mamajakubka1 25.01.06, 20:01 Czy korzystał ktoś z biura pośrednictwa pracy zagranicą EURO PRACA, którzy oferują prace na Cyprze. Co to za firma, solidna ?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarunio1969 Re: EURO PRACA 25.01.06, 20:09 Chcialbym wiedziec cos wiecej jaka to praca itd Odpowiedz Link Zgłoś
mamajakubka1 Re: EURO PRACA 25.01.06, 21:11 Ja nie daje pracy tylko szukam informacji o firmie Euro Praca z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina861 Re: EURO PRACA 28.01.06, 16:18 jestes ciekawy informacji na temat europraca z katowic? wiesz co ja za ok miesiac tez sie wybieram na cypr z tej wlasnie firmy jak narazie nie znalazlem na nia zadnych wiekszych negatywnych opinii zeby oszukiwali i obrabiali z kasy czy cos takiego. tez sie troche boje bo podejrzany mi jest dziwny pospiech z jakim to wszysko zalatwiaja, a do ciebie dzwonili i jaka robote ci zapropnowali? masz ustalony termin wyjazdu czy dopiero sie zastanawiasz? ja jerstem w sumie juz przekonana do tego wyjazdu ale troche sie boje tak sama leciec na drugi koniec swiata:) jesli chcesz pogadac albo sie czegos wioecej dowiedziec bo ja bede ciagle szukac i jak cos znajde to ci powiem, to pisz do mnie na tego maila sowa.ewelina@wp.pl, atka poza tym to slyszalam bardzo duzo na temat wyjazdow polakow na cypr ze ogolnie to jest nieciekawie moge ci podac pare stronek do poczytania Odpowiedz Link Zgłoś
netaxxx Re: EURO PRACA 09.02.06, 20:59 Hej,ja rowniez mialam wyjechac z tego biura do pracy,ale zrezygnowalam za duzo chca kasy za posrednictwo i wogole z pewnoscia nie zarobisz 400funtow dostaniesz 350funtow a z wyzywieniem nie mysl ze bedzie kolorowo wiem cos o tym pracowalam w Grecjii bylam tam 3 lata i wiem jak jest za granica,mam nadzieje ze jezyk angielski znasz bo bez znajomosci jezyka jest naprwade ciezko,rowniez mam zamiar wyjechac na cypr ale z pewnoscia nie bede korzystac z posrednictwa jade w ciemno i praca napewno bedzie,pozdrawiam i zycze powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś