kiepska3 07.02.10, 16:57 A ja się wybieram na rentę a właściwie to już jestem. Właśnie próbuję znaleźć sobie jakieś miejsce na forum,rozglądam się i poczytuję. Wybaczcie ,że na początku nie będę taka aktywna jak inni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajbel Re: Przed rrentą 07.02.10, 19:06 To forum to dobre miejsce, mili ludzie, witaj i rozgość się. Odpowiedz Link
pragata Re: Przed rrentą 08.02.10, 13:34 Witam Cię kiepska3, miejsce tu jest dla każdego,bo mili są gospodarze tego forumka,zrób tu trochę nowego szumu... Odpowiedz Link
kocurzak Re: Przed rrentą 08.02.10, 16:30 Jestem tu bardzo krotko,witam Cie cieplutko,tak jak mnie tu witano,ale ostrzegam,to wciaga,zdarzylo mi sie przypalic obiad czytajac posty. Odpowiedz Link
kiepska3 Re: Przed rrentą 16.02.10, 21:07 Łatwo powiedzieć ,ale od czego zacząć? Tak wleźć w środek a i dyskusji wielkiej nie widać.Na razie czytam tu i na innych forach.Podglądam i uczę się. Boże ile to zawiści w ludziach się nagromadziło.Żeby tylko w co nie wdepnąć. Odpowiedz Link
kocurzak Re: Przed rrentą 17.02.10, 06:18 Nie jest tak zle,emocje,flustracje zawsze byly przy ludziach,jesli jest dyskusja to napewno beda odmienne zdania,najwazniejsze,to nie obrazac sie,gdy ktos stawia kontra,nie wszystko,wszystkim musi sie podobac.Oby nam nie zabraklo tematow do rozmowy,troche tutaj za cicho,ale jak sie postaramy bedzie fajnie.Zostan i mow o swiecie o ludziach i oczym tylko chcesz. Odpowiedz Link
cortyzol Re: 17.02.10, 10:36 Coś takiego,za cicho, to się rozrusza!Jestem już długo na emeryturze bo już ponad 10lat.Mam własne zdanie na dane tematy i nie lubię jak ktoś stosuje na forach i w życiu metodę ...panie Prezesie białe jest czarne i odwrotnie... to wolę ,żeby mnie admin od razu zabanował.To tak na początek. W wizytówce wymiotłem co się dało bo mi głowę przeklejono.Dodam ,żeby mi nie wytkano ,że czasem zrobię błąd ale to dysleksja.A w ogóle zauważyłem jakiś marazm na wszystkich forach. Odpowiedz Link
pragata Re:marazm na forach... 17.02.10, 17:06 ...no jest nie da się ukryć.Pogoda,zmęczenie realem? A pewno wszystko to po trochu,czekamy na Wiosnę,a póki co oglądamy Vancouver i trzymamy kciuki za naszych... Odpowiedz Link