Gość: 3,14-Roman IP: *.146.152.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 00:10 Bo tacy też tu, z jakichś znanych sobie powodów, wchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.146.142.176.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 00:14 Możecie też nie krępować się i zwerbalizować w tym oto wątku swoje odczucia i niepokoje! Rozładujcie napięcie emocjonalne :) W imieniu Świętego Jesiona i zakonu świętojesionowców pozdrawiam. Niech Jesion i Matka Wierzba, i Pan Buk, i Pani Brzoza niech mają Was w opiece, niech strzegą Was od Jodły Wszetecznej i jej poplecznika, Świerka Plugawego! Odpowiedz Link Zgłoś
tummi-gummi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 23:45 Zagłosowałam i dowiedziałam się jednocześnie, że odpowiedź udzielana największą ilość razy to Ja też koffam Miley Cyrus, papatki, loffciam Was! Czy ktoś wie co to może oznaczać w szerszej perpspektywie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słownik Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.panic.pl 22.01.10, 09:24 www.miejski.pl/slowo-loffciam niestety translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT# nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.cable.smsnet.pl 21.01.10, 08:58 Wreszcie jakaś rozbudowana kafeteria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 10:51 Forum Humorum przez kilka lat wyewoluowało do Forum Frustratum Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 11:24 zabrakło mi pytania o SENS RYCIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.cable.smsnet.pl 21.01.10, 11:43 Ryćkania! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 12:06 rycia ze śmiacia! Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 12:29 Pod zrytym beretem nie ma śmiacia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 12:33 rycia ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 16:49 rycia ryjem? Koniec tego! herbatka i ciasteczka maślanie dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 17:08 phi..ale ona nie jest w trzy dee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.164.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 19:56 Nooo... nie jest, ale fajny obrazek, można wybaczyć. -- Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo.zielone Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 17:20 vifxen napisała: > rycia ryjem? > Koniec tego! herbatka i ciasteczka maślanie dla wszystkich!1.bp.blogspot.com/_9jFh85kKIjc/SJIauLcsgYI/AAAAAAAAAfQ/oIiuSlR > sqJc/s400/mad+hatter.jpg" border="0" alt="> 1.bp.blogspot.com/_9jFh85kKIjc/SJIauLcsgYI/AAAAAAAAAfQ/oIiuSlR > sqJc/s400/mad+hatter.jpg"> I potrawka! Z królika ) Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 17:23 jestem uryćkana od wieczora do rana z przerwą na kankana Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 21.01.10, 20:24 Ja zaznaczę: "Czytając posty na FH, dowartościowuję się. Są ludzie mniej zrównoważeni emocjonalnie ode mnie." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampanna Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.01.10, 21:47 och, tyle możliwości, aż nie wiadomo co wybrać ;) Sama prawda po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.146.119.85.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 00:06 "Ludzie na FH mnie wkurzają"- o dziwo, nikt tego nie zaznaczył :) Widzę, że ten wątek też został opanowany przez TWA z Forum Frustratum. Jesteśmy bardziej zaraźliwi niż świńska grypa. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 22.01.10, 01:28 Jestem na tym forum od 08.02.2006 pod różnymi nickami a właściwie postaciami przeze mnie stworzonymi w celu pisania głównie limeryków. Do niedawna nie brałam prawie wcale udziału w dyskusjach. Jako Eurytka, jestem złośliwą emerytką, która nie rozumie nowomodnych poglądów, wyglądam mniej więcej tak: mam wysublimowane poczucie humoru, grasuję po innych forach, jak się gdzieś zakotwiczę to się stąd wyniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Trąbka Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 06:54 To forum to forum adoracji pi-romana, prawie wszystkie tematy pozakładane przez niego, w kazdym temacie te jego "madre" słowa, już niedobrze się robi od tego człowieka! I jeszcze wciąz te słowa uznania dla niego od tych samych osób.... Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 22.01.10, 16:43 Zgadzam sie z przedmowca! precz z podpalaczem i jego wymuszonym i czesto nadetym , niedojrzalym humorem. Tak, tak podpalaczu-dobry humor jest cienki, posiada aluzje lub gre slow, jest inteligentny i wymaga intelektualnego zaangazowania odbiorcy. Nie ma tego wszystkiego u Ciebie, walisz prosto z armaty. Z Twojego powodu zaprzestalam czytania(i udzialu) w FH, gdyz sadzilam, ze mam do czynienia z nastolatkiem o wybujalej wyobrazni, lecz pozbawionego poczucia humoru. oyyee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.164.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 19:44 Bardzo proszę więc o oświecenie nas, szaraków i przygłupów i zaprezentowanie własnego inteligentnego humoru :) "Z Twojego powodu zaprzestalam czytania(i udzialu) w FH" Gdyby Twój humor był dobry, sam obroniłby się. Dlaczego więc nie próbujesz? Tu jest dużo inteligentnych osób, miałabyś czytelników. Poza tym- wiedziałem, że warto założyć ten wątek. Będę mógł smokom pomagać rosnąć. -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.164.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 19:52 forum.gazeta.pl/forum/w,566,79466672,,czy_3_latki_umieja_rozrozniac_muzykow_.html?v=2 Faktycznie. Chylę czoła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.164.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 20:25 Jedna rzecz (plus jajko na dole) Nie mam w zwyczaju wyciągać komuś wątków. Wpisałem Twoje imię w wyszukiwarkę, oczekując morza wspaniałych słownych gierek i wysublimowanego dowcipu. Znalazłem kilka postów, parę limeryków... i tyle. Co prawda, liczy się nie ilość, a jakość, ale ta też na kolana nie powala. Skoro wiesz, gdzie kryje się humor prawdziwy, pokaż nam. To nie jest złośliwość. Inaczej dojdę do wniosku, że jesteś jedną z wielu istot, które wymagają, ale same nie są w stanie niczego ciekawego zaproponować. -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.todayannouncement.com 22.01.10, 20:38 nie myli się ten kto nic nie robi (Lenin) nawet Wołodia miewał rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 00:55 Wołodia był czasem celny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 21:11 Piruś, ja Ci powiem że jesteś super i tyle ;) ale! jako uważna czytelniczka która często miewa doła często tu sobie wchodzę i sie pocieszam Twoimi wątkami. Tylko czasami, myślę że też o to chodzić może powyższym rózmówcom, ma sie ochotę na coś suuupcio w Twoim wykonaniu, a mam za to np. Twoje rozdmuchane opowiadanka na normalne tematy, z których tworzyszysz powieści grozy(np. jak kupowałeś z kolegą tampony, czy wchodziłeś z czymś tam do autobusu-heh uważna czytelniczka ze mnie;)). a wiem że potrafisz swtorzyć coś cudnego, poprawiającego nawet takiej mnie humor na długo. więc więcej Twojego wysublimowanego języka, ciętości i ciekawych pomysłów, które mam pewność niezliczone Ci się roją ;)weź sobie do serca i twórz tylko coś na Twoim poziomie;) już nie dłużę, aha, i mimo to, że należę pewnie to kategorii wiekowej która podobno lovvcia, to ja Cię po ludzku ubóstwiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.164.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 21:17 :) To ja mam takie pytanie: jakie moje wątki się Wam podobają, a jakie nie? Chciałbym wiedzieć, które posty są irytujące, a które do zniesienia. Jestem irytującym człowiekiem z natury, więc trudno mi odkryć, w których aspektach jestem najbardziej irytujący. Wy patrzycie z boku, a mnie trudno spojrzeć na siebie obiektywnie. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że mogę być naprawdę męczący dla otoczenia, a chciałbym to trochę zmienić. Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 184l Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.dsl.club-internet.fr 22.01.10, 23:46 Boski jestes podpalaczu, gdyz "zemsta jest rozkosza bogow" (nawet marna) Tez chyle czola (-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.97.127.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.10, 00:29 Możesz sobie spokojnie tutaj pisać. Na forum jest dużo miejsca, na różne poglądy. Jeżeli uważasz, że Twoje poczucie humoru jest wyjątkowe i wspaniałe- dlaczego się z nim nie podzielisz? Tak nisko cenisz innych forumowiczów? Hmmm... mam pomysł. Może po prostu będę się logował? Wtedy będziecie mogli zwyczajnie wygasić moje posty, nie będziecie musieli mieć styczności z moim plebejskim poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.172.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 23:36 Podejmie Pani wyzwanie? Bo inaczej będę musiał Panią obdarzyć poniższą etykietką (to kochane zwierzątko niech mi wybaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 22.01.10, 21:19 ja zaś wyglądam mniej więcej tak: co jak wiadomo dowodzi, że jestem sfrsutrowanom feministkom*, panie tego *Ortografia zamierzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.164.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 21:23 To też nie lubisz Forum Humorum? Czy oczy mi się kleją i źle drzewko interpretuję? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 22.01.10, 21:26 Eurytka jest emerytką, a Kochanica jest lekko posiniaczonom feministkom, to chyba o to chodzi :D Nikt nie lubi Forum Humorum! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 22.01.10, 21:30 A ja jestem wampirem :) Też powinienem nie lubić FH. Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 22.01.10, 21:33 fotki nie wkleiłeś, nie ma dowodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.164.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.10, 21:36 To dowód. Nie odbijam się w lustrze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 22.01.10, 21:52 Fajne lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.146.48.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.10, 14:58 Grafika Google oferuje ich jeszcze więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 23.01.10, 18:11 > *Ortografia zamierzona Coś czuję, że cię zaraziłam swojom ortografiom... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: 74.200.70.* 23.01.10, 23:48 no nie - okazuje sie ze tu sami pedofile, az musialem sprawdzic, rocznik 1992, toz ta cyrus to dzieciak jeszcze albo ja stary pierdziel jestem bo w latach 90 studiowalem ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.19.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 00:09 Ja tam jestem rocznik 1987 :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 24.01.10, 22:05 Ja jestem rocznik 1974. Phi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.177.238.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 22:21 Bardzo dobry rocznik. Mundial 74 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 24.01.10, 22:43 Kochanico! Bliźniaczko moja! Niech cię uścisnę! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 24.01.10, 23:18 nessie-jp napisała: > Kochanico! Bliźniaczko moja! Niech cię uścisnę! > O, cześć, stara gropo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 24.01.10, 23:21 a w ogóle dwukrotnie (przez zapomnienie) zagłosowałam na opcję z przaśnym proletariuszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.172.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 23:24 Nikt nie zagłosował na "Ludzie na FH mnie wkurzają". Jestem tym zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.172.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 23:25 O Boże, spędziłem tyle godzin przed komputerem, że nie wiem, jakiej jestem płci :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 24.01.10, 23:27 O nie! Ty też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.172.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 23:28 Za niedługo przestanę wiedzieć, jak się nazywam. Już pomału zaczynam wszędzie podpisywać się jako 3.14, martwi mnie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.172.