drzejms-buond 11.12.09, 15:23 sie pytam, sie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JanMariaWojewódzki A dlaczego? IP: *.cust.tele2.de 11.12.09, 15:25 po co Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy jest na hali jakaś Maria? 11.12.09, 15:47 drzejms-buond napisał: bo sie chciałem o cos spytać, sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: czy jest na hali jakaś Maria? IP: *.cable.smsnet.pl 11.12.09, 16:32 Tylko nie pier.dolisz, bo w ryja dać mogę dać. Ja też w ryja dać mogę dać. Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony_dzisiaj Re: czy jest na hali jakaś Maria? 12.12.09, 11:27 Jezus Maria James! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: czy jest na hali jakaś Maria? 12.12.09, 18:25 Maria wyszedła... ...za mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandulka Re: czy jest na hali jakaś Maria? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 22:40 Marycha czy może być, czy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: czy jest na hali jakaś Maria? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 22:53 pasę... na hali łobecnie łowiecki pasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: czy jest na hali jakaś Maria? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.09, 00:08 w grudniu???, po południu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: czy jest na hali jakaś Maria? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 21:52 Marynia jest kobietą pracującą i pracy o ŻADNEJ porze się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria? 14.12.09, 11:02 A Drzejms od rana o ... Maryni Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 12:28 a nie zastanawiało was nigdy jak się Jezusek rodził? Bo mnie to trapi od dzieciństwa. -Ile ważył po urodzeniu. -Kto i czym przecinał pępowinę? -i czy bardzo bolało a jeśli tak - co wtedy krzyczała Maria? takie tam rzeczy... księża nie wiedzą wiec chciałem u źródeł spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 12:37 Księża twierdzą, że Maryi czternastolatki nic a nic nie bolało. Zważywszy, że w grę wchodziło in-vitro - żaden ksiądz nie zajmie stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania IP: 208.85.242.* 14.12.09, 12:46 > Zważywszy, że w grę wchodziło in-vitro - żaden ksiądz nie zajmie stanowiska. dlaczego? Chetnie zajme:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 12:50 czekamy więc.. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 12:51 No wiem, wieeem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 13:07 (to do ksionca było) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania IP: 208.85.242.* 14.12.09, 13:18 wiem wiem, ale coz moje dziatki! Jestem taka sama owieczka jak wy i niezbadane sa dla mnie meandry sciezki Pana, ktore dla Niego sa prosta w boskim zamysle Jego Opatrznosciowego Planu Bozego. Pan zna przeszlosc i ogolny zarys przyszlosci coby nie klocilo sie to z wolna wola, wasza jest wiara w cudowne poczecie czego wam odbierac nie chce i nie mam zamiaru... Ozeszkur..opatwa, kto mi na masce mojego merola nabazgral "balwan"? pieprzony snieg, opony zimowe takie drogie a przeca jutro biskup przyjezdza... Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 13:25 A propos Bożego Planu. Na kulowskiej teologii moja rodzona była uczona Bożego Planu Zbawienia. Ksiądz profesor nauczał. A skąd on wiedział, co Pan Bóg planuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania IP: 208.85.242.* 14.12.09, 13:45 odpisalbym na odczepnego, ze palil niezly weed:) Nie, to pewno byly dysputy o tym co wie kazdy ze swiat zmierza ku dobru ostatecznemu i nawet Bog nie zna szczegolow Planu prowadzacych do Celu. Tak, wszechmogacy a nie zna. Bo gdyby znal to nie byloby wolnej woli a jedynie predesytnacja, vide - kalwinizm i prekapitalizm. Stad cale to zlo ktore wykoleja na jakis czas proby ale Planu nie zniszcza. Amen Na dzis koniec rekolekcji moje dziecko, Szczesc Boze, niech sciezki Pana wioda Cie prosto do celu! Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 15:05 Ale ksiądzu? Ksionc tak fascynująco wykłada... Czy mogę liczyć na jakieś rekolekcje? Piliiiiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania IP: 208.85.242.* 14.12.09, 16:07 lejesz miod na moje serduszko, dziecino:) Ale ja tu tylko wyjatkowo dzis z duszpasterska wizyta, nie musze Ciebie nawracac albowiem cieplem swym ogrzewasz to forum za dwoch totez jam tu jest niepotrzebny. Pan z Toba trusiuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 14.12.09, 16:11 Ale, proszę księcia... ja serio... :( poszedł sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 15.12.09, 10:11 trusiaa napisała: > Księża twierdzą, że Maryi czternastolatki nic a nic nie bolało. > > Zważywszy, że w grę wchodziło in-vitro - żaden ksiądz nie zajmie stanowiska. zaraz, zaraz. ona miała 14 lat? to ile miał Józef skoro śpiewają , ze był stary? czy tylko ja widzę tu pewne deżawuu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania IP: 208.85.242.* 15.12.09, 10:16 synu moj, buondzisz! Pozostaje mi tylko miec nadzieje, ze trusiaa sercem swym wskaze wlasciwa sciezke zagubionemu chlopieciu..... Ameno. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 15.12.09, 10:46 błądzę, przyznaję stąd miano me ale błądzić pragnę zaprzestać jeno życie nie pozwala Mistrzu poprowadź mnie doliną wiedzy, której się nie ulęknę! Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 15.12.09, 11:16 Ksionc... jest wśród nas :) Drogi nasz duszpasterzu, gdyby moje serce było z piernika - Buond wodziłby za mną zamglonym wzrokiem i na krok nie zszedł z jedynie słusznej ścieżki, a tak - szkoda gadać proszę ksionca. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 15.12.09, 11:17 Ona 14, a Józef jakby tu powiedzieć... tyle co Wy, Drzejmsie. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 15.12.09, 12:40 21? jesli nawet to i tak ...prokurator wchodzi na takie dictum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania IP: *.146.247.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.12.09, 00:52 Józef Stary... założę się, że miał 18 lat, czy coś koło tego. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: czy jest na hali jakaś Maria?pytania 17.12.09, 03:43 drzejms-buond napisał: > to ile miał Józef skoro śpiewają , ze był stary? > > czy tylko ja widzę tu pewne deżawuu? Opamietaj sie! Przeciez wyraznie stoi napisane: JOZEF, a nie ROMAN...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: czy jest na hali jakaś Maria? 17.12.09, 09:52 thorgal_aegirsson napisał: > Maria wyszedła... > > ...za mąż. > ...czyli zaraz wroci Odpowiedz Link Zgłoś
vitamineyox Re: czy jest na hali jakaś Maria? 15.12.09, 12:58 :))) jo sie tyz pytom gdzie jet ten gornik z kopalni Bytom :)))) Odpowiedz Link Zgłoś