jan_hus_na_stosie 21.03.11, 23:04 witam na forum prywatnym, taką oazą spokoju i wolności gdzie można spokojnie sobie porozmawiać bez obawy, że jego admin usunie wątek czy wpis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: witam przybyłych 21.03.11, 23:13 A kurwa będzie kropkowana czy można do woli?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: witam przybyłych 21.03.11, 23:14 można do woli w granicach rozsądku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: witam przybyłych 21.03.11, 23:19 szkoda że nie zbojkotują Kobiety i nie zaczną tutaj pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: witam przybyłych 21.03.11, 23:42 może potrzebują kija i marchewki? kija już mają w postaci złego admina, ja muszę pomyśleć nad marchewką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: witam przybyłych 22.03.11, 10:14 Ja na kobiecie jestem na cenzurowanym to mogę bojkotować i bankowo tu będę pisać...byle tylko kilka stałych bywalczyń się tu bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: witam przybyłych 21.03.11, 23:23 jan_hus_na_stosie napisał: > witam na forum prywatnym, taką oazą spokoju i wolności gdzie można spokojnie so > bie porozmawiać bez obawy, że jego admin usunie wątek czy wpis wróżę temu forum świetlaną przyszłość :D Odpowiedz Link Zgłoś
notoja11 Re: witam przybyłych 21.03.11, 23:51 tak, tylko w statucie trzeba zaznaczyć dożywotni ban dla juliana Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: witam przybyłych 21.03.11, 23:53 on i tak tutaj nie będzie pisał, więc nie trzeba podejmować tak drastycznych środków Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org a ja?... 22.03.11, 10:02 To może i ja się przyłączę? Zwłaszcza, że na innym forum, po prawie dwóch latach mojego pisania, założyciel stwierdził, że mediatorzy w internecie są absolutnie zbędni ;) czym mnie zniesmaczył na tyle, że nie mam zamiaru dalej podbijać mu statystyk forumowych. Mogę tu popodbijać, bo zapowiada się wesoło ;) -- mediacja rodzinna - meeting-point.org Mediuję jedynie w sprawach sądowych a więc nie szukam klientów na forach! za to chętnie odpowiem na wszelkie pytania dotyczące mediacji. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: a ja?... 22.03.11, 14:25 Myślisz, że tu mediator będzie konieczny? Hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org :) 22.03.11, 18:22 Gdy zbiera się większa ilość osób mediator zawsze, prędzej czy później, przydaje się - z całą pewnością nie zaszkodzi :) A tak na marginesie - ja też chcę mieć miejsce gdzie się wyluzuję. Może właśnie tu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: :) 22.03.11, 21:09 mediator.org napisała: > A tak na marginesie - ja też chcę mieć miejsce gdzie się wyluzuję. > Może właśnie tu? ;) Haha, raczej ciśnienie Ci się podniesie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org Re: :) 23.03.11, 08:17 To tak ostro macie zamiar "się nawalać"? ;) Zachęcasz mnie po prostu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: witam przybyłych 22.03.11, 13:32 Haha, wiedziona ciekawością odblokowałam jana :). Rozumiem panie adminie, że osób, których nie lubisz też nie będziesz usuwał? ;). Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: witam przybyłych 22.03.11, 14:33 Właaaaaśnie. Ciekawam. Jeśli Jan nie będzie nadużywał nożyczek, to może być interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: witam przybyłych 22.03.11, 14:39 Ja mam głęboka nadzieję, że Jan nie będzie używał nożyczek wcale, a każdy obecny będzie sobie regulować kogo chce czytać wygaszając trole i inne indywidua we własnym zakresie...taką nadzieję cichą mam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: witam przybyłych 22.03.11, 14:51 nikogo nie będę blokował ani usuwał, no chyba że ktoś celowo będzie na maksa trollował i zaśmiecał forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: witam przybyłych 22.03.11, 21:11 Oooo,nowe forum, a ja tu mogę pisać ?:) Wolę zapytać no bo jak nie, to sobie pójdę. Jak się ostatnio dowiedziałam wszędzie mnie pełno, no to myslę że forum nie za marnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: witam przybyłych 22.03.11, 22:08 Pomysł fajny, ciekawe jak się forum będzie rozwijać :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: witam przybyłych 23.03.11, 11:09 no to witam :) Jestem ciekawa, jak TO forum się rozwinie <czy też nie> Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een a to logo to już 23.03.11, 20:21 takie na stałe??? może jakiś kroliczek, misiaczek, pluszaczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: a to logo to już 24.03.11, 13:32 Piersiątka Ci się nie podobają ? ;)) Bry :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: a to logo to już 24.03.11, 16:44 ale to nie logo :) tylko facet mógł takie logo wymyślić Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: a to logo to już 24.03.11, 13:52 A skąd wziąć cycatego króliczka misiaczka czy pluszaczka? Bo w temacie, że mają być cycki to chyba jest względna zgodność :D Odpowiedz Link Zgłoś