Dodaj do ulubionych

EURO PRACA

25.01.06, 20:01
Czy korzystał ktoś z biura pośrednictwa pracy zagranicą EURO PRACA, którzy
oferują prace na Cyprze. Co to za firma, solidna ?? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jarunio1969 Re: EURO PRACA 25.01.06, 20:09
      Chcialbym wiedziec cos wiecej jaka to praca itd
      • mamajakubka1 Re: EURO PRACA 25.01.06, 21:11
        Ja nie daje pracy tylko szukam informacji o firmie Euro Praca z Katowic
        • ewelina861 Re: EURO PRACA 28.01.06, 16:18
          jestes ciekawy informacji na temat europraca z katowic? wiesz co ja za ok
          miesiac tez sie wybieram na cypr z tej wlasnie firmy jak narazie nie znalazlem
          na nia zadnych wiekszych negatywnych opinii zeby oszukiwali i obrabiali z kasy
          czy cos takiego. tez sie troche boje bo podejrzany mi jest dziwny pospiech z
          jakim to wszysko zalatwiaja, a do ciebie dzwonili i jaka robote ci zapropnowali?
          masz ustalony termin wyjazdu czy dopiero sie zastanawiasz? ja jerstem w sumie
          juz przekonana do tego wyjazdu ale troche sie boje tak sama leciec na drugi
          koniec swiata:) jesli chcesz pogadac albo sie czegos wioecej dowiedziec bo ja
          bede ciagle szukac i jak cos znajde to ci powiem, to pisz do mnie na tego maila
          sowa.ewelina@wp.pl, atka poza tym to slyszalam bardzo duzo na temat wyjazdow
          polakow na cypr ze ogolnie to jest nieciekawie moge ci podac pare stronek do
          poczytania
          • netaxxx Re: EURO PRACA 09.02.06, 20:59
            Hej,ja rowniez mialam wyjechac z tego biura do pracy,ale zrezygnowalam za duzo
            chca kasy za posrednictwo i wogole z pewnoscia nie zarobisz 400funtow dostaniesz
            350funtow a z wyzywieniem nie mysl ze bedzie kolorowo wiem cos o tym pracowalam
            w Grecjii bylam tam 3 lata i wiem jak jest za granica,mam nadzieje ze jezyk
            angielski znasz bo bez znajomosci jezyka jest naprwade ciezko,rowniez mam zamiar
            wyjechac na cypr ale z pewnoscia nie bede korzystac z posrednictwa jade w ciemno
            i praca napewno bedzie,pozdrawiam i zycze powodzenia,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka