bursztyn78 28.08.07, 07:04 Witam szukam dobrego i sprawdzonego hydraulika. Czy macie kontakty do takowego we Wrocławiu? Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuq Re: Hydraulik - wrocław 03.09.07, 15:38 kiedyś to nie był problem..obecnie praktycznie ci najlepsi wszyscy siedzą gdzieś na wyspach czy w Norwegii, a ci którzy zostali to albo mają tyle roboty, że nie można się z nimi umówić..albo chleją i nie warto ich zatrudniać :P jeśli nadal szukasz fachowca to są całkiem dobre portale od tego: 1) www.firmland.pl/ 2) www.favore.pl/ powodzenia! ..bo z fachowcami bywa różnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Hydraulik - wrocław IP: 62.215.3.* 05.09.07, 15:02 Ha a mi dzisiaj domofon montują - tzn mają przyjść za 15 minut. Firma ogłosiła się na serwisie pod linkiem: www.favore.pl/10912_montaz-domofonu.html Z innych stron także polecam www.biznet.easyisp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okreslony Re: Hydraulik - wrocław IP: *.media4.pl 21.12.07, 18:32 czesc ...mam sprawdzonego hydraulika u mnie domek robil ...przyzwoite ceny spokojnie i rzeczowo pracuje i bardzo dokladnie zrobione ..na dole mam podlogowke na pieterku grzejniki ...jesli jestes zainteresowany moje gg 4185389... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan-instl Re: Hydraulik - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.08, 21:00 Hydraulik na życzenie inst. wodne, c.o., wod-kan, solary, kominki, kotly stalopalne, gazowe i inne e-mail dan-instal@o2.pl lub tel 661 226 186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik Re: Hydraulik - wrocław IP: *.gprs.plus.pl 11.03.08, 16:42 Przyjazd w dniu kontaktu! - czyszczenie / przetykanie zapchanych rur - usuwanie usterek, przecieków - montażu: umywalek, kabin, pisuarów, wanien, brodzików, zlewozmywaków, baterii (kranów) itp. Tel: 0669473411 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik Re: Hydraulik - wrocław IP: *.171.16.18.crowley.pl 06.04.08, 19:54 Wrocław - usługi instalatorskie hydrauliczne , instalacje grzewcze , nstalacje hydrauliczne w miedzi , polipropylenie, sanitarne PCV , instalowanie i uruchamianie piecy gazowych , olejowych i na eko groszek posiadam uprawnienia SEP elektryczne i Gazowe: Eksploatacyjne i Dozorowe E1, E2, E3, oraz D1, D2, D3, zawsze wykonuję zadania na czas i zapewniam długą gwarancję na sprawne działanie instalacji . Telefon kont. 500-770-333 Odpowiedz Link Zgłoś