aga9988 04.04.06, 21:59 Firma z długo letnim stażem na rynku wykonująca obecnie prace na terenie niemiec zatrudni Pracowników z doświadczeniem wykonywania np. malowanie,tepetowanie,regipsy,ocieplenia... ! Wiecej info pod: info-bau@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elatroka Re: praca dla budowlańców 06.04.06, 19:06 jestem budowlańcem z doświadczeniem w budowlance w tzw;wykończeniówce i do tych prac pragnę dodac ukladanie glazury , docieplenia i elewacje, ukladanie paneli podlogowych, stawiałem kominki z kamienia i standardowe wewnątrz mieszkań, montowałem okna , drzwi , parapety różnego rodzaju.Lubię dokładnośc.Na jakich warunkach mozna podjąc u Was pracę i za jakie wynagrodzenie.Mój numer tel.kom.663-119-493 Odpowiedz Link Zgłoś
hajdzi Re: praca dla budowlańców 08.04.06, 10:01 Witam. Jestem zainteresowany waszym ogłoszeniem. Posiadam doświadczenie w pracach ogólno-budowlanych: malowanie,tapetowanie,regipsy,panele scienne i podłogowe,kładzenie płytek posadzkowych i ściennych,obniżanie sufitów i stawianie ścianek działowych na alu konstrukcjach lub konstrukcjach drewnianych.Montaż instalacji wodnych i CO. Montaż instalacji elektrycznej wewnątrz mieszkania. Mam 43 lat i 3,5 letnie doświadczenie w w/w pracach w Niemczech. Posiadam również prawo jazdy kat. A B C E oraz uprawnienie spawacza elektrycznego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan5587 Re: praca dla budowlańców 25.04.06, 14:13 prosze podac termin wyjazdu ina jaki okres Odpowiedz Link Zgłoś