mamaaja 22.07.09, 08:43 Witam. Może macie sprawdzone opinie o tej nowej restauracji, chciałabym zorganizować tam małą uroczystość rodzinną, pasuje mi lokalizacja ale to troszkę za mało ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danae Re: restauracja exploracja na Łukasiewicza IP: *.032.c75.petrotel.pl 22.07.09, 12:54 idź zamów na próbę obiad i zobaczysz czy smacznie. chociaż prawda taka, że osoby "organizujące uroczystości rodzinne" chcą zwykle się najeść na maxa itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja exploracja na Łukasiewicza IP: *.plock.mm.pl 22.07.09, 15:51 jedzenie mają dobre. najlepiej idź cos zamów, zobacz jakie są porcje, jaka obsługa i ceny i potem podejmij decyzje czy się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaja Re: restauracja exploracja na Łukasiewicza 22.07.09, 17:33 Dzięki, ale nie chodzi mi o najedzenie się "na maxa" chcę tam zorganizować uroczysty obiad dla najbliższych czy to źle ale po co ja się tłumaczę każdy mierzy własną miarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja exploracja na Łukasiewicza IP: *.115.c88.petrotel.pl 22.07.09, 21:06 odpowiedzi na twoje pytanie żenujące aż się nie chce tego czytać ciebie interesuje uroczysty obiad a oni myślą tylko o tym jak się nawpie...ć szamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja exploracja na Łukasiewicza IP: *.plock.mm.pl 22.07.09, 21:59 Gość portalu: ja napisał(a): > nawpie...ć szamy! Masz "ciekawe" słownictwo. I śmieszno i straszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masza Re: restauracja exploracja na Łukasiewicza IP: 213.76.179.* 27.07.09, 15:28 Trudno oceniac mi jakąkolwiek imprezę bo nie miałam przyjemności tam organizować ale miałam przyjemność zjeść tam świetną kolację. Bardzo elegancko a jednocześnie na luzie, porcje takie że wystarczy miejsca i na przystawkę i deser, delektujesz się smakiem a nie objadasz. Znakomite wino i przemiła obsługa. Polecam z czystym sercem:) Odpowiedz Link Zgłoś