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 23:30 Umrę w samotności, przy komputerze, pożarty na wpół przez owczarka alzackiego! Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 01:14 Romanie, czytałeś Bridget Jones? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 01:16 Si. I czytałem jeszcze jedną książkę Fielding: "Rozbuchaną wyobraźnię Olivii Joules". Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 02:16 O, i jak Olivia? Nie czytałam, moszna czy nie farto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.83.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 19:41 Fajna książka, przeczytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.172.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 23:27 Idę sobie więc stąd, bo w głowie mi już się miesza. Wrócę po północy, bo wtedy piszą najbardziej chorzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 24.01.10, 23:28 Poczekamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mekyabetsu Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 24.01.10, 23:36 jej, chciałam zagłosować, pierwszy raz w życiu udzielając się na FH ale nie ma opcji, że wierzę w modrzew ze skróconej lekcji rozpoznawania drzew z odległości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.172.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 23:38 Sonda niestety oferuje tylko kilkanaście opcji. A modrzew to ten Monty Pythonowski? Święty Jesion nie ma nic przeciwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 01:16 And now... LARCH. www.modrzew.stopklatka.pl/glowna.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 01:19 Muszę poszukać w Internecie na temat powiązań Jesiona z Modrzewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14roman [...] 25.01.10, 01:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieciu Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 09:22 Wezcie juz tego Romana, nawet w tym temacie 80% postów jest jego autorstwa. Blady, chudy człeku, z krzywym zgryzem, którego nie lubi cała rodzina, ze "specyficznym" poczuciem humoru, którego żaden z twego otoczenia nie rozumie, dlatego jestes samotnikiem i siedzisz tylko przed tym kompem wymyślając nędzne temaciki. A pewnie dusisz w sobie nienawiść do świata który Cię nie rozumie. Pewnie jeszcze masz depresję, a przy zyciu utrzymują cie słowa uznania na FH, żal hahahaha. No możesz sobie odpisywać na tego posta, mnie to nie ruszy. Ciekawe ile będziesz myslał nad tym żeby inteligentnie mi dopieprzyć, lub wstawić jakis marny obrazeczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 09:30 To jest raczej Forum Romanum. Faktycznie, post za postem jego autorstwa. Sam sobie w jednym poście potrafi 4 razy pod rząd odpowiedzieć. Do tego ten wątek o tym by głosować czy ma się logować czy nie. Loguj się albo nie! Kogo to obchodzi? Radzę wyjść na dwór trochę, do ludzi a nie szukać na siłę uwielbienia na forum internetowym i stukać wątki, posty na potęgę po to tylko żeby byc zauważonym. Chłopie! Uwaga - zaraz się TWA zleci. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 12:16 >To jest raczej Forum Romanum. Mylisz się. Tu jest forum Romanum: forum.gazeta.pl/forum/f,95062,Forum_Romanum.html Na pierwszym planie sam zainteresowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 09:46 No proszę! Mamy na forum specjalistów w różnych dziedzinach z przewagą psychologów i psychiatrów. Skoro udzielasz darmowych rad, drogi przedmówco, to proszę o interpretację mojego snu z ostatniej nocy. Śniło mi się mianowicie, że w moim domu gościłam trzech znanych aktorów: Jana Nowickiego, Jerzego Stuhra i Jerzego Radziwiłłowicza. I oni domagali się pożywienia a w mojej lodówce była lodowa pustynia. Czułam się okropnie, że nie mogę gości nakarmić i wtedy oni się obrazili i sobie poszli. Czy to znaczy, że jestem przeklęta. Proszę o odpowiedź( sorry za prywatę, ale chciałam skorzystać z okazji). Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 09:53 A w domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 10:19 No właśnie nie! Dlatego proszę o poradę specjalistę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
antypiroman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 14:34 Co chlałaś przed snem? Mąż, kochanek sprawny? Masz po prostu chcicę na chłopa i twoja szara materia podpowiada ci facetów w których się kiedyś bujałaś. Freudem nie jestem, ale na tym się znam! Sublimacja seksu, przełożyła si na wizje! dzidzia_bojowa napisała: > No właśnie nie! Dlatego proszę o poradę specjalistę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 15:01 Uprzejmie dziękuję za objaśnienie:))) Trafna diagnoza kolejnego fachowca! Ja już się stąd nie ruszę. Z Waszych rad czerpać będę jak z krynicy. Wiedziałam, że się nie zawiodę:) Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 15:11 Poczucie humoru niektórych uczestników sięga wyżyn czasami. Może zmienimy nazwę na forum dowartościoworum? A może założę wątek "Czy mam zmienić nick?" i dodać ankietę dlaczego mnie niektórzy nie lubią tu? Było tu kiedyś fajnie, podczytywałam często ale teraz to forum jednego aktora,który ma na dodatek rozdwojenie jeźni i sam sobie odpisuje w swoich własnych wątkach jak nie ma zainteresowania innych. Albo tak żyje tym miejscem,że pisze byle pisać, myśli go gonią i wciska jak oszalały przycisk "wyślij" zanim dokończy myśl? A może, a może, a może.....??? A kogo moje przemyślenia obchodzą? Tak samo jak to czy się ma logować, zmienić kolor włosów czy zmienić imię na Jesion? To wszystko jest tak ważne jak zeszłoroczny śnieg. . . niech tu znów bedzie śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 15:27 >niech tu znów bedzie śmiesznie. Wystarczy,że przestaniesz tu pisać :-) Zmienić kolor włosów też powinnaś (i obciąć grzywkę) -nie za bardzo Ci w nim do twarzy :-) Myślę,że Twój obecny fryzjer bardzo Cię krzywdzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais "Pewnie jeszcze masz depresję" 25.01.10, 17:40 A ludzi z depresją to odstrzelić, co? Depresyjna Maitresse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: "Pewnie jeszcze masz depresję" IP: *.147.83.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 19:44 I przerobić na mięsko. Z czegoś w końcu trzeba robić parówki :) O Boże, chyba pobiłem gazetkę w kwestii bycia nielubianym, mamy użytkownika antypiromana, mamy kogoś, kto się nazwał 3.14roman, to już któraś z kolei podszywka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Pewnie jeszcze masz depresję" 25.01.10, 20:14 >O Boże, chyba pobiłem gazetkę w kwestii bycia nielubianym... Nigdy Ci tego nie daruję :P. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: "Pewnie jeszcze masz depresję" 25.01.10, 20:20 No proszę jak tu osobowości odkrywają swoje poczucie humoru. Starzec z Alzheimerem , to też człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Pewnie jeszcze masz depresję" 25.01.10, 20:25 Musisz być bardzo nieszczęśliwym i zgorzkniałym człowiekiem Eurytko. Żal mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.83.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 19:41 Napisz coś od siebie. Jeżeli potrafisz :) "A kogo moje przemyślenia obchodzą?" No właśnie, kogo obchodzą przemyślenia happymom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.83.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 19:48 "To wszystko jest tak ważne jak zeszłoroczny śnieg" To jest forum Humorum. Do lekkich wątków. Jeżeli chcesz dramatów w stylu: "Maluszkowi wypadł ząbek", idź na emamę. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 20:06 Do happymom Wątek o logowaniu się jest dla takich osób, jak Ty, żebyście mogli sobie mnie wygasić. Wiesz, jak to zrobić? Jeżeli nie, w wątku o logowaniu jest instrukcja Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 20:20 > To wszystko jest tak ważne jak zeszłoroczny śnieg. . . niech tu znów > bedzie śmiesznie. Przepraszam, ale twój post wcale nie był śmieszny. Co to ma znaczyć? Proszę, żebyś od tej pory pisała śmiesznie. Takie nieśmieszne posty są tu zupełnie nie na miejscu, przynajmniej tak twierdzi niejaka happymom. Więc proszę natychmiast złożyć samokrytykę i napisać coś śmiesznego. Czytać łatwo, krytykować też łatwo, trudniej wnieść jakiś wkład w życie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 20:29 Ja to nazywam syndromem wywiadówki szkolnej. Happymom mi niech wybaczy, opiszę to tutaj. Moja mama kiedyś, na błaganie umęczonej życiem wykładowczyni, postanowiła się zaangażować w jakąś szkolną imprezę. Razem z nią zaangażowało się kilku rodziców (kilku bardziej, kilku mniej). Reszta odmówiła. Impreza wyszła okej, ale sporo osób miało jakieś pretensje na następnej wywiadówce. A to, że ciast za mało, że dekoracje nie te. Najciekawsze w tym było to, że zastrzeżenia mieli tylko ci, którzy w ogóle palcem nie kiwnęli. Nazywam to prawem wywiadówki- ilość krytycznych uwag odnośnie jakiejś pracy jest odwrotnie proporcjonalna do wkładu włożonego w ową pracę. Nie widziałem tu żadnych fajnych wątków ze strony happymom, 184l i wielu innych. Może więc najpierw dajcie coś od siebie, zanim zaczniecie się czepiać? Dlaczego twórcy fajnych wątków, stara gwardia forum się mnie nie czepia? Gdybym dostawał opi.erdol od Azorka, dżejmsa, trusi, nessie, kochanicy i wielu, wielu innych, wtedy przejąłbym się, podkuliłbym ogon i zaczął pracować nad sobą. Ale uwaga użytkowniczki, której nick ledwie kojarzę, wywoła u mnie tylko śmiech i wzruszenie ramion. Tylko ludzie, których poważam, są w stanie wyprostować krzywe ścieżki na moim cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Do Eurytki IP: *.147.83.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 19:50 Twój styl pisania jest łatwo rozpoznawalny. Może więc miej odwagę pisać pod własnym nickiem, nie chowaj się z nickami w stylu antypiroman? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.147.83.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 19:44 Słuchaj, kiedyś miałem depresję. Mam nadzieję, że też na to zachorujesz- wtedy zrozumiesz, że to nie jest śmieszne. Swoją drogą, najbardziej aktywni są użytkownicy, którzy kompletnie się nie udzielają na forum. Niektórzy są na tyle mało odważni, że muszą się podszywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.10, 19:53 Teraz wszystko jasne.........FRUSTRAT szalejacy nocą.....:)))))))Oj Roman nocnym biciem piany Ty się nie wyleczysz.......:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.10, 19:54 Teraz wszystko jasne.........FRUSTRAT szalejacy nocą.....:)))))))Oj Roman nocnym biciem piany Ty się nie wyleczysz.......:)))))Ja cierpiedole! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) [...] IP: *.cable.smsnet.pl 25.01.10, 20:39 No i forum zostało opanowane przez wielonickową emerytkę z Wrocławia, let's get heck out of here! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.10, 20:59 Ale jaja...Tak wesoło sie zrobiło.Ale spoko NOC SIĘ ZBLIŻA ,TO CZAS ROMANA..........:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 21:17 Yeah! Znakomicie dogłębna sonda. Prawie jak anal probe z South Parku :D Odpowiedz Link Zgłoś
happymom gazeto 25.01.10, 21:41 Moja droga. Grzywka na zdjęciu w wizytówce jest sprzed ok 4 lat jak urodził się mój syn. Po drugie, to myślę,że nie fryzjer mnie skrzywdził tylko twoja mama siebie samą nie poddając się aborcji :) Po trzecie, nie jestem kurą domową zmieniającą pieluszki dziecku i żyjącą tylko Gerberkami. Mam pracę, 5-letniego syna, swoje marzenia i ambicje. To,że po moim nicku wnioskujesz,że nadaję się na e-mamę tylko to twój, dziecinko problem :) Po twoich niektórych tekstach poniżej krytyki wnioskuję,że powinnaś zmienić nick na mój_alfons_mi_płaci :) Jeszcze jedna sprawa. To jest do całego TWA i przydupasów: jeśli zakładacie wątek o tym kto nie lubi forrum humorum i dlaczego to bierzcie pod uwagę to,że ktoś napiszę co myśli a nie tylko to co chcielibyście przeczytać. Następna sprawa. Jeśli mówię,że coś mi się tu nie podoba to tak jest. I próby wywalenia mnie stąd czy ustawienia pod swoje dyktando możecie ukierunkować na swoich kolegów z gimnazjum. Jak na razie to forum nie jest WASZE tylko publiczne. KAPEWU? Dziecko mój_alfons_mi_płaci