26.10.13, 22:57
Zamowilam synkowi krzeslo w kinnarps odebralam 2,3 tygodnie temu teraz facet do mnie dzwonił że magazynier się pomylił i wydał krzesło z pokrowcem a my podobno zamawialiśmy bez Ok być może nie będę się spierać i teraz mam oddać niby OK ale skoro mi wydali i już jest uzywane to mogli sobie darować zwłaszcza że krzesło 15 zł nie kosztowało podobno to inny klient zamówił a się na to czeka kilka tygodni masakra jakaś najchętniej zaplacilabym im różnicę i powinni mnie przeprosić za zamieszanie

Co byście zrobili
Obserwuj wątek
    • gingers73 Re: Kinnarps 27.10.13, 14:29
      Ten używany przybrudzony pokrowiec chcą dać
      Innemu klientowi
      Dla mnie szok
      Ja bym nie chciała po kimś używanego
      • Gość: lilka Re: Kinnarps IP: *.internauka.mtl.pl 29.07.14, 10:54
        Mam pytanie, jak się zamawia fotele Kinnarps. Czy oni w ogóle sprzedają meble osobom fizycznym (z twojego postu wnioskuję, że tak)? Z ich strony wynika, że mają showroom (to nie brzmi jak sklep, do którego człowiek z ulicy może wejść). Napisałam do nich maila na adres na stronie, ale się jak na razie nie odezwali.
        • Gość: Irek Re: Kinnarps IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.09.15, 14:39
          Dziwna firma dzisiaj dzwoniłem do wszystkich sklepów czy też showroomów które podane są na stronie jedynie telefon odebrał pan w warszawie na pytanie odnośnie ceny poinformował że jedyny handlowiec jest poza firmą i nie może mi udzielić informacji... Nie rozumiem jak oni funkcjonują. Na maile też nikt nie odpowiada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka