Dodaj do ulubionych

Minal rok.

28.12.24, 14:34
Jak oceniacie poczynania rzadzacych po roku sprawowania wladzy? Czy dzisiwj glosowalibyscie podobnie? Czujecie sie bezpieczniejsi socjalnie...praca, dochody, koszty zycia, opieka zdrowotna, edukacja itp ? Jestescie spokojni o przyszlosc Waszych dzieci, wnukow? Czy prawo wreszcie znaczy prawo? Nie widze zadnych demonstracji z haslami >konstytucja<, czy to znaczy, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Co, co ztobil ten rzad Was najbardziej cieszy? Mamy wieksze znaczenie w swiatowej polityce?
Pytam u zrodel, bo z dystansu moge stworzy sobie falszywy pbraz.
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Minal rok. 29.12.24, 03:50
      Ja działam w innym ugrupowaniu. Dla mnie nieprzestrzeganie konstytucji i sądu najwyższego to łamanie prawa. Głosowałem na kogo innego I będę głosował na pana Nawrockiego, który ma duże szanse wygrać.Cieszę się, że Trump wygrał mimo wszystko 20 stycznia obejmie urząd prezydenta. Za wypisywanie bzdur wobec niego przez urzędników tego rządu- Polska straciła bardzo. Żeby ścigać posłów opozycji i musieli uciekać z kraju, zamykać księdza i przeszukiwać zakon dominikanów to skandal. Bodnar kiedyś za to odpowie. Ceny ciągle w górę, firmy się zawijają z spod tego zielonego ładu Unii. Cieszy mnie że rząd w Niemczech upadł i będzie nowy jak ludzie wybiorą. Rok udany, wszyscy zdrowi. Jaki będzie następny nie wiem. Ale póki siła to moje dzieci nie odczują biedy.

• hrasier_2 Re: Minal rok. 29.12.24, 10:41
        Kryzys rządowy we Francji i w Niemczech. Problemy w Europie z gazem. Ciekawe co zrobi Trump z Niemcami. I czy rozwiąże problem z Rosjanami?
        • vermieter Re: Minal rok. 30.12.24, 07:46
          hrasier_2 napisał:

> Ciekawe co zrobi Trump z Niemcami.

Bardziej interesujące jest co Europa i Niemcy zrobią z Trumpem.
          • engine8t Re: Minal rok. 31.12.24, 01:05
            vermieter napisał(a):

> hrasier_2 napisał:
            >
            > > Ciekawe co zrobi Trump z Niemcami.
            >
            > Bardziej interesujące jest co Europa i Niemcy zrobią z Trumpem.

Stopy mu ucaluja?
            • chris.w2 Re: Minal rok 31.12.24, 18:23
              engine8t napisał:
              > Stopy mu ucaluja?

jak dotychczas to on całował
              • engine8t Re: Minal rok 31.12.24, 19:09
                chris.w2 napisał:

> engine8t napisał:
                > > Stopy mu ucaluja?
                >
                > jak dotychczas to on całował

Patrz muna rece (co robi) a nie na gebe smile
                • chris.w2 Re: Minal rok 31.12.24, 19:51
                  engine8t napisał:
                  > Patrz muna rece (co robi) a nie na gebe

Donald Trump uznany za winnego napaści seksualnej i zniesławienia, został zobowiązany do zapłacenia 5 milionów dolarów odszkodowania za molestowanie seksualne i zniesławienie pisarki E. Jean Carroll.
                  Prezydent elekt mógł zostać skazany mimo immunitetu, bo ten nie obejmuje przestępstw sprzed objęcia urzędu
                  • engine8t Re: Minal rok 31.12.24, 20:04
                    chris.w2 napisał:

> engine8t napisał:
                    > > Patrz muna rece (co robi) a nie na gebe
                    >
                    > Donald Trump uznany za winnego napaści seksualnej i zniesławienia, został zobow
                    > iązany do zapłacenia 5 milionów dolarów odszkodowania za molestowanie seksualne
                    > i zniesławienie pisarki E. Jean Carroll.
                    > Prezydent elekt mógł zostać skazany mimo immunitetu, bo ten nie obejmuje przest
                    > ępstw sprzed objęcia urzędu

Lewactwo spieszy sie jak moze zeby swoje lewackie rzadzenie wykorzystac do max.
                    Ale Trump ma jeszcze pare opcji ktore napewno wykorzysta.
      • uoia Re: Minal rok. 29.12.24, 16:53
        hrasier_2 napisał:

> Ja działam w innym ugrupowaniu. Dla mnie nieprzestrzeganie konstytucji i sądu n
        > ajwyższego to łamanie prawa. Głosowałem na kogo innego I będę głosował na pana
        > Nawrockiego, który ma duże szanse wygrać.Cieszę się, że Trump wygrał mimo wsz
        > ystko 20 stycznia obejmie urząd prezydenta. Za wypisywanie bzdur wobec niego p
        > rzez urzędników tego rządu- Polska straciła bardzo. Żeby ścigać posłów opozycji
        > i musieli uciekać z kraju, zamykać księdza i przeszukiwać zakon dominikanów to
        > skandal. Bodnar kiedyś za to odpowie. Ceny ciągle w górę, firmy się zawijają z
        > spod tego zielonego ładu Unii. Cieszy mnie że rząd w Niemczech upadł i będzie
        > nowy jak ludzie wybiorą. Rok udany, wszyscy zdrowi. Jaki będzie następny nie wi
        > em. Ale póki siła to moje dzieci nie odczują biedy.

Czyli tragedii nie ma. W koncu zaden rzad nie moze spelnic oczekiwan wszystkich, zawsze ktos jest niezadowolony. Na Trumpa, bym nie liczyla, zrobi to co uzna, ze jest korzystne dla Ameryki. Zycze wszystkiego dobrego, bedziecie mieli to, na co w taki czy inny sposob zapracujecie.
        • hrasier_2 Re: Minal rok. 30.12.24, 10:55
          Ja pracuję sam na siebie. A co pokaże Trump i czy spełni obietnice wyborcze to zobaczymy. Najlepiej by zakończył wojnę na Ukraine. Każde rządy nie trwają wiecznie i to jest nadzieja. Byle zdrowie było to się liczy. I dużo dobrego dla Ciebie. Szkoda, że tak rzadko piszesz.
          • engine8t Re: Minal rok. 31.12.24, 01:06
            hrasier_2 napisał:

> Ja pracuję sam na siebie. A co pokaże Trump i czy spełni obietnice wyborcze to
            > zobaczymy. Najlepiej by zakończył wojnę na Ukraine. Każde rządy nie trwają wiec
            > znie i to jest nadzieja. Byle zdrowie było to się liczy. I dużo dobrego dla Cie
            > bie. Szkoda, że tak rzadko piszesz.
            >

A co ten nasz Trump wam obiecal w tych wyborach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka