Dodaj do ulubionych

Alkohol a urodziny dziecka

11.09.11, 09:39
Co myślicie na temat alkoholu na urodzinach dziecka (rocznego i 5-latka). Ja jestem przeciwna a wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Alkohol a urodziny dziecka IP: *.216.c95.petrotel.pl 11.09.11, 12:55
      to nie alkohol sprawia że są udane urodziny dzieci tylko dobra zabawa i towarzystwo które nas otacza to ludzie tworzą klimat ja jestem przeciwna!
      • Gość: Basia81 Re: Alkohol a urodziny dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 15:05
        Też jestem przeciwna. To ma być zabawa dla dzieci a nie dla dorosłych. Polecam kolorowe balony, czapeczki i gwizdki takie kolorowe rozwijane. Będzie głośno ale dzieci na pewno będą zadowolone :-)
        • Gość: sm48 Re: Alkohol a urodziny dziecka IP: *.153.c66.petrotel.pl 27.09.11, 09:19
          nie zapraszaj, zwłaszcza dziadków:))))

• Gość: urodziny alkohol na tak IP: *.opera-mini.net 22.09.11, 20:27
      Alkohol nie jest dobry dla patologii, która nie umie go pić. Stąd może masz słuszne obawy. Kulturalnym ludziom to nie przeszkadza.
    • Gość: gość Re: Alkohol a urodziny dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 23:13
      trzeba pić
      • malinka-81 Re: Alkohol a urodziny dziecka 19.11.11, 16:07
        Zależy ile tego i czy dziecko będzie piło ;)
        u nas na drugich urodzinach było winko dla kobitek a że mężczyźni zmotoryzowni byli to obejszli sie smakiem. I balon były i czapeczki i tort i super zabawa (wszysc goście robili pociąg i tańczyli - mały mało się nie posikał z radości. I nie wino było motorem tylko jego radocha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka