zajbel 27.03.09, 21:16 Kupiłam dziś nastepną porcję nasion roślin na suche bukiety ale też macierzanke o dwukolorowych listkach i szałwie lekarska . Wzięłam też czarną malwę. Może któras ma w swoim ogrodzie ta malwę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodajna Re: kupiłam dziś nasiona 27.03.09, 22:16 Czarnej nie mam, ale prawie czarną - ciemno-granatową i ciemno-bordową. I jakie tylko możliwe kolory, ale już mam ich dosyć, bo okropnie się sieją, na trawniki wchodzą itd. Pomału je likwiduję, zostawię tylko przy jednej ze ścian domu. A muszą mieć jakieś oparcie, bo grube i wysokie. Odpowiedz Link
wacka1 Re: kupiłam dziś nasiona 28.03.09, 20:16 Zajbel a nie taniej było do mnie napisać.Nie jestem z tych,co uważaj ,ze nic się z ogrodu nie daje.Kwiaty z mojego ogrodu kwitną w różnych zakątkach naszego kraju.Wysyłam w zamian za coś czego nie mam.Tak robimy na forum ogrody.Mam do wydania bluszcz wiecznie zielony -ukorzeniony,mak turecki,groszek pnący ,taki zimujacy.Ogród jest moja milości a i radością . Odpowiedz Link