ma_ma_aga 15.10.06, 12:10 Hej dziewczyny:) Może polecicie mi jakiegoś DOBREGO fryzjera, który zrobiłby coś normalnego na mojej głowie? Byłam w pewnym salonie i teraz wyglądam jak Czesław Niemen za czasów świetności;)Pomocy! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosikka Re: Fryzjer 16.10.06, 17:36 Był już taki wątek... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37021&w=46786080 Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ma_aga Re: Fryzjer 17.10.06, 13:47 Dzięki za link. Mam tylko pytanie:Ta Pani Asia pracuje w Kadusie na Królewieckiej 12?Sorry Dziewczyny za pytanie ale nie jestem z Płocka i nie wiem które to są stare pawilony. Ewentualnie możecie podać mi nr telefonu? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiula.c Re: Fryzjer 05.12.06, 16:45 Od jakiegos czasu istnieje salon na Jachowicza 17,na przeciwko Fitnessu "Blue".Jest w trakcie rozwoju wiec nie jest duzy,ale personel naprawde udany. Tez pracuja na Kadusie,ceny przystepne i fryzjerka jezdzi na szkolenia.Sympatyczna obsluga,mila atmosfera.Polecam!!!Nie zrobia krzywdy!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bawik Re: Fryzjer 06.12.06, 11:45 Pani Asia z Kadusa super dobiera fryzury, ale ceny są tam dosyć wysokie. Jeśli chcesz zmienić siebie a nie masz kompletnie pomysłu pani Asia jest niezastąpiona ale mogłaby robić jakieś promocje... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ma_aga Re: Fryzjer 07.12.06, 17:20 W końcu udało mi się trafić do pani Asi:) Już jestem po dwóch wizytach u niej i jestem bardzo zadowolona. Dobrała mi fajną fryzurę i super kolor.Naprawdę można ją polecić. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś