tulcymea 21.03.07, 16:33 We Wrocławiu śnieg z deszczem, w Poznaniu deszcz. My tu o bucikach, balerinkach, klapeczkach tylko kiedy je założyc? Dosyć mam kurtki zimowej i adików, pragnę spódniczek i balerinek:o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajkakajka1 Re: co z tą wiosną??? 21.03.07, 18:49 wiosny ni ma, a ja w piatek ruszam na wekend nad morze... uzyje jak pies w żelaznym sklepie... hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: co z tą wiosną??? 21.03.07, 21:04 Oj dziewczyny, jak mi dziś było nie w nos przepraszać zimowe buty i ciepłą kurtkę a odwieszać do garderoby wiosenny płaszczyk :( Mam nadzieję, że to tylko chwilowe ochłodzenie, słyszałam że już weekend ma być cieplejszy i tej prognozy się trzymam. Kajko, "pies w żelaznym sklepie" mnie powalił...kupuje ten tekst - hahahhaha - jest bombowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: co z tą wiosną??? 22.03.07, 08:42 buhaha, pierwszy raz słysze o psie w żelaznym sklepie, ale za pozwoleniem, pozwole sobie ten tekst puśić w obieg:o) Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: co z tą wiosną??? 22.03.07, 11:04 Ja słyszałam wersję z psem w studni :) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: co z tą wiosną??? 22.03.07, 18:21 Dziewczyny-w niedzielę chrzcimy Agatkę i jak pogoda bedzie do d..... i jak mi sie dziecko przeziębi to się wku...ię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: co z tą wiosną??? 22.03.07, 18:42 z ta pogoda w wekend moze byc roznie, dzis rano jak spojrzałam za okno, to nie mogłam uwierzyc - wszedzie pelno śniegu... wekend nad morzem przelozony, bo podobno zimno tam i lekki sztormik, nie było sensu jechac pol Polski, żeby nosa nie wysciubic z kwatery. ale mam nadzieje,ze w niedziele nad miastem B. zaswieci slonce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: co z tą wiosną??? 22.03.07, 18:47 no własnie troche mnie zastanowilo to, co napisala ulcia, wrzuciłam w google hasło i wyszło, że w żelaznym sklepie to jest szczur np. mowi sie - wypasiony jak szczur w zelaznym sklepie (hihihi jeszcze lepiej niz z psem:), natomiast co do psa, to jest pies ogrodnika, pies na baby hihihi w każdym razie az sie boje pomyslec, co oznaczało moje "pies w żelaznym sklepie" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: co z tą wiosną??? 22.03.07, 19:05 Tak czy owak tekścik "pies w żelaznym sklepie" - SUPER - i ja go kupuje w tej wersji:) Co do pogody to brak mi słów i brak mi prognoz...liczę poprostu (dość naiwnie), że będzie ładnie i ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: co z tą wiosną??? 23.03.07, 07:56 pies w żelaznym sklepie przeszedł już do klasyki. Puściłam w obieg i nie wyobrażam sobie teraz świata bez psa w żelaznym hahaha. Wyszło super i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marunia Re: co z tą wiosną??? 23.03.07, 08:18 Od jutra ma być cieplej, więc może to już tuż, tuż...?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: co z tą wiosną??? 25.03.07, 17:02 za oknem wiosna pelną gębą :) od razu humorek lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: co z tą wiosną??? 25.03.07, 18:13 Wiosna wiosna, a ja gardlo od piatku lecze :( na szczescie tylko na gardlo mi sie rzucilo i dalo sie wykosic przez weekend ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: co z tą wiosną??? 25.03.07, 19:09 aaa nie mówiłam, że weekend będzie wiosenny?:) u nas dzisiejsza niedziela piekna, Michu sie wyszalał na spacerach najpierw z nami, potem z dziadkami...teraz wieczorynka i jeszcze chcemy wyjść na jakąś kolacyjkę - z Michem! mam nadzieję, że będzie wystarczająco wyżyty całym dniem spędzonym na powietrzu i nie rozniesie knajpki a my się przynajmniej najemy:) Miłego wiosennego wieczoru, pozdrawiam - pa! PS. Misio, nie daj się choróbskom :* Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: co z tą wiosną??? 25.03.07, 22:44 Nooo piękny weekend-u nas słońce pelną gębą tylko dośc wietrznie. My po chrzcinach,od samego rana latałam od szafy do szafy od półki do pólki z pytaniem "co tu ubrać?",bo ani w nic nowego sie nie zaopatrzyłam,a stare ciuchy mi wiszą niemiłosiernie..faceic to mają lepiej M.wbił się w garnitur i koszulę:D Agatka troszkę mnie zestresowała w kościele po w połowie kazania zaczeła ryczec wniebogłosy, i bałam się ze ją do tych całych obrzędów chrzcielnych które następowały bezpośrednio po nim nie uspokoję.Nie wiem czy to atak kolki(choć to nie ta godzina na bóle brzuszka)czy po prostu miała chimery,ale w końcu na lanie glowy wodą się uspokoiła.Zdjęcia z kościoła fatalne,bo ja cała w stresie,za to z knajpy dużo lepsze,coś tam wam zapodam niebawem. Teraz goście się juz rozjechali,mnie bolą nogi,i czekam na kolejny odcinek "gotowych na wszystko". Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: co z tą wiosną??? 26.03.07, 12:23 jest wiosna:)))) u mnie już jest w zasadzie od wczoraj:)) Wprawdzie troszkę wieje, no może silniej niż troszkę, ale ogólnie świeci słonko i jest pieknie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marunia Re: co z tą wiosną??? 26.03.07, 13:25 Jest pięknie! Teściowa mi się rozchorowała i siedzę w domu z Młodym (jestem na urlopie) i rozkoszujemy się wiosennymi spacerkami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: co z tą wiosną??? 26.03.07, 22:59 Eeech-widzę ze wszyscy kochają teściowe:D Ja tymczasem jutro jadę do mojej mamci na parę dni(więc mnie nie będzie)-niech się babcia nacieszy wnusią:) Odpowiedz Link Zgłoś
milkee Re: co z tą wiosną??? 29.03.07, 08:15 a kto nie czytał ten trąba:)..witam po dluzej nieobecnosci..bylam w warszawie na szkoleniu..i nie mialam czasu, zeby zwiedzac miasto..ale wiecie co? mi sie bardzo Pałac Kultury podoba z zewnątrz..szczegolnie wieczorem-ladnie oswietlony..aa i od poniedzialku pracuję sobie w nowym miejscu..:D projketuje takie tam instalacje(nieistotne teraz)..aa i niestety we wroclawiu znowu szaro i chlodno..a tak slicznie juz bylo wczoraj:)..no nic..trzeba chyba czekac cierpliwie na pania wiosne:) Odpowiedz Link Zgłoś