Gość: Celina IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.06, 18:27 A ja daje prace i jeszcze do tego place calkiem nie zle nie ma chetnych? Sprzatanie.Jezyk niem. i prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mara62 Re: Praca w Niemczech 20.06.06, 21:08 Trochę nie ładnie się naśmiewać ," że daję pracei płacę " dobrze że tak się Pani ułozyło, gorzej będzie jak Pani straci pracę ?? Za ile ta praca i ile godzin , bo możemy z mężem przyjechać od zaraz . ( maria.g@op.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydkiszkodnik Re: Praca w Niemczech 20.06.06, 21:20 jestem zainteresowany 26l posiadam prawo jazdy b, podstawy z niemieckiego nie są mi obce. pozdrawiam i czekam na answer Łukasz brzydkiszkodnik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a29 Re: Praca w Niemczech 20.06.06, 22:56 Jestem zainteresowana, znam niemiecki mam prawo jazdy. Proszę o kontakt w tej sprawie za który z gory dziękuję Proszę podać w jakim rejonie Niemiec i jak wyglądała by ta praca. dziękuję Anja Odpowiedz Link Zgłoś
marzenafiuk81 Re: Praca w Niemczech 21.06.06, 09:33 Mieszkam we Frankfurcie nad Menem może dla mnie się coś znajdzie. marzenafiuk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś