Dodaj do ulubionych

ginekolog w płocku

IP: *.157.c76.petrotel.pl 16.02.11, 07:56
jestem w 1 miesiacu ciazy i musze wybrac lekarza, czytalam watek o nich lecz nie pomogło mi to w podjeciu decyzji. w 1 ciazy chodzilam do panka, ale niby nie mam zastrzezen to najw. byla polozna pani malgosia. w zwazku z tym czy warto isc prywatnie do lekarza a cala sprwe zalatwia i tak polozna? 1 ciaza byla bez problemow.
Obserwuj wątek
    • anitazagrodnik Re: ginekolog w płocku 16.02.11, 17:49
      Polecam dr Sabatowską , chodze do niej tez jestem w ciązy i nie mam zastrzezen
    • Gość: yyyyy Re: ginekolog w płocku IP: *.157.c76.petrotel.pl 17.02.11, 11:01
      bardziej chodziło mi o to czy warto prywatnie do lekarza czy państwowo bo to ze lekarz prywatnie mnie przyjmował nie przekłada się na nic przy porodzie, gdyby nie polożna to bym lezala i lezala.... to ona działała, a lekarze ogólnie luz
      • Gość: MałaMi Re: ginekolog w płocku IP: *.class147.petrotel.pl 17.02.11, 11:08
        Niby nie ma różnicy, ale na porodówce najpierw cię pytają o nazwisko lekarza prowadzącego. Na ginekologii też. A potem, wierz mi, są różnice w traktowaniu.
    • Gość: mm Re: ginekolog w płocku IP: *.plock.mm.pl 21.02.11, 16:21
      dr Słodki - ma super USG
    • Gość: jola Re: ginekolog w płocku IP: *.147.220.255.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.11, 21:00
      Ja polecam Gravidę i doktora Cieplińskiego, pracuje z nim super położna pani Małgosia ze starego szpitala. Bardzo mi pomogli jak byłam w ciąży. Super gabinet i pełen profesjonalizm
    • Gość: A. Re: ginekolog w płocku IP: *.012.c66.petrotel.pl 27.02.11, 16:37
      poszukuję nazwiska ginekologa, który przyjmuje na podolach na kasę chorych i robi za darmo usg, nie pamiętam jego nazwiska, wiem jedynie, ze zaczyna się na literkę H ale nie jest to Hawryluk
      • Gość: dorota Re: ginekolog w płocku IP: *.play-internet.pl 28.02.11, 11:17
        dr HADROWICZ
        • Gość: A. Re: Hadrowicz IP: *.012.c66.petrotel.pl 28.02.11, 15:13
          dzięki, a może jakieś opinie przy okazji o tym Hadrowiczu? czy on aby napewno robi za darmo tam usg?
          • Gość: gosc Re: Hadrowicz IP: *.146.37.233.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 10:24
            Byłam u Hadrowicza w Med-Jarze, to była moja pierwsza wizyta w ciąży (6 tydz. ciąży), usg bezpłatne, ale dość stary sprzęt. Zastanawiałam się czy chodzić do niego państwowo, czy pozostać przy lekarzu, do którego chodziłam prywatnie. I mimo kosztów, pozostałam przy prywatnych wizytach. Wyszłam od Hadrowicza niezbyt zadowolona, sprzęt dużo starszy a i on nie był zbyt delikatny przy badaniu, a i badania, na które dostałam, to było tylko minimum, mimo że powiedziałam mu, że poprzednią ciążę poroniłam. Więcej już do niego nie poszłam, ale wiadomo, że co osoba to wyda inną opinię. JA nie byłam zadowolona
    • Gość: aaaaa Re: ginekolog w płocku IP: *.class100.petrotel.pl 18.07.16, 10:15
      Nie polecam dr Hadrowicza! Bardzo nieprzyjemny pan i do tego "komentuje" w niezbyt przyjemny sposob wyglad pacjentki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka