Dodaj do ulubionych

Mamy BBCode

23.02.11, 11:24
Troszeczkę zmieniła się czołówka forum, poprosiłam o wykasowanie linków do zarchiwizowanych wątków.

Mamy też włączony BBCode. Co oznacza, że - oprócz formatowania tekstu - miłośniczki suwaczków będą je teraz widziały w swoich postach. Zachęcam więc do logowania i konstruowania sygnaturek :) Proszę tylko pamiętać, że sygnaturka nie powinna przekraczać rozmiarem 4 wersów tekstu. Tu jest forum testowe:
forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html
na którym można testować sygnaturki. Nową widać po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu.
Obserwuj wątek
    • dase_1 Re: Mamy BBCode 23.02.11, 16:33
      Miko - czy jest możliwość wprowadzenia na tym forum obowiązkowego logowania? To co tu się dzieje to już przechodzi wszelkie granice. Może po wprowadzeniu logowania zrobi się znowu miło i sympatycznie jak parę lat temu.
      Pozdrawiam
      • darkam1 Re: Mamy BBCode 24.02.11, 10:13
        dase_1 napisała:

> Miko - czy jest możliwość wprowadzenia na tym forum obowiązkowego logowania? To
        > co tu się dzieje to już przechodzi wszelkie granice. Może po wprowadzeniu logo
        > wania zrobi się znowu miło i sympatycznie jak parę lat temu.
        > Pozdrawiam

dase_1 ma racje. Jestem za.
        • mika_p Re: Mamy BBCode 24.02.11, 12:31
          Wprowadzenie logowania zmniejsza ruch na forum, a tu i tak jest niewielki. Myślicie, że będzie tu więcej nicków niż nasze trzy ? :) Bo gdyby się forum rozkręciło na zalogowanych użytkownikach, to szanse na obowiązkowe logowanie by wzrosły.
          • darkam1 Re: Mamy BBCode 24.02.11, 20:59
            Nie wiem, czy są takie szanse. Uważam jednak, że niektóre z nas nie piszą na tym forum, przez właśnie różnego rodzaju docinki.
            • Gość: do darki Re: Mamy BBCode IP: *.plock.mm.pl 24.02.11, 23:08
              załóż swoje forum i nie mieszaj
          • dorcianos1978 Re: Mamy BBCode 25.02.11, 14:31
            osobiście uważam, że obowiązek logowania pomógłby, zman sporo osób, które z uwagi na atmosferę tu panującą nie udzielają się bo po co? jak i tak każda wypowiedź zostaje totalnie skrytykowana
            kiedyś zaglądałam tu bardzo często i udzielałam się teraz szkoda słów na poziom wypowiedzi, najprostszy temat jest sprowadzany jest do wulgaryzmów i wzajemnych obelg

• dase_1 Re: Mamy BBCode 25.02.11, 22:26
              Myślę, że trzeba spróbować wprowadzić obowiązkowe logowanie - w przeciwnym razie nie dowiemy się jak będzie. Teraz ruch tu jest minimalny, a i tak każdy wątek kończy się falą krytyki i obraźliwych komentarzy. Nikt poważny nie będzie dyskutował w takiej atmosferze. Tak jak dziewczyny piszą - sporo osób zagląda, ale nie odzywa się z w/w powodów.
              W sytuacji jaka teraz panuje to forum prędzej czy później przestanie istnieć!
              • Gość: necia Re: Mamy BBCode IP: 46.186.24.* 26.02.11, 08:10
                dase_1 napisała:

> Tak jak dziewczyny piszą - sporo osób zagląda, ale
                > nie odzywa się z w/w powodów.

skąd wiesz ile zagląda??? robiłaś ankietę?

> W sytuacji jaka teraz panuje to forum prędzej czy później przestanie istnieć!

forum przetrwało już wiele "pomysłów" i trwać będzie niezależnie od dąsów "mądralińskich" którym się ubzdurało że logowanie pomoże
                • dase_1 Re: Mamy BBCode 26.02.11, 12:24
                  Necia - nie robiłam ankiety, ale mam kontakt z mamami poza forum i stąd moje stwierdzenie. Dziewczyny, które tu się logują nie mają dąsów, ale chcą się ustrzec przed atakami takich anonimów jak Ty i innych złośliwych, które czerpią satysfakcje z "dokopania" komuś. Jedyne na czym nam zależy, to to, żebyśmy mogły kulturalnie i miło wymieniać się poglądami, a w takiej atmosferze jaka jest to forum prędzej czy później przestanie istnieć!!!
                  Boisz się czegoś - Necia?
                  • darkam1 Re: Mamy BBCode 26.02.11, 14:05
                    Ostatnio na tym forum przyjazna jest tylko nazwa(i niektóre mamy)
                  • Gość: Gosia Re: Mamy BBCode IP: *.class96.petrotel.pl 26.02.11, 14:48
                    dase, dlaczego atakujesz tak bez pardonu??
                    skoro jest tyle dziewczyn to czemu nie założycie swojego forum i nie dacie przykładu?? odpowiedź jest prosta - bo jesteś tylko ty i darka
                    rozsądku więcej dase!
                    • dase_1 Re: Mamy BBCode 26.02.11, 17:35
                      Gosia - czy ja kogoś atakuję? Pocztaj posty i komentarze, to może domyślisz się o co chodzi - bo chyba nie rozumiesz o czym piszę ja i inne mamy - wbrew pozorom nie jesteśmy tylko we dwie. A idąc Twoim tokiem rozumowania - dlaczego nielogujące się czytelniczki obrażają, wyzywają, wyśmiewają TU, a nie założą sobie innego forum? Zauważ, że komentarze prawie w każdym wątku kończą się tak jak napisałam wcześniej.
                      Do tematu logowania wróciliśmy w tym poście, ale jak dobrze poszukasz na forum to zauważysz wielokrotne prośby o to i konkretną - ROZSĄDNĄ argumentację.
                      • Gość: Gosia Re: Mamy BBCode IP: *.153.c83.petrotel.pl 27.02.11, 10:06
                        dase, to załóż forum i zamiast na te, będziemy wchodzić na twoje i darki - z tego co pamiętam założyłyście już kiedyś o nazwie "płockie mamulki" czy jakoś tak..
                        a tak swoją drogą poczytałam twoich wpisów i przyprawiają o zawrót głowy
                        ciężko ci dopasować, lubisz atakować i pytać o dziwne rzeczy, może potrzebny psycholog?!
                        • dase_1 Re: Mamy BBCode 27.02.11, 10:42
                          Gosia - jak na razie to Ty mnie atakujesz - ale ok. Posty mogą przyprawić o zawrót głowy, tym bardziej jeżeli czytałaś wszystkie, to pewnie zauważyłaś że kilkakrotnie ktoś poszył się pod nick - stąd pomysł logowania - czytaj ze zrozumieniem.
                        • Gość: Gosia Re: Mamy BBCode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 15:56
                          i jeszcze jedno - będę tępić wszystkie mamki, które będą się logowały. logującym matkom mówimy zdecydowane NIE!!! to forum nie dla was - wynocha na swoje!!! jak psycholog nie pomoże to do psychiatry

nie boimy się was - bedziemy wyzywać i obrażać ile się da
                  • Gość: necia Re: Mamy BBCode IP: 46.186.24.* 27.02.11, 11:21
                    dase_1 napisała:

> Boisz się czegoś - Necia?

Boję... głupich pomysłów. Kończę dyskusję.
              • mika_p Re: Mamy BBCode 26.02.11, 23:41
                Wiesz, Dase, jako doświadczona emama eDziecka wiem, że jatkę można zrobić w niemal dowolnym temacie na forum, którego każda użytkowniczka jest zalogowana. Potrzebna jest tylko jedna złośliwa zołza i kilka osób, które nie wiedzą, że trolla się nie karmi.
                • Gość: magda Re: Mamy BBCode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 12:12
                  Nie jestem nowym użytkownikiem forum i kiedyś dosyć często tu zaglądałam (raczej się nie udzielałam), ale "chamstwo" goszczące na forum osłabił mój entuzjazm i podejrzewam, że nie jestem jedyna osoba, która przestała traktować forum poważnie.
                  Mówię tak: logowaniu.
                  • Gość: do magdy Re: Mamy BBCode IP: *.dynamic.mm.pl 23.03.11, 15:12
                    Przestalaś traktować poważnie, a nadal zaglądasz. Chcesz logowania, a nie logujesz się? typowe trollowanie! wydoroślej
                    • Gość: magda Re: Mamy BBCode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:31
                      zaloguje się jak będzie wyczyszczone forum i warto będzie z kimś pisać, a tymczasem żegnam Was moje Panie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka