kairokla 07.08.10, 15:59 potrzebuję opinii o przedszkolu na Modrzewiowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: Przedszkole Modrzewiowa 07.08.10, 21:29 kairokla napisała: > potrzebuję opinii o przedszkolu na Modrzewiowej Zapytaj w kuratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amam Re: Przedszkole Modrzewiowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 23:12 Ja polecam przede wszystkim dlatego,że to jest przedszkole nastawione na potrzeby dziecka. Moja córka jest zadowolana, bardzo lubi swoje Panie i zajęcia w przedszkolu. Lokalowo mogłoby byc trochę lepiej-sale nie sa duże, ale tez w grupie przebywa niewiele dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm48 Re: Przedszkole Modrzewiowa IP: *.161.c82.petrotel.pl 11.08.10, 08:25 Co to jest?Mały procent mam uważa że ma nadzwyczajne dzieci i szkają Bóg wie czego.Wszystkie dzieci są wspaniałe i niepotrzebna ta bufonada.Chcesz ideału zatrudnij prywatnie wysoko szkoloną przedszkolankkę,w ten sposób nie poniżysz innych dzieci.Życzę zdrowia tym mamom,z poważanie dziadek Odpowiedz Link Zgłoś