Dodaj do ulubionych

ścierki za kilka tysięcy Raypath

05.02.18, 00:59
Czy ktoś z was gościł niedawno konsultantów firmy Raypath u siebie w domu? Wkopaliśmy się z mężem w umowę na kilka tysięcy za zestaw ścierek z mikrofibry z nanosrebrem, ale na szczęście po kilku dniach udało nam się zwrócić produkt. Odstąpiliśmy od umowy zanim cokolwiek zapłaciliśmy. Mimo szczęśliwego zakończenia do dzisiaj nie wiemy jakim cudem ogarnęła nas taka pomroczność i skończona głupota, żeby w ogóle coś podpisywać. Próbujemy analizować w jaki sposób konsultanci podczas prezentacji na nas wpłynęli i zastanawiam się czy ktoś z was ma podobne doświadczenia? Konsultanci zgrywali naszych znajomych (choć w rzeczywistości znamy się tylko pobieżnie), przywieźli prezenty, byli super mili, zainteresowani, ale co najgorsze wszystko rozpakowali z oryginalnych opakowań i na koniec postawili nas w sytuacji niby bez wyjścia: musimy wziąć ścierki, bo przecież już rozpakowali...podpiszemy tylko umowe poświadczającą, że u nas zostają "na okres próbny"...Oczywiście nie mogłam nawet jej przeczytać przed podpisaniem i okazało się, że to umowa kupna-sprzedazy. Znajomych glupio mi bylo sprawdzac i po prostu nie zalozyłam, że mnie oszukają!
Obserwuj wątek
    • Gość: muszelka Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath IP: *.net.cybernetwmw.com 06.07.18, 02:25
      Witam, czy mogę prosić o kontakt na email: claudiaboze@interia.pl
    • Gość: Darek Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath IP: *.play-internet.pl 16.11.19, 14:06
      Tak spotkalem konsultantow Raypath. Dzieki temu zostalismy klientami tej firmy. Kolega przyprowadzil Pania ktora zrobila nam pokaz. Na poczatku smialem sie ze gada jakies glupoty. No bo jak mozna tluszcz zmyc sama woda I szmatka. Myslalem ze ten raypath to kolejna cud sciema. Jak Pani pokazala mi produkt na tlustym okapie, szybie kominkowej , fugach to bylem w szoku. Produkt jest mega. Naczynia myjemy woda, podlogi, wszystko . Uzywamy zadowoleni w domu I w firmie. Idac do sklepu w dziale z chemia kupujemy tylko papier toaletowy. Szmatki raypath kupili tez moi rodzice I sasiedzi.
    • Gość: Falcone Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath IP: *.146.102.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.21, 21:04
      witam ja nie zdążyłem wypowiedzieć umowy , upłynął okres do złożenia wypowiedzenia i teraz jestem związany kredytem na 6600 PLN. Udam się z tym do adwokata bo jak pisze w k.k. art. 286 par.1" Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
      podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. zobaczymy co z tego wyjdzie,
      • Gość: Rrrtttt Re: ścierki za kilka tysięcy Raypath IP: *.eninetworks.com 15.07.21, 01:41
        A oni za te Wasze pieniądze rozbijają się po Meksyku i fetę na plaży organizują ... cały świst oszustwem stoi, uczciwych firm jak na lekarstwo...płaćcie im jak chcecie, ale lepiej byłoby chyba samemu pojechać, ...prywatnie, za nie wydane pieniążki, nieprawdaż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka