Dodaj do ulubionych

konkurencja ELDORADO?!!!

02.06.07, 10:12
wiecie dzis zauważyłam jadac autobusem ul Jachowicza nowe pomieszczenie zabaw
dla dzieci pod nazwa HIPCIO?!!był juz ktos tam? sala mieści się dokładnie w
tym samym budynku co szkoła(niestey nie wiem jak naz się sie ta szkoła)na
praterze...może tam cos jest innego i jest przytulniej...
Obserwuj wątek
    • gazelka74 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 03.06.07, 11:12
      ????????
      Na Jachowicza?
      a tak bliżej?
      Politechnika?, gimnazjum nr6?, SP nr6 (choć wejście od 1go Maja)?.

Więcej szkół na Jachowicza nie ma.

• malusiaxl Re: konkurencja ELDORADO?!!! 03.06.07, 17:51
        HIPCIO nie jest na ul Jachowicza tylko na Piłsudskiego w budynku Szkół
        Społecznych taki długi budynek przed torami.Jak przechodziłam to widziałam przez
        okno ze mamy siedziały na parapecie więc podejrzewam że pomieszczenie nie jest
        zbyt duże.Ale ciesze się że jest otworzone akie miejsce w moich okolicach :)))
        Pozdrawiam
    • nata2671 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 11.06.07, 17:57
      Witajcie. Dzisiaj byłam z moimi pociechami w HIPCIU. Nie jest żle, pod
      warunkiem że jest mało dzieci i to też w zależności od wieku. Było 5 osób
      dorosłych z maluchami za którymi trzeba było chodzić. I już było troszkę
      ciasno. Gdy są strasze dzieci zajmują przeważnie wyższe piętra i jest wtedy
      lużniej. Można zrobić urodziny. Sala przyjemna, ale przez tę salę przechodzi
      się do ubikacji.(średnia przyjemność dla innych). Ogólnie czysto,
      pachnąco,kolorowo,zabawki mebelki nowe. Poniedziałek - Piatek - 1 godz 7zł.
      Troszkę drożej niż w eldorado. Ale moim zdaniem fajna sprawa dla maluchów 1,5 -
      4 latka.
    • mama0609 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 13.06.07, 12:06
      Witajcie, byłam z córciami w Hipciu i uważam, że jest tam dużo przyjemniej niż
      w Eldorado, no i dla mnie bliżej. Ceny są OK (w porównaniu do bajlandii w
      Tayger - tam 15 min. kosztuje 4,00 zł. Moje córeczki były bardzo zadowolone,
      nie chciały opuścić sali po godzinie zabawy i musiałam dokupić następną
      godzinę. Panie z obsługi nie pozwalają wchodzić na salkę boso ze względów
      higienicznych (i zgadzam się z tym, bo nie chciałabym aby moje córeczki
      dotykały rączkami wykładziny po spoconych stopach). Salka urodzinowa bardzo
      czysta i przyjemna - już zamówiłam urodzinki dla starszej córci. Salka jest
      mniejsza niż w Eldorado, ale za to można zrobić kameralne urodziny w czystych
      warunkach. W dniu urodzin można zamówić odpłatnie malowanie twarzy i animatora -
      zawsze to jakaś atrakcja... odezwę się po urodzinkach i opiszę jak to się
      odbywało. Pozdrawiam
      • daze2001 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 20.06.07, 12:03
        Witajcie
        Byłam z dziećmi w HIPCIU i od tej pory nie słyszę o niczym innym. Jestem już
        stałym bywalcem. Ceny nie są wyższe niż w ELDORADO, bo można wykupić 2 godziny
        za 12 lub 14 zł (weekend). Jednak pomysł z wejściem na 1 godz. jest trafiony. W
        bufecie ceny sklepowe, bądź niższe. Powierzchnia lokalu faktycznie nie jest
        duża, ale wszystko rozplanowano "z głową". Parapety są przystosowane do
        siadania, ale można również usiąść przy stolikach i wypić kawę. Przede
        wszystkim jest czysto, aż pachnie. Kiedy chodzę z mężem, to zostawiam go w
        salce zabaw z dziećmi, a sama zaszywam się w salce urodzinowej z kawką i prasą
        (jeżeli salka jest wolna)
        Polecam nawet w upalne dni, bo sala jest klimatyzowana
        Pozdrawiam
    • monia4545 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 20.06.07, 18:11
      mam pytanko do mam, które chodzą z dziećmi do eldorado czy hipcia. Chciałabym
      wybrać się z moją córeczką ma 2 latak, chyba nie jest za mała?, ale nie wiem
      czy mam coś wziąć ze sobą w sensie buty na zmianę, czy z dzieckiem może wejść
      tylko jedna osoba czy możemy pójść z tatusiem we trójkę? Kiedy najlepiej się
      wybrać coby nie było za dużo dzieci no i jaki koszt? piszecie 12,14 zł za
      godzinkę, tak? sorki za takie głupie pytania, ale pierwszy raz się wybieramy i
      chcę wiedzieć co mnie czeka, bo znudził nam się plac zabaw...
      • mama0609 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 21.06.07, 08:38
        Witam, z 2-latkiem to proponuję hipcia. Hipcio jest głównie dla maluchów i
        przedszkolaków , poza tym tam jest kolorowo, czyściutko i "muzycznie". W Hipciu
        dzieci muszą mieć skarpetki, a rodzice ochraniacze. Na miejscu jest sklepik
        (ceny porównywalne ze "sklepowymi"). Ceny biletów, o których pisałaś - to za 2
        godziny. W Hipciu można kupić bilet na godzinę i wtedy zapłacisz 7 lub 8 zł. Na
        pierwszy raz proponuję Hipcia i po tej wizycie sama zaobserwujesz, jak czuje
        się tam Twój dzidziuś. W Eldorado trzeba wykupić bilet min. na 2 godziny.
        Pozdrawiam Cię Moniko.
    • monia4545 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 21.06.07, 09:29
      dzięki za informację. wybiorę się napewno do hippcia, jeśli możesz to napisz
      jeszcze godziny otwarcia, jeśli możesz, z góry dziękuję.
      • mama0609 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 21.06.07, 11:28
        od 11 do 19. Pozdrawiam
    • mama0609 Re: konkurencja ELDORADO?!!! 25.06.07, 12:22
      Witam, jestem już po urodzinach córki w Hipciu. Było naprawdę fajnie. Dzieciaki
      wyszalały się "na maxa". Polecam wszystkim mamusim to miejsce na urodzinki dla
      swoich pociech. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka