Dodaj do ulubionych

akcesoria plastyczne

IP: *.226.c65.petrotel.pl 24.08.11, 11:52
Witam. Już nie raz mi pomogłyście, moze i tym razem, ktoś bedzie mógl mi pomóc. Moje 4letnie dziecko nie dostało sie niestety do przedszkola. Na prywatne mnie nie stac wiec pogodziłam się z myśla, ze córka bedzie zdana na mnie jesli chodzi o edukację. Chciałabym oprócz literek i cyferek rozwinąć u niej wyobraznie i kreatywnosc. Moje pytanie wiec brzmi, czy jest w PłocKU taki sklep badz hurtownie gdzie mozna kupic najróżniejsze rzeczy typu: sztuczne oczy do przykejania (np. takie jak na pluszakach), wyciory, sztuczne diamenciki, najróżniejsze naklejki, papeterie czy kleje z brokatem itp. Nie pytam o farby czy kredki bo te dostępne są w prawie każdym hipermarkiecie. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: akcesoria plastyczne IP: *.183.c77.petrotel.pl 25.08.11, 22:26
      nie wiem czy wiesz ale państwowe przedszkola bardzo podrożały i zrobiła się niewielka różnica w stosunku do prywatnego, jakiś czas temu zapisałam dziecko do prywatnego od 8.00 / do 13.00 godz płaciłam 300 zł oczywiście wliczone w tą cenę było śniadanie,obiad i zawsze coś dostawała na podwieczorek ,owoce,jogurty itp.,wiem że były też dzieci do godz.12.00 i wtedy odliczane były obiady; jeszcze taniej ,,,,,jak chcesz to możesz przecież zapisać maluszka
      moje dziecko chodziło do promyczka ,zapytaj czy w dalszym ciągu jest taka możliwość ,,,,,,
    • mika_p Re: akcesoria plastyczne 26.08.11, 23:36
      Klej z brokatem jest w większości papierniczych, także sypki brokat.
      Brokat mozna dostać też w pasmanteriach.
      Nie wiem, jak sztuczne diamenciki, ale cekiny są w pasmanteriach - ale ostatnio, jak szukałam, były tylko wypukłe, płaskich nie. Niemniej, są.
      Kolorowe koperty (jednolicie kolorowe) po 30 i 40 gr sztuka są w sklepie z upominkami na Tumskiej, obok dawnego baru mlecznego (za Kolegialną po prawej, patrząc od królewieckiej)
      Lśniące papiery do pakowania prezentów do tej pory pojawiały się przed swiętami w Rossmannie, po 7,99 rolka (chyba 200x70cm): złote, srebrne, także inne kolory, lśniące i z holograficznymi wzorkami.
      W tej chwili w Auchan są arkusze kolorowego brystolu w przerażającej cenie prawie 4 zł za arkusz A3, kolorów jest co najmniej kilka.
      Koraliki do nawlekania bywaja w pepco (teraz nie ma) i chińskim centrum handlowym.
      Naklejki są w smyku,w papierniczych, oraz w księgarniach w postaci rozmaitych książęczek z zdaniami.

A do spozywczego można się udac po mąkę i sól do zrobienia masy solnej.

I jeszcze polecam mój stary wątek z f. eZabawy:
      forum.gazeta.pl/forum/w,576,91765124,,Byla_sobie_bombonierka.html?v=2
    • Gość: koala Re: akcesoria plastyczne IP: *.151.c74.petrotel.pl 27.08.11, 22:14
      Masę solną można kupić w Premium na ul.GRANICZNEJ W budynkach po cotexe, jest tam takze dużo tańszy niż w auchanie brystol klej z brokatem, brokat sypki, ciastoliny modeliny.Pozdrawiam.
    • rybka62 Re: akcesoria plastyczne 29.08.11, 09:19
      Sklep Pinezka na ul. Królewieckiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka