escribir 27.02.07, 21:58 ... który mógłby prowadzić z nią ćwiczenia u nas w domu (W-wa Ochota). Problemy z koncetracją itp. które przekładają się na trudności w nauce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua696 Re: Psycholog do zerówkowiczki potrzebny... 27.02.07, 22:58 Malgosiu mysle ze najtaniej a wrecz za darmo znajdziesz wolontariusza/szke w Akademi pedagogiki specjalnej lub na uczelni ksztalcacej w zawodzie psycholog- powies tam ogloszenie a moze jakas stronka gdzie sa ogloszenia o wolontariacie. escribir napisała: > ... który mógłby prowadzić z nią ćwiczenia u nas w domu (W-wa Ochota). > Problemy z koncetracją itp. które przekładają się na trudności w nauce. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Psycholog do zerówkowiczki potrzebny... 27.02.07, 23:25 Elunia, wolałabym kogoś znajomego tzn. kogoś kto przyjdzie z polecenia i kto się nią zajmie na dłuższą metę. Wiem że musze zapłącić, bo ludzie z czegos muszą żyć, a wolontariuszka prędzej czy póxniej znajdzie sobie płatne zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: Psycholog do zerówkowiczki potrzebny... 28.02.07, 10:25 Gosia, piszę na priva Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Psycholog do zerówkowiczki potrzebny... 28.02.07, 20:56 sylraf napisała: > Gosia, piszę na priva nic nie dostałam ale widze światełko w tunelu- umówiłam sie w dziewczyna na wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: Psycholog do zerówkowiczki potrzebny... 01.03.07, 16:43 poszlo ponownie, i na gg także Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Psycholog do zerówkowiczki potrzebny... 01.03.07, 22:21 sylraf napisała: > poszlo ponownie, i na gg także doszło, odpisałam czekamy do wtorku, zobaczymy co to za dziewczyna, z która jestem umówiona. Odpowiedz Link Zgłoś
jancze Re: Psycholog do zerówkowiczki potrzebny... 06.03.07, 16:47 Nie bardzo wiem, co to miałyby być za ćwiczenia. Jeśli ta osoba, któr ama przyjść nie okaże się odpowiednia, to proszę się odezwać, może uda mi się pomóc. Napiszę na priv. Odpowiedz Link Zgłoś