lejla7 16.01.09, 20:40 Cześć Dziewczyny. Bardzo proszę Was o opinie na temat tego lekarza. bardzo zależy mi na czasie. Będę wdzięczna za każdą odpowiedz. Pozdrawiam Lejla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o1la Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 17.01.09, 10:55 troche opinii o nim jest na www.znanylekarz.pl znam go osobiscie, ale prywatnie, wiec nic ci nie poradze- czlowiek fajny, mial wspanialego ojca;-) w srodowisku lekarskim czlowiek-legenda(ojciec). Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 18.01.09, 16:40 Ola weszłam na ta stronę i ... teraz mam mieszane uczucia no ale podobno ile pacjentek tyle opinii:)Bardzo zależy mi na kompetencji bo sprawa jest dość pilna i poważna:(Byłam u niego do tej pory 3 razy i zobaczę co będzie dalej .Dzięki za odpowiedz Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 21.01.09, 14:15 Jeśli chodzi o tego doktora to tu jest ujęta moja opinia o nim: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37021&w=88069180&a=90142323 Odpowiedz Link Zgłoś
goniusia1977 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 22.01.09, 17:56 jak dla mnie beznadziejny, zero zainteresowania, w szpitalu robil mi usg i oczywiscie postawil bledna diagnoze, wcale nie wzbudz mojego zaufania jako specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek83a Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 22.01.09, 22:16 popieram beznadziejny przez 4 lata chodziłam do niego z bólem jajnika z usg twierdził że wszystko jest dobrze i jak chce to może mi zrobić laparoskopie żeby się dowiedzieć co to może być więc zmieniłam lekarza na dr żurawika który już na 1 wizycie wykrył pierwotniaka na tym właśnie jajniku po 4 dniach byłam już na szpitalu operowana jakoś on nie miał problemu tego wykryć na usg guz ten rośnie do rozmiarów i wagi dziecka mój miał już 7 cm dlatego mnie bolało zresztą koleżanka której prowadził ciąże też była nim zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek83a Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.01.09, 14:21 kociaczek83a napisała: > popieram beznadziejny przez 4 lata chodziłam do niego z bólem jajnika z usg > twierdził że wszystko jest dobrze i jak chce to może mi zrobić laparoskopie żeb > y > się dowiedzieć co to może być więc zmieniłam lekarza na dr żurawika który już n > a > 1 wizycie wykrył potworniaka na tym właśnie jajniku po 4 dniach byłam już na > szpitalu operowana jakoś on nie miał problemu tego wykryć na usg guz ten rośnie > do rozmiarów i wagi dziecka mój miał już 7 mm dlatego mnie bolało zresztą > koleżanka której prowadził ciąże też była nim zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia19 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 10.02.09, 19:14 Nie polecam, okropny, wstrętny, interesowny (w sprawach pieniędzy), mało profesjonalny, jeśli w ogóle, wręcz zaniedbujący swoje obowiązki - opisuję przyjęcie pacjentki w ramach NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1-2 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 12:32 a jeśli mowa o NFZ to który lekarz jest miły i sympatyczny a przy tym rzeczywiście interesuje się pacjentką?????? cóż, można jedynie westchnąć i pozostawić to pytanie bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 10:42 A czy któraś z Was chodzi do niego prywatnie? Gdzie ma gabinet i jaki ma sprzęt? Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 12:36 Gabinet prywatny ma na ul. Otolińskiej w Orlen Medice (obok Biedronki) - wejście przez "dzieci zdrowe", ja natomiast chodziłam do niego narazie tylko poprzez NFZ w Orlen Medice na ul. Chemików - więc co do sprzętu w gabinecie prywatnym nie mam niestety wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 13:37 o kurcze... a ja słyszałam ,że ma gabinet gdzieś na Armii Krajowej? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1-2 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 13:48 na Armii Krajowej przyjmuje w soboty. Byłam tam raz, ale co do sprzętu to nie wiem. Na Otolińskiej jest na pewno USG. Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 20:35 Na Armii k\krajowej w soboty a we wtorki na Otolińskiej w jednym i drugim gabinecie ma usg ja jestem zadowolona w szpitalu się interesował i dużo mówił co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 21.02.09, 10:30 Czyli jak zwykle - ile pacjentek tyle opinii:-). Dajcie znać gdzie dokładnie na Armii Krajowej i ile bierze za wizytę?. Może któraś z Was prowadzi u niego ciążę?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 21.02.09, 15:10 na podolszycach ma lepszy sprzęt ale usg ma w obu gabinetach. Zajmuje się mną od 4m-c jak na razie to jest dobrze (chodzę prywatnie) mam problem z zajściem w ciąże:( Byłam wcześniej u 2 innych lekarzy którzy zbagatelizowali sprawę ponieważ w pierwszą ciąże zaszłam bez problemu a On podszedł do sprawy poważnie i zaczął coś robić zamiast wmawiać mi że to blokada psychiczna Założyłam ten watek bo bardzo zależało mi na opinii ale tak jak któraś z was już napisała ile pacjentek tyle opini. Mam nadzieje że jednak dobrze wybrałam bo psychicznie czuje się coraz gorzej:(( Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 09:46 ja na niego nie narzekam; dobry lekarz, a prowadził mnie w dwóch cc i paru innych sprawach również Odpowiedz Link Zgłoś
asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 10:57 na podolszycach ma lepszy sprzęt ale usg ma w obu gabinetach... Ale gdzie na podolszycach? Odpowiedz Link Zgłoś
asiakoch Re: prywatny gabinet na P.Jedrzejewskiego 26.02.09, 09:07 Gdzie dokładnie na Podolszycach ? Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 18:07 lejla7 - wszystkiego dobrego Ci życzę. Trzymam kciuki. Rozumię Cię doskonale, gdyż miałam bardzo podobną sytuację. W pierwszą ciążę (14 lat temu) zaszłam w pierwszym cyklu tuz po podjęciu przez nas decyzji o dziecku. Z zajściem w drugą ciążę (2 lata temu) miałam trudniej i trwało to 9 miesięcy po podjęciu decyzji o kolejnym dziecku. Będzie dobrze, nie trać nadziei. Dwie kreseczki na teście pokażą Ci się tak nagle i nieoczekiwanie że szczęście będzie całą Cię przepełniać. Powodzenia i pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 dzieki necia 23.02.09, 20:45 Dzięki za dobre słowo każda nadzieja poprawia mi humor:) w piątek będę miała HSG może to coś wyjaśni. Strasznie się tego badania boje ale chęć zajścia w drugą ciąże jest silniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dzieki necia IP: *.197.c70.petrotel.pl 28.06.09, 22:35 lekarz jest super Odpowiedz Link Zgłoś