Dodaj do ulubionych

ścierki za kilka tysięcy Raypath

05.02.18, 00:59
Czy ktoś z was gościł niedawno konsultantów firmy Raypath u siebie w domu? Wkopaliśmy się z mężem w umowę na kilka tysięcy za zestaw ścierek z mikrofibry z nanosrebrem, ale na szczęście po kilku dniach udało nam się zwrócić produkt. Odstąpiliśmy od umowy zanim cokolwiek zapłaciliśmy. Mimo szczęśliwego zakończenia do dzisiaj nie wiemy jakim cudem ogarnęła nas taka pomroczność i skończona głupota, żeby w ogóle coś podpisywać. Próbujemy analizować w jaki sposób konsultanci podczas prezentacji na nas wpłynęli i zastanawiam się czy ktoś z was ma podobne doświadczenia? Konsultanci zgrywali naszych znajomych (choć w rzeczywistości znamy się tylko pobieżnie), przywieźli prezenty, byli super mili, zainteresowani, ale co najgorsze wszystko rozpakowali z oryginalnych opakowań i na koniec postawili nas w sytuacji niby bez wyjścia: musimy wziąć ścierki, bo przecież już rozpakowali...podpiszemy tylko umowe poświadczającą, że u nas zostają "na okres próbny"...Oczywiście nie mogłam nawet jej przeczytać przed podpisaniem i okazało się, że to umowa kupna-sprzedazy. Znajomych glupio mi bylo sprawdzac i po prostu nie zalozyłam, że mnie oszukają!
Obserwuj wątek
    • Gość: muszelka Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath IP: *.net.cybernetwmw.com 06.07.18, 02:25
      Witam, czy mogę prosić o kontakt na email: claudiaboze@interia.pl
    • Gość: Falcone Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath IP: *.146.102.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.21, 21:04
      witam ja nie zdążyłem wypowiedzieć umowy , upłynął okres do złożenia wypowiedzenia i teraz jestem związany kredytem na 6600 PLN. Udam się z tym do adwokata bo jak pisze w k.k. art. 286 par.1" Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
      podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. zobaczymy co z tego wyjdzie,
      • Gość: Rrrtttt Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath IP: *.eninetworks.com 15.07.21, 01:41
        A oni za te Wasze pieniądze rozbijają się po Meksyku i fetę na plaży organizują ... cały świst oszustwem stoi, uczciwych firm jak na lekarstwo...płaćcie im jak chcecie, ale lepiej byłoby chyba samemu pojechać, ...prywatnie, za nie wydane pieniążki, nieprawdaż?
      • nika200010ww Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath 12.02.24, 14:12
        Czy moge do Pana sie odezwac? jetsem w tej samej sytuacja chcialam sie dowiedziec czy jest sens

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka