Dodaj do ulubionych

Referendum dla Wolności!

18.12.16, 15:50
Nie zwlekajcie, podpisujcie.
Dla spokoju w szkołach, dla przywrócenia powagi Trybunałowi Konstytucyjnemu, dla przywrócenia szacunku do władzy, dla ocalenia "wdowiego grosika", dla zamknięcia gęby pisiorom...., by zapanował ład i zgoda.

secure.avaaz.org/pl/petition/Senat_Rzeczpospolitej_Polskiej_Referendum_w_sprawie_skrocenia_kadencji_rzadu_RP_Beaty_Szydlo/?cmZrWkb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-345638-Senat_Rzeczpospolitej_Polskiej_Referendum_w_sprawie_skrocenia_kadencji_rzadu_RP_Beaty_Szydlo&utm_term=mZrWkb%2Bpl
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Referendum dla Wolności! 18.12.16, 18:51
      Basiu, juz podpisałam u siebie.
    • engine8 Re: Referendum dla Wolności! 19.12.16, 00:07
      Ciekawe i nie pozbawione sensu spojrzenie na sytuacje..
      Wydaje mi sie ze warto przeczytac - ten czlowiek ma glowe, pamiec i bardzo dobre kojarzenie faktow.

www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3812
      www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3813
      • baska123 Re: Referendum dla Wolności! 19.12.16, 16:56
        engine8
        Szkoda mojego czasu.
        Tego dzbuka znam z facebooka.
        W kółko te same argumenty, nic nowego nie wydumał.
        • engine8 Re: Referendum dla Wolności! 19.12.16, 18:54
          No wlasnie....najprosciej odrzucac Nie czytaja, nie analizuja bo swoje zdanie juz maja.. Szkoda czasu na spojrzenie na problem z innej strony?
          Wcale nie znaczy ze Michalkiewicz to Alfa i Omega ale trzeba przyznac ze jego analizy nie sa pozbawione sensu - ma ogromna pamiec i zdolonsci kojarzenia faktow. Odgady ma konserwatywne ale jak trzeba to kazdemu sie dostaje.
          Jak posluchasz jego wypowiedzi to zauwazysz ze trudno go zaskoczyc czymkolwiek i potrafi trafnie argumentowac.
          Ja zawsze patrze na problemy z innej strony i czytam tych co propaguja moja ale i przciwna strone i to nie z negatywnym nastawienim poniewaz kazdy medal ma dwie strony a racje zwykle sa gdzies posrodku - wtedy masz jakies tam pojecie co sie wlasciwie dzieje.
          Ja czytam i jego i al Jazzire i Gazete i Walls Street i Jerusalem Post i Ruskie media - potem z tego wszytkiego wykrece przyslowiawa "wode" i porownuje to co zostalo czy to pasuje...
          A dzieki Google wszytkie jezykie mozna teraz tlumaczyc i rozumiec...
          Jak wierzysz jedynie w to co pisza w Gazecie i co sledzisz TV to masz bardzo male pojecie o problemie.. jedynie to co lokalna propaganda chce Tobie wcisnac
          Juz ktos dawno zauwazyl ze "Wiedza czesciowa jest bardzo niebezpieczna"
          • mobic Re: Referendum dla Wolności! 21.12.16, 10:28
            Nie podpiszę się pod tym referendum.
            Ten cmentarz wyglada na cmentarz Żydowski. Kliknij tu i przeczytaj posty Internautów
            https://img24.otofotki.pl/obrazki/tw440_cmz00.jpg
            • aga-kosa Re: Referendum dla Wolności! 22.12.16, 09:02
              Mobic, ja też nie. smile aga
          • baska123 Re: Referendum dla Wolności! 21.12.16, 22:02
            engine8. Szkoda mi czasu na dyskusję o tym, co ten gość pisze.
            Dlaczego wydaje Ci się, a nawet masz pewność, że nie czytałam?
            Żeby była jasność, jestem za unieszkodliwieniem Kaczora i jego Świty,
            nie ma innej drogi do spokoju i normalności w moim kraju!!!!
            • engine8 Re: Referendum dla Wolności! 22.12.16, 00:30
              Mogłabyś się zapisać do partii Demokratycznej w Stanach... oni dokładnie to samo myślą o Trumpie.

Nie wiem jak to jest w Polsce ale nie rozumiem co jest z naszymi lewicowcami ze nie potrafią się pogodzić z przegrana w wyborach? A najgłośniej krzyczą Ci co wogole nie glosowali..
              Podejrzewam ze za 4 lata bedzie znow to samo - zamiast sie pozbierać i glosować na swojego to beda narzekać ze znów przeciwnicy cos oszukali.

• baska123 Re: Referendum dla Wolności! 23.12.16, 21:19
              Dla tych co mają oczy szeroko zamknięte:

CZY KŁAMIE, MANIPULUJE I NISZCZY?
              Dziś PiS chwali się sondażami poparcia.
              Ale unika jak ognia sondażu, w którym 57% Polaków powiedziało, że niszczy demokrację.
              Ale nie tylko o demokrację tu chodzi.
              O największy w historii dług Polski, o fatalnie reformowane szkoły, o ustawianie misiewiczów, o miliony dla Rydzyka, o kłótnie z Unią, o bezprawne głosowania w sejmie, o ograniczanie wolności mediów, o propagandę w tvpis, o podwyżki emerytur o 3 zł. kiedy sobie przyznają 85 milionów premii, o zabieranie naszych pieniędzy z ofe, o zamykanie kopalni, o zakaz aborcji i antykoncepcji, o straszenie sędziów i Polaków!!!
              DLATEGO ZAPYTAMY WPROST.
              CZY KACZYŃSKI NISZCZY POLSKĘ?
              ----------------------
              polub nas zanim będzie za późno: www.sokzburaka.pl

Moją odpowiedź znacie. Pozdrawiam-JaBaśka i polecam www.sokzburaka.pl

To ja Baśka-Wodnik co leje czystą wodę
              http://s3.rimg.info/2aba65fdfa0fd7042bd7fbd3c6f396ec.gif
              • engine8 Re: Referendum dla Wolności! 24.12.16, 04:02
                Ok. .To chyba do mnie. Zobaczmy co pisze ten gość: hm... czyżby i on nie lubił Kaczyńskiego?
                www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3817

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka