gazeta_mi_placi 08.10.09, 23:20 do łóżka ? Macie swoje typy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3,14-Roman Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 01:28 To pewnie przez ten wątek Google straszy forumowiczów ciążą i innymi takimi! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Z kim z forum poszlibyście 09.10.09, 09:30 Ze słoneczkiem - za 14 lat, 6 miesięcy i 4 dni, oczywiście jedynie w celach prewencji i ochrony przed niecnym Jasonem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.cable.smsnet.pl 09.10.09, 17:06 Romek, ciążyć to będą te tłumy fanek, i bez nich po nocach nie sypiasz boroku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin Re: Z kim z forum poszlibyście 09.10.09, 13:02 a jak się okaże, że ona nie jest w twoim typie??? Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Mnie uwiodła pewna syganturaka 09.10.09, 09:34 <wstydzi się, rumieniąc, zakręcając kosmyk brody na palcu> Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mnie uwiodła pewna syganturaka 09.10.09, 11:02 a za ile? żeby sie opłacało trzeba WYSOKO stawiać poprzeczkę. w naszym przypadku wypadałoby chyba Z ADMINEM? kimkolwiek jest... Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Re: Mnie uwiodła pewna syganturaka 09.10.09, 11:06 Admin się nie sygnuje a i uwiedzenie było wirtualne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 12:08 Z tobą: Tylko w jakiej roli tym razem pytasz - jako on czy ona? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Z kim z forum poszlibyście 09.10.09, 12:10 Myślałam początkowo nad Romanem,ale się okazało,że jest młodszy ode mnie :) ,więc odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 13:00 Ze wszystkimi - orgietkę jakąś by się zrobiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo.zielone Re: Z kim z forum poszlibyście 09.10.09, 13:02 A ja myślałam o gazeta_mi_placi tylko Gazeta ostatnio zmienił/a płeć, a ja jestem 100% hetero. No i chyba za stara jestem dla pana/pani Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.cable.smsnet.pl 09.10.09, 14:02 Ale ja siem wstydzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachasia Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 14:06 Z Romanem Pi. Młodszy nie młodszy ale co tam, to tylko kilka lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.tktelekom.pl 09.10.09, 15:40 z Piromanem, wiek akuratny... <zawstydzony> Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Roman, kolejka do ciebie! 09.10.09, 20:55 Harem zdobyłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Roman, kolejka do ciebie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.09, 22:04 A ja z Pi-Romanem nie poszłabym, nawet nie dlatego, że młodszy, ale dlatego, że to subtelny chłopaczek jest, taki elfik nieomal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urytka Re: Roman, kolejka do ciebie! IP: *.chello.pl 09.10.09, 22:17 Intelektualny orgazm z Piromanem nie wystarcza? Forumianki, galerianki, nimfomanki psiakrew. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 22:55 Zaraz nimfomanki. Ale facet, co otwarcie leci na kobity, to OK jest, tak? nie erotoman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urytka Re: A tobie urytka co do tego? IP: *.chello.pl 09.10.09, 23:10 Tyle mi do tego, co i tobie, Czy tu Piroman leci na kobiety? Po prostu mu pomagam odbić watahę zgłodniałych... no nie ważne maitresse.d.un.francais napisała: > Zaraz nimfomanki. Ale facet, co otwarcie leci na kobity, to OK jest, tak? nie > erotoman? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:13 > Po prostu mu pomagam odbić watahę zgłodniałych... Komu odbić? Odbija się kogoś z czyichś rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:30 Oh! purystka się znalazła! językowa! Jak patrzę na twój nick, to mnie mdli!!!! powinno być: maitresse d'un francais z l'accent circomplexe nad pierwsze i Myślisz, że inni to buraki? prostaczki jakieś? maitresse.d.un.francais napisała: > > > Po prostu mu pomagam odbić watahę zgłodniałych... > > Komu odbić? Odbija się kogoś z czyichś rąk. > > Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:39 urytka napisała: > Oh! purystka się znalazła! językowa! Nigdy tego nie ukrywałam. > Jak patrzę na twój nick, to mnie mdli!!!! To nie patrz. Każe ci ktoś? > > powinno być: maitresse d'un francais > z l'accent circomplexe nad pierwsze i Nie wiem, jak ustawić francuską klawiaturę. Podobnie zresztą z niemiecką, rosyjską i dowolną inną. > Myślisz, że inni to buraki? prostaczki jakieś? Nie myślę, tylko WIEM, że jestem sprawniejsza werbalnie niż ogół populacji. Zauważam, że wielu internautów ma braki językowe. Między burakiem a prostaczkiem zachodzi zaś zasadnicza różnica. Sama do błędów językowych się przyznaję. > Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:39 > > > Jak patrzę na twój nick, to mnie mdli!!!! Dopiero teraz, czy tak długo to w sobie dusiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:49 Błąd za błąd, wet za wet, po prostu pojedynek :-) A tak na poważnie jakoś mnie te kropki drażnią, co nie było innej możliwości? Poza tym, już tu jest kochanica francuza i to od dawna, musiałaś małpować? > > > > > > Jak patrzę na twój nick, to mnie mdli!!!! > > Dopiero teraz, czy tak długo to w sobie dusiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: A tobie urytka co do tego? IP: *.cable.smsnet.pl 10.10.09, 01:20 Autoplagiat popełniła:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: A tobie urytka co do tego? 10.10.09, 16:17 urytka napisała: > Błąd za błąd, wet za wet, > po prostu pojedynek :-) > > A tak na poważnie jakoś mnie te kropki drażnią, > co nie było innej możliwości? technicznie może by i była, jak nad tym pomyślałam, ale musiałabym zakładać nowe konto, bo system nie da zmienić loginu ;-) > Poza tym, już tu jest kochanica francuza i to od dawna, > musiałaś małpować? > > echch... To JA jestem kochanicą Francuza! Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus w nicku takich cudow 10.10.09, 14:35 jak l'accent circomplexe nie ma. i nad pierwszym e. Nad kim czym, jeśli już koniecznie czujemy potrzebę poprawiania,róbmy to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:44 Powiedzmy, że chodzi właśnie o Piromana i to wszystko to zabawa. skąd wiesz, co drzemie w naszym Piromanie? ten dwuznaczny nick? light my fire? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-mi-la789 Re: A tobie urytka co do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 02:16 Urytko, zapamiętaj raz na zawsze: CIRCONFLEXE. Complexe to coś zupełnie innego :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urytka Re: A tobie urytka co do tego? IP: *.chello.pl 11.10.09, 09:14 No i na co ja z rana natrafiam? Na wiedzę! Dziękuję! Pisałam wówczas tak szybko,w stanie irytacji, że się pomyliłam. O ile l'accent circonfexe można sobie darować, podobnie zresztą jak literkę ç, w słowie maîtresse d'un français ponieważ nie ma tego w polskim alfabecie, to już "'" nie, ponieważ l'apostrophe jest na naszej klawiaturze. To nie ja pierwsza złamałam netykiete (wytykanie błędów ort i innych) nie sądzę, by moja składnia tam użyta, zasługiwała aż na taką naganę. Stąd moja taka a nie inna reakcja. Uczymy się całe życie. Pozdro.Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:17 A co, tu forum matrymonialne jest? Nie mylić Piromana,z Erotomanem! Nie wszystko co tu napisał czytałam, ale takie mam o nim zdanie. Natomiast faktem jest, że gazeta_mi_płaci miał płeć nieokreśloną, nie chce mi się grzebać i przytaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:21 urytka napisała: > A co, tu forum matrymonialne jest? > Nie mylić Piromana,z Erotomanem! nie mylić haremu z orgietką i wielożeństwem... harem = grupa wielbicielek ja tam jestem w haremie zupełnie kogoś innego, i to w realu [foch żartem] Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: A tobie urytka co do tego? 09.10.09, 23:21 maitresse.d.un.francais napisała: > urytka napisała: > > > A co, tu forum matrymonialne jest? > > Nie mylić Piromana,z Erotomanem! skąd wiesz, co drzemie w naszym Piromanie? ten dwuznaczny nick? light my fire? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Roman, kolejka do ciebie! IP: *.tktelekom.pl 09.10.09, 22:22 a widzialas go? daj jego zdjecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Roman, kolejka do ciebie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.09, 22:34 Nie widziałam :D z opisu wynika, że delikatny chłopczyk jest. A ja takich szanuję i żywię do takowych uczucia macierzyńskie raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Pi-Roman sorry 09.10.09, 23:02 Nie lubisz jak ktoś komentuje wygląd innych. Sorry, zagalopowałam się, urazić nie chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj się Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:54 Z jedną taką chętnie bym się przespała, ale pewnie zaraz zostanie mi polecony psychoterapeuta tudzież leczenie, bo homoseksualiści to chorzy ludzie, to zboczeńcy i dewianci i tylko im współczuć. Prawda gazeto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trup Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 16:02 Jestem homo i poszedłbym z gazetą_mi_płaci... mniammmm....ale suuper...on mnie od dawna kręci... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trup Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 16:07 gazeta_mi_płaci- widząc twoje zaangażowanie na forach kobiecych, byłbyś idealnym dopełnieniem pierwiastka żeńskiego w naszym związku in spe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj się Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 16:25 No to byś się pewnie kolego zdziwił, bo gazeta_mi_placi to jest ono. I ono samo ma problem z identyfikacją swojej płci. Teraz występuje jako kobieta, wcześniej był facetem. Jedno jest pewne - jest trollem. A w niektórych wątkach to się nawet za umoralnianie bierze. No i wiedz, że gazeta Ci współczuje, bo Ty chory jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trup Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 16:30 W takim razie DO LEKARZA niech się uda. Ale i tak homo od niego bije na metr ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Z kim z forum poszlibyście 09.10.09, 23:01 Gość portalu: zaloguj się napisał(a): > > No to byś się pewnie kolego zdziwił, bo gazeta_mi_placi to jest ono. > I ono samo ma problem z identyfikacją swojej płci. Teraz występuje > jako