zajbel 23.01.10, 15:38 wyborcza.pl/1,76842,7469497,Czastki_Oli.html Wstrząsający ale i bardzo mądry artykuł, traktujacy o życiu i śmierci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda491 Re: O la 23.01.10, 16:17 Smutna, zarazem pouczająca historia. Wspaniali rodzice. Nie może być nic gorszego dla rodziców od straty dziecka, a jednak potrafili rozsądnie myśleć. Niestety, niewielu ludzi stać na taką postawę. Odpowiedz Link
pragata Re: O la 23.01.10, 16:43 Tak,bardzo niewielu.Sama nie wiem jak ja bym to przeżyła.Podziwiam rodziców Oli.To co oni przeszli możnaby rozdzielić na kilka rodzin,czy nawet pokoleń.Tyle bólu,tyle ... Jak szybko,jak boleśnie ludzie dorastają.Chylę głowę przed rodziną Oli. Odpowiedz Link
52ania Re: O la 24.01.10, 15:27 Jestem pełna podziwu dla Rodzicow Oli.Takie decyzje są zawsze trudne.Czytając artykuł popłakałam się. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: O la 24.01.10, 16:41 Ktos kto tego nie przeżył nawet sobie nie uswiadamia jak to jest kiedy sie traci dziecko.Jak usłyszałam w szpitalu że mamy się szykowac na najgorsze to jakos to do mnie nie dotarło i nie docierało do samego końca.Moze to jakas reakcja obronna,nie wiem ale nawet teraz-kiedy minął już rok i parę miesiecy wydaje mi sie ze to sie stało tak jakos "obok" i ze on jest gdzes dalej ale jest.I gdyby ktos się zwrocił -tez wyraziłabym zgodę.Chociaz częśc by żyła... Odpowiedz Link