Dodaj do ulubionych

Podręczniki - stacjonarnie a internetowo

02.08.11, 22:57
Byłam wczoraj w jednej z płockich ksiegarni zapytać o cenę zestawu dla I klasy (zestawu, nie mylić z pakietem, oprócz pakietu jest jeszcze jezyk, informatyka, dodatkowe ksiażki). Podano mi cenę 350 zł.
W jednej z internetowych księgarni wyszło mi niecałe 290 zł.
Liczyłam się z różnicą rzędu 20, może 30 zł, ale nie ponad 60.
Obserwuj wątek
    • Gość: Waser Re: Podręczniki - stacjonarnie a internetowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 23:17
      My za wszystkie książki do I klasy (szkoła podstawowa) zapłaciliśmy 352zł - łącznie z informatyką, językiem i religią. Książki kupiliśmy w szkole - spakowane do jednej reklamówki. Nie wiem czy to tanio, czy drogo - musiałabym sprawdzić - dla mnie przede wszystkim wygodnie - nie muszę biegać z kartką po księgarniach. Bez takiej możliwości też na pewno szukałabym tam gdzie taniej.
      Pozdrawiam
      • mika_p Re: Podręczniki - stacjonarnie a internetowo 04.08.11, 12:04
        No, ja tez do I klasy SP, tyle że bez religii, bo tego podręcznika nie wypisano na stronie szkoły,a z karteczką nie będę latać i pisać ;) Ale nie sądzę, żeby kosztował prawie 60 zł, więc jestem grubo do przodu.
        • Gość: monia Re: Podręczniki - stacjonarnie a internetowo IP: *.class97.petrotel.pl 05.08.11, 11:08
          no u nas w księgarni wyszło jakieś 40-50zł drożej, więc kupiłam przez internet - bonito.pl - raz dwa trzy teraz my! klasa 1 - 162,27 + j.angielski (podręcznik+ćwiczenia) - 56,30, no i religia już w Płocku na grodzkiej w księgarni - 18,50.
          w bonito przy zakupach powyżej 199zł przesyłka gratis, piątek zamawiałam książki, a w poniedziałek miałam je w domu, a dla bezpieczeństwa wybrałam płatność przy odbiorze.
    • dagu75 Re: Podręczniki - stacjonarnie a internetowo 09.08.11, 01:11
      Ja kupiłam książki do 1 klasy w internetowej ksiegarni gandalf. cały zestaw to koszt 165 zł, ( informatyka u nas jest w zestawie) w innych księgarniach to koszt ok. 200 zł.Angielski 50, została mi jeszcze religia.
      od razu kupiłam drugiemu dziecku ksiązki do 4 klasy. powyżej 200 zł kurier za darmo. Juz nie pamietam, kiedy podreczniki kupowałam w ksiegarni. Dobrze, że po 3 klasie mozna odkupic podreczniki od starszej klasy, więc jestem do przedu o prawie 200 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka