Dodaj do ulubionych

Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego

16.01.09, 20:40
Cześć Dziewczyny. Bardzo proszę Was o opinie na temat tego lekarza. bardzo
zależy mi na czasie. Będę wdzięczna za każdą odpowiedz. Pozdrawiam Lejla
Obserwuj wątek
    • o1la Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 17.01.09, 10:55
      troche opinii o nim jest na www.znanylekarz.pl

znam go osobiscie, ale prywatnie, wiec nic ci nie poradze- czlowiek fajny, mial
      wspanialego ojca;-) w srodowisku lekarskim czlowiek-legenda(ojciec).
      • lejla7 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 18.01.09, 16:40
        Ola weszłam na ta stronę i ... teraz mam mieszane uczucia no ale podobno ile
        pacjentek tyle opinii:)Bardzo zależy mi na kompetencji bo sprawa jest dość pilna
        i poważna:(Byłam u niego do tej pory 3 razy i zobaczę co będzie dalej .Dzięki za
        odpowiedz Pozdrawiam Cię serdecznie
    • necia5 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 21.01.09, 14:15
      Jeśli chodzi o tego doktora to tu jest ujęta moja opinia o nim:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37021&w=88069180&a=90142323
    • goniusia1977 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 22.01.09, 17:56
      jak dla mnie beznadziejny, zero zainteresowania, w szpitalu robil mi usg i
      oczywiscie postawil bledna diagnoze, wcale nie wzbudz mojego zaufania jako
      specjalista
      • kociaczek83a Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 22.01.09, 22:16
        popieram beznadziejny przez 4 lata chodziłam do niego z bólem jajnika z usg
        twierdził że wszystko jest dobrze i jak chce to może mi zrobić laparoskopie żeby
        się dowiedzieć co to może być więc zmieniłam lekarza na dr żurawika który już na
        1 wizycie wykrył pierwotniaka na tym właśnie jajniku po 4 dniach byłam już na
        szpitalu operowana jakoś on nie miał problemu tego wykryć na usg guz ten rośnie
        do rozmiarów i wagi dziecka mój miał już 7 cm dlatego mnie bolało zresztą
        koleżanka której prowadził ciąże też była nim zawiedziona.
        • kociaczek83a Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.01.09, 14:21
          kociaczek83a napisała:

> popieram beznadziejny przez 4 lata chodziłam do niego z bólem jajnika z usg
          > twierdził że wszystko jest dobrze i jak chce to może mi zrobić laparoskopie żeb
          > y
          > się dowiedzieć co to może być więc zmieniłam lekarza na dr żurawika który już n
          > a
          > 1 wizycie wykrył potworniaka na tym właśnie jajniku po 4 dniach byłam już na
          > szpitalu operowana jakoś on nie miał problemu tego wykryć na usg guz ten rośnie
          > do rozmiarów i wagi dziecka mój miał już 7 mm dlatego mnie bolało zresztą
          > koleżanka której prowadził ciąże też była nim zawiedziona.
          • lejla7 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 01.02.09, 17:18

• lilia19 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 10.02.09, 19:14
      Nie polecam, okropny, wstrętny, interesowny (w sprawach pieniędzy), mało
      profesjonalny, jeśli w ogóle, wręcz zaniedbujący swoje obowiązki - opisuję
      przyjęcie pacjentki w ramach NFZ
      • gosia1-2 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 12:32
        a jeśli mowa o NFZ to który lekarz jest miły i sympatyczny a przy
        tym rzeczywiście interesuje się pacjentką??????

cóż, można jedynie westchnąć i pozostawić to pytanie bez odpowiedzi.
    • asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 10:42
      A czy któraś z Was chodzi do niego prywatnie? Gdzie ma gabinet i
      jaki ma sprzęt?
      • necia5 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 12:36
        Gabinet prywatny ma na ul. Otolińskiej w Orlen Medice (obok
        Biedronki) - wejście przez "dzieci zdrowe", ja natomiast chodziłam
        do niego narazie tylko poprzez NFZ w Orlen Medice na ul. Chemików -
        więc co do sprzętu w gabinecie prywatnym nie mam niestety wiedzy.
        • asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 13:37
          o kurcze... a ja słyszałam ,że ma gabinet gdzieś na Armii Krajowej?
          • gosia1-2 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 13:48
            na Armii Krajowej przyjmuje w soboty.
            Byłam tam raz, ale co do sprzętu to nie wiem.
            Na Otolińskiej jest na pewno USG.
            • ola162 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 20.02.09, 20:35
              Na Armii k\krajowej w soboty a we wtorki na Otolińskiej
              w jednym i drugim gabinecie ma usg
              ja jestem zadowolona
              w szpitalu się interesował i dużo mówił co i jak
              • asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 21.02.09, 10:30
                Czyli jak zwykle - ile pacjentek tyle opinii:-).
                Dajcie znać gdzie dokładnie na Armii Krajowej i ile bierze za
                wizytę?. Może któraś z Was prowadzi u niego ciążę?Dzięki
                • lejla7 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 21.02.09, 15:10
                  na podolszycach ma lepszy sprzęt ale usg ma w obu gabinetach. Zajmuje się mną od
                  4m-c jak na razie to jest dobrze (chodzę prywatnie) mam problem z zajściem w
                  ciąże:( Byłam wcześniej u 2 innych lekarzy którzy zbagatelizowali sprawę
                  ponieważ w pierwszą ciąże zaszłam bez problemu a On podszedł do sprawy poważnie
                  i zaczął coś robić zamiast wmawiać mi że to blokada psychiczna Założyłam ten
                  watek bo bardzo zależało mi na opinii ale tak jak któraś z was już napisała ile
                  pacjentek tyle opini. Mam nadzieje że jednak dobrze wybrałam bo psychicznie
                  czuje się coraz gorzej:((
                  • bejoy Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 09:46
                    ja na niego nie narzekam;
                    dobry lekarz, a prowadził mnie w dwóch cc i paru innych sprawach również
                  • asiakoch Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 10:57
                    na podolszycach ma lepszy sprzęt ale usg ma w obu gabinetach...

Ale gdzie na podolszycach?
                    • asiakoch Re: prywatny gabinet na P.Jedrzejewskiego 26.02.09, 09:07
                      Gdzie dokładnie na Podolszycach ?
                  • necia5 Re: Opinia na temat dr Pawła Jedrzejewskiego 23.02.09, 18:07
                    lejla7 - wszystkiego dobrego Ci życzę. Trzymam kciuki. Rozumię Cię
                    doskonale, gdyż miałam bardzo podobną sytuację. W pierwszą ciążę (14
                    lat temu) zaszłam w pierwszym cyklu tuz po podjęciu przez nas
                    decyzji o dziecku. Z zajściem w drugą ciążę (2 lata temu) miałam
                    trudniej i trwało to 9 miesięcy po podjęciu decyzji o kolejnym
                    dziecku. Będzie dobrze, nie trać nadziei. Dwie kreseczki na teście
                    pokażą Ci się tak nagle i nieoczekiwanie że szczęście będzie całą
                    Cię przepełniać. Powodzenia i pozdrawiam cieplutko.
                    • lejla7 dzieki necia 23.02.09, 20:45
                      Dzięki za dobre słowo każda nadzieja poprawia mi humor:) w piątek będę miała
                      HSG może to coś wyjaśni. Strasznie się tego badania boje ale chęć zajścia w
                      drugą ciąże jest silniejsza :)
                      • Gość: aga Re: dzieki necia IP: *.197.c70.petrotel.pl 28.06.09, 22:35

lekarz jest super
                        • Gość: ja Re: dzieki necia IP: *.189.c79.petrotel.pl 29.06.09, 09:52
                          menda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka