dochodzeniowy 21.07.09, 10:06 Zaciekawiło mnie czy do którejś z tych osób ten Nicek m4-6 należy? Cortyzol super222 iryska2604 Proszę się przyznać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 10:29 Dochodzeniowy napisał: <Proszę się przyznać>. Doceniam formę *proszę*. Nain, niet, nie ... nie jestem metrażem. Dalsze czynności dochodzeniowe musisz prowadzić sam, albo przy pomocy adminki. --- Zawsze pomocna - superka Odpowiedz Link
super222 Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 10:44 ciąg dalszy: Prosiłam godzinami byś przestał jeść palcami, mówiłam co *spasibo*, co pardon, *don, don*. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeś... (Sława Przybylska) Wbijałam w łeb, jak dziecku, po rusku, po niemiecku nie na to jest perfuma byś ją pił, pił, pił. A ty mnie precz wygnałeś i tamtą .... ---- Uzupełniam bo moge byc źle zrozumiana. Odpowiedz Link
m4-6 Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 10:55 ,ajną zabawę zrobiliście sobie ze mną w tle;D , a ja cóż mały metrażyk tylko jestem.Życzę efektów w dochodzeniu. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 13:41 Dochodzeniowa - lepiej napisz, jaka jest pogoda na Warmii i Mazurach ... bo sie tam wybieram. Odpowiedz Link
anoagata Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 14:13 Pia. to zależy gdzie sie wybierasz na Warmie czy na Mazury, bo to jest dwa w jednym ale odleglości są duże to i pogoda różna,ja mieszkam na Mazurach to pogoda jest wkurzajaca dlatego jestem przy kompie.Ja tak dla ciebie z informacja ja dochodzeniowa nie jestem choć lubie dochodzić...z racji wykonywanego kiedyś zawodu.Pozdrawiam z Mazur. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 16:49 Juz dawno temu skonczylam szkole, i dla mnie Warmia i Mazury to teraz wsie rawno, ale w tym przypadku myslalam o pogodzie w okolicach Olsztyna, w okolicach dochodzeniowej anoagata napisała: Pia. to zależy gdzie sie wybierasz na Warmie czy na Mazury, bo to jest dwa w jednym ale odleglości są duże to i pogoda różna ... Odpowiedz Link
cortyzol Re:dochodzeniowa 21.07.09, 15:33 dochodzeniowy ,używasz tego nicka od dość dawna chyba 2004r i dopiero się zarejestrowałaś,żeby prowadzić dochodzenie? Myślę ,że najpierw powinnaś jednak wszcząć sprawdzenie operacyjne!Jesteś z Mazur bo tam najczęściej pisałaś jako gość na forach.No wystarczy tej zabawy. Odpowiedz Link
anoagata Re:dochodzeniowa 21.07.09, 16:26 Cortyzol!!! no i ja z Mazur i tak jakoś bez osobowo piszesz. Odpowiedz Link
cortyzol Re:dochodzeniowa 22.07.09, 20:23 Zastanawiam się dlaczego podano te trzy nicki.Super-?,Anna-? Raz z Iryską już mnie nawet połączono w jedno.Teraz trójkącik.A niech się dzieje wola nieba , z nią się itd Odpowiedz Link
anoagata Re:dochodzeniowa 22.07.09, 21:02 Cortyzolku!!! jak miło ja też o cieebiee myślę.Jak już pisałam że jestem mało widząca i mało też wiedząca nie mogę się dopatrzeć tego nica w trójkącie tym Anna?? Odpowiedz Link
iryska2604 Re:dochodzeniowa 22.07.09, 21:14 -poprostu chciałam udowodnic ze istniejesz- m4-6 . Taka jedna uparcie twierdzi ze ty i ja to jedno ale co sie dziwic.... A tu dowód ze jest nas dwie - wklejam: Obecnie na forum (4) : iryska2604 jaga_22 m4-6 zajbel Odpowiedz Link
anoagata Re:dochodzeniowa 22.07.09, 21:18 Irysko czy ten post to do mnie?? czy ja tu jestem w coś zamieszana???? Odpowiedz Link
iryska2604 Re:dochodzeniowa 22.07.09, 21:25 No co ty! Tam pisze - m4-6 -.Tak sobie wkleiłam kto jest na forum bo jeszcze ktos tej tam uwierzy... Odpowiedz Link
anoagata Re:dochodzeniowa 22.07.09, 21:31 Dziekuję uspokoiłaś mnie a już myślałam że powiem jak ten Pawlak św pamięci *trzymajta mnie* Odpowiedz Link
bucowawielka Re:dochodzeniowa 23.07.09, 21:12 A co na to dochodzeniowy/-a/ z Warmii i Mazur ??? Odpowiedz Link
dochodzeniowy Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 16:43 Dochodzenie sprawnie przebiega. Jeszcze jedną osobę muszę przesłuchać. Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 16:51 To mi się zaczyna podobać. Ja prowadzę oddzielny własny wątek ale nie netowy. Kto jest dochodzeniowy to już wiem,pryszcz. Odpowiedz Link
52ania Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 17:46 Ja zawsze najmniej wiem i od samego początku mam ten sam nick.Życzę szybkiego rozwiązania zagadki. Odpowiedz Link
anoagata Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 18:02 Wadero zawsze wiedziałam że jesteś Wielka napisz tu wszem i wobec albo mi na GG napisz. Odpowiedz Link
anoagata Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 19:48 I co tu tak cicho w tym temacie niby wiedzieli a niepowiedzieli,czyli poszpanowali że mogą a w rezultacie nic nie moga i nie wiedzą. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 20:56 Matulu - jak dzieci...Ludzie z reguły po 6o-tce,czyzby to juz poczatek dziecinnienia? Co wy wszyscy w końcu chcecie od m4-6? Nic złego ta kobieta nie napisała,janek niepotrzebnie po niej sie przejechał a teraz jakies dochodzenie?A po cholerę?Przyjrzyjcie sie wszyscy sobie- mało kto ma wizytówkę,macie cos do ukrycia? Z reguły ten najbaardziej grzebie kto sam sie chowa.Dajcie sobie spokój,troche kultury.Przykro mi ze to nie ja,bo tez byłam posądzana-kto jestem i skad kazdy moze przeczytać . Odpowiedz Link
anoagata Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 21:17 Irysko masz rację ale ja bardzo lubie sprawy wyjasniać do konca.Padlo tu hasło że wiedzą kto kim jest i za kogo sie chyba pod..to ja poprostu jestem bardzo ciekaw.. Odpowiedz Link
kumpelka15 Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 21:20 Ale numer ! - dochodzenie na forum emerytów- paranoja.To chyba z nudów. Odpowiedz Link
anoagata Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 23:04 Kumpelo to nie nudy to podniesienie swego im........aż tu zaszłam. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 23:20 Poprostu co poniektore sie osmieszają i tyle.Była tu juz taka jedna co tak lubiała prześwietlac wszystkich do podszewki i kto wie czy to nie ona mąci.Raczej tak.A postaw sie w sytuacji m4-6. Założę sie ze Bogu ducha winna kobieta,na dodatek nic nikomu nie zawiniła,wyraziła tylko swoje zdanie (co jej wolno) nic zlego nie napisała.Zainteresowanych odsyłam do wątku o Rydzykofonie,to raczej ona była obiektem ataku.I co - chciałybyscie byc w jej skórze? Odpowiedz Link
anoagata Re: Do kogo należy nick m4-6? 21.07.09, 23:49 I rysko trochę masz racji ale nie do końca i tak hipotetuycznie zakładając że ..z kąd wiesz że m4 to m4 i że to nie szajs?? Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Do kogo należy nick m4-6? 22.07.09, 17:06 Zupełnie jak dzieci. Dyskusje w podobny sposób aczkolwiek bardziej napastliwie i wulgarnie prowadzone są na forum mojej miejscowości. Dlatego zrezygnowałam. myślałam,że w gronie równieśników będzie fajniej. No cóż, szczerze powiem,że bywa różnie. Nie rozumiem ataków na Iryskę, n ie zauważyłam aby ona zaczynała. A to,że poruszy jakiś temat i skłoni do dyskusji nie świadczy o tym,że kogoś atakuje. Poza tym, nie każdemu do twarzy w moherowym bereciku. I na całe szczęście. < Nie widzimy rzeczy takimi, jakie są , ale przez pryzmat tego, jacy my jesteśmy (Anais Nin)> Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Do kogo należy nick m4-6? 22.07.09, 17:14 Nie mam pojęcia do kogo należy ten nick,są sugestie zresztą bzdurne że do mnie -ale ona nie tylko u nas pisze.Poza tym czy zaraz trzeba węszyc? Ona nie tylko u nas pisze-sprawdziłam. * Forum emerytów i rencistów. (~87) * Kuchenne Pogaduszki (~11) * Rowery (~3) * śmierć (~2) * "+/- 60" jesteśmy !!! (~1) * Deser.pl (~1) * Od Kuchni... (~1) * moja historia (~1) a mmnie na tych forach nie było-trzeba zajrzeć. Odpowiedz Link
m4-6 Re: Do kogo należy nick m4-6? 22.07.09, 18:02 Irysko podziwiam za przeanalizowanie mojej bytności na innych forach.Wiem,że zrobiłaś to w dobrej sprawie i ja nie mam nic do ukrycia,można poczytać sobie moje posty.Pierwszy raz na tym forum byłam 26.02.09,potem w marcu,kwietniu,maju i teraz w lipcu.Nikt wcześniej nie próbował rozgryzać kim jestem,nie dziwił nikogo mój nick.Nie rozumiem ataku na Iryskę, nie czuję się winna ale pozostaje niesmak.Czy niektóre osoby żyją tylko po to,żeby innym dowalić?.Może sztandarowym hasłem tego forum powinno być:"dowalajmy sobie nawzajem"? Odpowiedz Link
jagodajna Re: Do kogo należy nick m4-6? 22.07.09, 18:38 m4-6 napisała: > Irysko podziwiam za przeanalizowanie mojej bytności na innych forach. ---------- Ja też tak robię gdy pojawia się nowy nick i jak słusznie zauważyłaś,robimy to w dobrej sprawie i każdy może to sprawdzić. Nie rozumiem też tych pomówień, ataków - ale niestety, każdy może pisać co chce, takie są fora. Jak w realu tak i w wirtualnym świecie. Jak wcześniej ktoś napisał, nie mogę wyładować się na swoim "menie", to chociaż tutaj na forum, dam upust swojej frustracji. Oby to sztandarowe hasło: "dowalajmy sobie nawzajem" nie dotyczyło tego forum Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Do kogo należy nick m4-6? 22.07.09, 19:38 Lepiej zobaczcie kim jest dochodzeniowy.Celowo został wybrany taki nick dla zmyłki,to jest zwykły trol,bo jak go nazwać ??? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do kogo należy nick m4-6? 25.07.09, 14:09 Dochodzeniowy nie jest trolem w doslownym tego slowa znaczeniu, tylko jednym z kilku klonow kogos kto chce wprowadzic zamieszanie na naszym forum. jaga_22 napisała: > Lepiej zobaczcie kim jest dochodzeniowy. Celowo został wybrany taki nick dla zmyłki, to jest zwykły trol, bo jak go nazwać ??? Odpowiedz Link