kobieta, wcześniej był facetem. Jedno jest pewne - jest > trollem. A w niektórych wątkach to się nawet za umoralnianie bierze. > No i wiedz, że gazeta Ci współczuje, bo Ty chory jesteś. Przy tego typu postach uważam, że piszący powinien być zalogowany. Taki niezalogowany odczytuję jako anonim i wyrzucam do kosza. Tego typu, to znaczy stawiające dośc poważne zarzuty o trolling i nieuczciwość płciową. Napisz kolego pod właściwym nickiem, używanym na codzień a potraktuję Twój wpis poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Z kim z forum poszlibyście 09.10.09, 23:55 Masz maila ode mnie. Nie zawsze mi się chce logować. forum.gazeta.pl/forum/w,11207,100933874,101007998,Re_Pracownicy_masowo_okradaja_firmy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Na tym forum z nikim, ale za to IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.09, 01:06 ...na forum biuściastych ze wszystkimi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Na tym forum z nikim, ale za to IP: *.cable.smsnet.pl 10.10.09, 01:13 Koneser, w dziuplę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.cable.smsnet.pl 10.10.09, 01:23 forum.gazeta.pl/forum/w,384,99382545,,Kto_kocha_3_14_romana_.html?v=2 Tam już napomknąłem, że sam nie obrobi, ale kto wie, młody jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:26 ja z Romanem:D wcale nie jest znowu taki z mlody dla mnie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urytka Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.chello.pl 11.10.09, 14:46 Skąd wiesz ile on ma lat? To, że podał 22, wcale nie znaczy, że to prawda! Dla mnie to on "kominkiem" zalatuje, jeśli chodzi o życiorys. Podobne momenty, można znaleźć na tamtym blogu. Może to nawet sam kominek? Jeśli tak, to niestety, wymagania wobec kobiet ma wysokie. Możecie go sobie przez szybkę polizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:49 kominek jest dość wulgarnym ,chamskim facetem ,lubiacym poniżac innych z tego co kiedys przeczytalam na jego blogu. roman wydaje sie milym kawalerem;) wysokie wymagania? a skad wiesz ,ze ja nie spelniam tych wysokich wymagan? ah i..w sumie to forum humorum ale cos ci powiem:wpieprzasz mnie. idz sie poprzyczepiac do kochanicy francuza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: Z kim z forum poszlibyście IP: 87.115.129.* 12.10.09, 12:20 Nic nie szkodzi, jak dla mnie moze byc i 40-letnia kobieta, i tak bym z nim poszla do lozka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 17:05 A jak Wam powiem, że ja trochę...hmm.... innej orientacji jestem to się chyba nie obrazicie? (Nie homo, ale AS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.cable.smsnet.pl 11.10.09, 17:14 Asex? Wielebny Piroman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 18:10 Jaki ja wielebny? :) Jestem niewierzący, ewentualnie to własną sektę mógłbym założyć. Albo i dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: Z kim z forum poszlibyście 11.10.09, 19:03 Tak ryćkam w tym internecie i dobry mam węch! Od dawna wiedziałam, że Piroman to AS! www.fajerwerkias.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 19:14 :) Nie afiszuję się z tym, no ale cóż, Latający Potwór Spaghetti tak zdecydował. PS: Kto to jest kominek? Odpowiedz Link Zgłoś
urytka Re: Z kim z forum poszlibyście 11.10.09, 19:18 Ten oto tajemniczy, inteligentny, najpopularniejszy facet blogowy: kominek.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 20:10 I uważasz, że to ja jestem? Hyyyyyy.... chyba powinienem się obrazić :) Nie jestem aż taki czepialski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: Z kim z forum poszlibyście IP: 87.115.129.* 12.10.09, 12:23 znalam kiedys jednego Kominka, ciekawe, czy to ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible7 Re: Z kim z forum poszlibyście IP: 188.33.22.* 11.10.09, 21:37 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > A jak Wam powiem, że ja trochę...hmm.... innej orientacji jestem to się chyba n > ie obrazicie? (Nie homo, ale AS :) Serio??? Mam wszelkie podejrzenia, że ja też :) Miło spotkać bratnią aseksualną duszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 21:39 I ja pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urytka Re: Z kim z forum poszlibyście IP: *.chello.pl 11.10.09, 22:11 Ożesz, 3,14 Roman aseksualny! a tu całe łoże 3,14 Zd! O jakże mylne były ich sądy i na nic to molestowanie seksualne. Już się nie dziwię, że mu się zły duch w szafie zaplątał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: Z kim z forum poszlibyście IP: 87.115.129.* 12.10.09, 12:22 Nie, nie obrazimy sie, bo dostarczasz nam orgazmow intelektualnych :-D Odpowiedz Link Zgłoś
anaconde Re: Z kim z forum poszlibyście 12.10.09, 13:23 z Grzegorzem rymopisem????!!!! Tajemniczy gosc z charakterem,poeta,marzyciel hmmmmm........ ach rozmarzylam sie ,mam ochote na prawdziwy romans :D Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Z kim z forum poszlibyście 12.10.09, 13:32 Z Rymopisem nie, z Romanem. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Z kim z forum poszlibyście 12.10.09, 15:20 Ja po cichutku marzę o Loczku62,ale niestety ignoruje mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś