Dodaj do ulubionych

Jaki poza klubem PiS

07.11.11, 20:43
brawo, brawo...
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 21:45
      Jaki tak trzymaj! Pokaż opolskiemu PISOWI że potrafisz i że źle zrobili wlacząc z tobą.
      • rilian Re: Jaki poza klubem PiS 07.11.11, 21:46
        tak jest, pokaż!!!
        • Gość: żądło Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.181.160.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.11, 22:24
          gratulować Jakiemu dobrej decyzji. PiS musi się zmienić, jeśli chce wygrać. koniec z Kłosowskimi itd.
    • Gość: tomek Jaki poza klubem PiS IP: 217.173.202.* 07.11.11, 23:17
      czego te tumany z gw i nto robią tyle błędów w swoich tekstach??? co wy do podstawówki nie chodziliście ???
      jak macie problem z ortografią, zapraszam na korepetycje
      co dziennie czytam wasze teksty i prawie w każdym są błędy, ortograficzne, stylistyczne. nie mówię już o interpunkcji,
      wstyd i słabo ....
      T
      • Gość: El Hobbito Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 00:11
        Jeżeli już chcesz się kłócić o sposób pisania to:
        - zdania zaczynamy z dużej litery i kończymy kropką
        - "codziennie" piszemy łącznie
        - w języku polskim nie mnoży się znaków interpunkcyjnych poza wielokropkiem, przyjęte jest też, że pomiędzy ostatnią literą słowa, a znakiem interpunkcyjnym nie ma spacji.

W związku z w/w powodami, polecam samemu zgłosić się na korepetycje z j. polskiego nim zaczniesz je proponować.
        Pozdrawiam El H.
    • Gość: QRT Jaki poza klubem PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 23:27
      Gratulacje dla pana Patryka za dobry wybór, lojalność i uczciwość. Życzę Ziobrystom sukcesów i liczę, że Opolszczyzna wreszcie zyska godną i znaną reprezentację w parlamencie.
    • Gość: waldek Jaki poza klubem PiS IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 01:25
      a ja czekam aż powstanie ta nowa partia i mam z nią związane duże nadzieje. Może będzie w końcu na kogo głosować bo te stare beble się mi już dawno przejadły.
      Gratuluję odwagi Panu Patrykowi
      • rilian Re: Jaki poza klubem PiS 08.11.11, 07:21
        odwagi? koniunkturalizmu.
    • Gość: Prawda Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.presmet.com.pl 08.11.11, 07:08
      i to ma być wiarygodny polityk??... jesli już wogóle polityk?? za korytem leci by się nażreć jak inni (po Kaliszu najbardziej to widać)... idealny przykład osoby która NAGLE zmienia barwy i cele - kompletny brak wiarygodności dla Jakiego... jak zresztą gdy był jeszcze w PiS... skończony kretyn.
      • Gość: ciamciaramcia Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 08:37
        Czyli że watahy nie trzeba dorzynać, ona się sama zarzyna na naszych oczach. Obawiam się tylko, że teraz każdego 10-go, będzie teraz nie jedna, a dwie, konkurencyjne manifestacje pisiorów. MOże nawet będą ze sobą naparzać się nawzajem?
        • Gość: opol@nin Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.centertel.pl 08.11.11, 09:05
          tylko niech policji nie będzie od samego początku - ale sensacja - ustawka PiS kontra SP - mniodzio:) aż sam pójdę 10 popatrzeć:)
    • Gość: M Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 10:11
      A królik pędziwiatr jak najbardziej przypasać się do takich siakich co 2 zeta wyciągnąć od społeczeństwa, bo kuty jestem. Od ilu lat tłamsił opolan gadką. Dobrze, ten dziwny przypadek odpinkolił się od Opola. Młody i durny. Wypad.
    • Gość: gość Re: Jaki poza klubem PiS IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.11, 16:53
      To na się PIS rozlatuje.
      To będzie wielkie szczęście dla Polski.
    • Gość: gość2011 Chodzi o coś innego. IP: *.punkt.opole.pl 08.11.11, 17:45
      Takie polityczne i ostrożne skradanie się oznacza tylko jedno. Robią wszystko aby przejąc jak najwięcej posłów a członków w terenie z PIS-u. "W tym szaleństwie jest metoda". HamletPowodzenia.
      • Gość: zibi Re: Chodzi o coś innego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 18:07
        O pozycji posła świadczy miejsce w ławach. Jaki dostał w bardzo wysokie - za nim już tylko wyjście. Nic dziwnego, że przystał do ziobrystów, bo z Kłosowskim nie miał żadnych szans
    • Gość: lalecznik fenomen PIS IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 19:53
      Ciekawe, czy ktoś kiedyś opisze fenomen PISu. Chętne poczytam.
    • Gość: md Jaki poza klubem PiS IP: 80.54.119.* 09.11.11, 08:05
      Jaki został rzecznikiem nowego klubu. A słyszał ktoś z Was wypowiedź nowego rzecznika? Bo ja w tv widzę tylko wystąpienia innych osób z tego klubu.
    • amoremio Jaki poza klubem PiS 17.12.11, 18:05
      Dzieciak z ruskim akcentem :
      szklokontaktowe.tvn24.pl/16094,1,Poplatanie,wiadomosc.html
      :(((

---------------------------------------------------
      "Czuję się Ślązakiem, to moja narodowość,
      to moja religia." Horst Eckert (Janosch)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka