko. jest praktycznie nie używany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: opinie babyactive jet IP: *.165.c64.petrotel.pl 21.10.10, 22:39 aktalna srzedaz wozka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie babyactive jet IP: 195.47.201.* 10.08.10, 13:45 gość, no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka6 Re: opinie babyactive jet IP: *.plock.mm.pl 25.08.10, 22:58 byłam zachwycona tym wózkiem do momentu przejścia na spacerówkę ( kupiliśmy go między innymi,dlatego że spacerówka miała być duża i posłużyć faktycznie te ok 3-4 lata) z gondolą było super - mimo, iż mój synek należał do dzieci dużych spokojnie wchodził zimową porą i nie musiał żadnych nóżek podkurczać - także z tym strzał w dziesiątkę ale z chwilą przejścia na spacerówkę trochę miny nam zrzedłu - faktycznie niby spacerówka spora - dużo miejsca na nóżki ale po pierwsze wizualnie nie za halo a po drugie bardzo ciężka się okazała - dziecko wiadomo urosło do tego parę kg wózka + zakupy tragedia. I jakby tego było mało mechanizm blokady ram po złorzeniu zepsuł się więc tylko utwierdziłam się, że zakup to niewypał. I przyszedł czas na inną, lżejszą i wygodniejszą spacerówkę. Dlatego teraz żałuję, że nie posłuchałam niektórych forumowiczek i nie kupiłam taniej gondoli oraz dobrej konkretnej spacerówki. Dość duże koszty poniosłam dwa razy, mimo, iż czuję ogromny sentyment do tego wózka a raczej do gondoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka6 Re: opinie babyactive jet IP: *.plock.mm.pl 26.08.10, 08:34 może to śmieszne, ale obiecałam sobie, że będę się słóchała forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka6 Re: opinie babyactive jet IP: *.plock.mm.pl 09.09.10, 23:42 komuś kto się za mnie podszył pragnę powiedzieć iż słuchała piszemy przez u a nie ó Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie babyactive jet IP: *.echostar.pl 03.10.10, 11:13 polecam stronke bangla.pl tam mozna znalezc sporo opinii na temat tego wozka i nie tylko.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś