Dodaj do ulubionych

leki w ciąży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 21:26
Witam!
Mam pytanie czy któraś z Was będąc w ciąży zażywała uspakajający lek ziołowy Bellergot.
Ja obecnie jestem w 35 tygodniu ciązy i chodzę ostatnio jak kłębek nerwów.Zastanawiałam się nad tym lekiem czy od czasu do czasu mogę go zażyć doraźnie w cięższym dniu.Oczywiście tylko sporadycznie a nie ciągle.
Wiem że on mi pomagał jak nie byłam jeszcze w ciąży i czasami go zażywałam no ale teraz nie wiem czy ma on wpływa na dziecko czy nie?
Pomóżcie mi jak możecie,będę bardzo wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: leki w ciąży IP: *.146.127.147.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.11, 14:31
      NIE WOLNO stosować tego leku w ciąży i w czasie karmienia piersią. Wystarczy przeczytać ulotkę
      • Gość: gość Re: leki w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 16:03
        Tak teraz wiem że nie wolno ale jest już po fakcie :( Zależy mi tylko teraz na tym czy nawet taka mała ilość przeze mnie zażyta mogła wpłynąć na zdrowie mojego maluszka
    • Gość: Amebka Re: leki w ciąży IP: *.097.c73.petrotel.pl 06.01.11, 22:51
      Wyjątkowo właściwe miejsce sobie obrałaś kobieto na zadawanie takich mądrych pytań. Na tym forum pełno jest specjalistów od medycyny. Takie pytanie przede wszystkim powinnaś zadać swojemu lekarzowi ginekologowi, o ile korzystasz z jego opieki.
      O POMSTĘ DO NIEBA WOŁAJĄ TAKIE PYTANIA!!!! ŻENADA POZIOM MAŁEGO KAZIA
      • Gość: gosc Re: leki w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 23:08
        Jeśli cie się koleżanko nie podoba to nie czytaj i nie odpowiadaj,nikt cie o to nie prosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Zawsze jakaś sierota się znajdzie która byłaby chora jakby się do czegoś nie przyczepiła!!!!!!Złej baletnicy to przeszkadza nawet rąbek w spódnicy.Dla mnie to ważne pytanie i pytam gdzie mogę i nie wydaje mi się żebym pisała że nie pytałam gina bo owszem już dawno to zrobiłam lecz bardziej spokojna napewno bym się czuła jak jeszcze od kogoś dowiem się coś więcej!!!!!!!!!!!!!!
        Także daruj sobie wszelkie złośliwości!!!!!!!!!!!!

• Gość: Amebka Re: leki w ciąży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 09:29
          Tobie kobieto rzeczywiście potrzebny jest lek na uspokojenie, tylko znacznie silniejszy niż ziołowy bellerot.
          • Gość: gość Re: leki w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 11:12
            Nawet skarbie nie wiesz o czym piszesz,także radziłabym ci zapoznać się dokładnie z moim pytaniem zanim się wypowiesz.Bo ja osobiście nie znam takiego leku o jakim piszesz,chyba że to może jakiś chiński odpowiednik nazwy tego leku buhaha............................. :)
            A teraz złap trzy głębokie wdechy i wyluzuj z tymi niepotrzebnymi komentarzami OSO!!!!!!!!Bo nie takich ludzi złośliwych jak ty pytałam o radę! Pa
            • Gość: Amebka Re: leki w ciąży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 13:40
              Faktycznie ja się tylko przejęzyczyłam. Napiszę poprawnie BELLERGOT.
              Dziecino zmień lekarza, bo Cię dotychczasowy oszukuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka