zajbel 06.01.08, 12:48 U mnie zrobiło się nieciekawie. Coś tam pruszy a na ziemi warstewka cienkiego lodu. Ślisko, więc uważajcie. Po co potem spędzać parę tygodni wgipsie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenka1 Re: Uwaga! ślisko 06.01.08, 15:58 U mnie pada jakiś takiś mokry śnieg. Brr nigdzie nie wychodzę. Siedzę w domciu. Odpowiedz Link
zajbel Re: Uwaga! ślisko 07.01.08, 10:01 Wieczorem i w nocy trochę padało. a teraz świeci słońce. Pług śnieżny przejechał skoro świt tak że łączność ze światem mam . Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Uwaga! ślisko 07.01.08, 11:45 Postanowiłam przeczekac zimę w domu,chyba,że śnieg spadnie,to pójdę do parku. Zima bez śniegu jest brzydka. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Uwaga! ślisko 07.01.08, 15:27 Jaga-ty sie nie wygłupiaj,musisz sie ruszac.Do tej pory podziwiam moją mamę.Ona codziennie szła na spacer,ostatnie lata byla u mnie,nie mogła psa wołac bo miała krtań wycietą ale Koles był naprawdę superpsem i babcia na niego klaskała.I tak razem spacerowali.Ja jestem bardziej leniwa no ale choć z tym psem wychodzę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Uwaga! ślisko 07.01.08, 19:18 Dorka,ja miałam dwa nieodżałowane psy.Są już po drugiej stronie. Nie chcę już więcej cierpieć. Odpowiedz Link