proszę o zamknięcie jadaczki i nie obrażanie mnie bo pewnie z 10 lat ci brakuje do mojego wieku :) Tylko poważne oferty proszę. I jak chcecie mi dosrywać to z kulturą a nie szczeniacko nt mojej grzywki :) Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony_dzisiaj Re: gazeto 25.01.10, 21:49 Ojej, szkoda że znów nie mam 28 lat. Potem to człowiek tylko głupieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: gazeto 25.01.10, 21:52 "Po drugie, to myślę,że nie fryzjer mnie skrzywdził tylko twoja mama siebie samą nie poddając się aborcji :) " Sorry, to jest już przegięcie. "I jak chcecie mi dosrywać to z kulturą a nie szczeniacko nt mojej grzywki :)" Sama byś się do tego lepiej zastosowała, co? Tekst gazety był chamskie, ale Twój jest obraźliwy i uśmieszek tego nie łagodzi. Sorry, gdyby gazeta teraz napisała Ci coś w stylu: "ale ty jesteś wyjątkowo szpetna" czy "Twoje dziecko jest ****", nie dziwiłbym się jej i nawet jej za to nie potępiał. Wiesz, ja chciałem zebrać opinie. Konstruktywne. Masz jakąś taką? Zamiast: "nie podoba mi się". Co konkretnie Ci się nie podoba? Jakie wątki chcesz, jakich nie? Jakie tematy omijać, jakie Cię interesują? Chcesz fajnych wątków? Droga wolna, załóż taki. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: gazeto 25.01.10, 21:56 Oczywiście, mam nadzieję, że gazetka się nie uniesie i zostawi Ciebie i dziecko w spokoju :) Ale nigdy więcej nie rzucaj takich tekstów o aborcji, bo to poniżej wszelkiej godności. Może teraz przejdź do meritum. Jakie chcesz tematy? Pytam serio, dość szczeniackich gierek ze strony wszystkich tu obecnych. Co Ci przeszkadza? Co jest ok? Pisz w punktach. Odpowiedz Link Zgłoś
vandulka PiRomanie 25.01.10, 22:18 Nie wytrzymałam. Ludzie, błagam, skończmy z tymi kubłami pomyj! PiRomanie, mogę Ci coś zasugerować? Nie pytaj, co się komu podoba, nie zastanawiaj się kto Cię chce wylogować. W ten sposób tylko podjudzasz tych wszystkich nieszczęsnych frustratów, na czele z Sam- Wiesz-Kim. Nie zareagujesz, nie odpowiesz - sami poznikają z braku energii. Skoro w odpowiedzi na Twoje posty pojawiają się miłe, dowcipne komentarze użytkowników, których sobie cenisz - to co jeszcze chcesz wiedzieć czy sprawdzić? Jeżeli wyjdziesz na rynek w miasteczku i wrzaśniesz - Ludzieeee, czy ja jestem dla was dość dobry?! - to co usłyszysz, jak myślisz? Wykonaj teraz jakiś ulubiony rytuał oczyszczający (lufa, przysznic, siłownia, zmywanie, taniec rytualny, długie solo na bębnach lub pokrywkach)i olej ten żałosny cyrk raz na zawsze. Sporo ludzi tu bardzo Cię lubi i ceni (ja też - v.) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: PiRomanie 25.01.10, 22:24 Dziękuję vandulko. Sam żałuję, że założyłem ten wątek. Niemniej, to była moja głupota i słusznie za to obrywam. Szkoda, że inni forumowicze przy okazji też obrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: gazeto 25.01.10, 22:02 Są tacy......hmmmm ludzie...jak gazeta, z którymi będę rozmawiać tylko w taki sposób. Dlaczego? Ponieważ dziecko to samo szuka zaczepki, na wszystkich forach więc proszę bardzo :) Mogę się z nią porzucać błotem na jej poziomie. Trochę daleko mam ale cóż, zniżę się. Po drugie, drogi piromanie, pytasz komu i co się nie podoba. Toteż ja chyba wystarczająco wyjaśniłam mój punkt widzenia tylko czytaj wnikliwie. Kilka innych osób też napisało co im nie pasuje tu i zostały zjechane przez fanki Pattinsona-Romana. Nie żebym jakoś żyła tym forum i specjalnie paliła się do wielkich rewolucji. Po prostu, w pracy mam poblokowane większość stron i jedynie gazeta i innych pare portali mi chodzi. Co jakiś czas wchodziłam tu żeby poczytać stare wątki,które naprawdę były na poziomie i w ten sposób natrafiłam na twoje,jakże małoegocentryczne wątki i postanowiłam odpowiedzieć. A że odpowiedź moja Ci w jakiś sposób Ci nie pasuje to już chyba nie mój problem :) Temat tej nieszczęsnej gazety_co_jej_płaci pozostawiam bez komentarza bo,mogę sobie dać głowę uciąć,że spotkałabym to stworzonko osobiście i raczej nie byłaby już tak "kreatywna" w swoich, jakże błyskotliwych wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: gazeto 25.01.10, 22:06 Taka mała rada, co do zablokowanych stron- próbowałaś korzystać z proxy? Wiesz, Ty wyjaśniłaś, w sumie trochę źle zaadresowałem post, chodziło mi o innych, ale liczyłem na więcej treści w Twoim komentarzu. To znaczy: czego byś konkretnie chciała, poza moim zniknięciem? Jakie wątki Ci pasują? O czym lubisz czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: gazeto 25.01.10, 22:10 Skrajne chamstwo :( Aż żal czytać. Czy to nie jedna z obrończyń WOSP rzuca takie obrzydliwe 'dowcipy' o aborcji? Następna kandydatka do wygaszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: gazeto 25.01.10, 22:13 Nessie, nie zadzieraj z WOŚPowcami. Państwo z pewnego adresu prześladują mnie do dziś. Swoją drogą, Nessie, odbierz maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: gazeto 25.01.10, 22:19 taaak, faktycznie, wiedziałam, że ten nick wczesniej mi się juz o oczy obił! Toż to Nessie miała "starcie" z wesołą mamuśką! i fakt, mi też rąsie do podłogi opadają. Jak ja jutro wyjdę z domu? ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
happymom nessie 25.01.10, 22:21 Otóż to. Ty jedna zauważyłaś nawiązanie do wątku z WOŚP. Jakoś Ci którzy tak krytykowali Owsiaka i stali za prawem do wyrażania swoich opini nie dają tego prawą innym. Jak to jest? Co do tej aborcji to fakt, debilny komentarz z mojej strony. Przepraszam. Zbyt się upodobniłam tym tekstem do wypowiedzi gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Skończcie już z tą "mamuśką" 25.01.10, 22:27 bo nie jestem Waszą mamą a nick założyłam lata temu. Jeśli Wasza dyskusja ma się sprowadzać tylko do krytykowania nicków i grzywek na wizytówkach to fajni jesteście. Gratuluję tej...dojrzałości. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Skończcie już z tą "mamuśką" 25.01.10, 22:35 Wiesz, ale osoba, która rzuca innym teksty o aborcji raczej średnie ma prawo do krytykowania czyjegoś poziomu dojrzałości, nie sądzisz? Proponuję coś takiego- zostawmy tę dyskusję i wróćmy doń jutro, kiedy nasze głowy się trochę ostudzą, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowy_jelen Re: Skończcie już z tą "mamuśką" 25.01.10, 22:37 Obserwuję ten wątek już od dłuższego czasu i zastanawiam się, jak długo będzie się jeszcze ciągnąć. Drogi Romanie, jeśli mogę zapytać: po co zakładałeś ten wątek?? Bo ja tu nie widzę żadnego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Skończcie już z tą "mamuśką" 25.01.10, 22:42 Głupota. Moja głupota. Niech mi Święty Jesion wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: nessie 25.01.10, 22:30 Wiesz, ale teraz to już wykręcasz kota ogonem :) Nie zabraniam Ci wypowiadania się, po prostu odpowiadam na Twoje zarzuty. PS: Przez najbliższych parę dni nie będzie tu mnie, oczyszczę forum z mojej toksycznej osobowości. Potem wrócę, ale postaram się zmienić na lepsze. Amen. I odpowiedz, proszę na moje, po raz kolejny zadane pytanie: czego dokładnie chciałabyś od tego forum? Jakie wątki Ci się podobają? I tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
happymom no to ja idę dopić piwko 25.01.10, 22:36 Jutro w pracy wypunktuję co mam wypunktować. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: no to ja idę dopić piwko 25.01.10, 22:41 Smacznego piwka! Dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby. Jeżeli możesz, podaj przykłady wątków, które Ci się podobają i takie, których nie lubisz. Wiem, że jestem irytujący i dlatego zamierzam trochę się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 25.01.10, 22:39 Proszę o uwagę! Proszę niniejszym o zaprzestanie tego sporu, jako, że z krytyki stał on się dziką awanturą i obrzucaniem się błotem. Może wrócimy tutaj jutro, ok? Jeżeli ktoś ma jakieś konstruktywne sugestie w stylu: "Lubię wątki o", "Nie lubię wątków na temat", "Chcę więcej wątków obrazkowych" i tak dalej, proszę o wpisanie się. Przepraszam za wywołanie konfliktu. Nie było to moim celem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 26.01.10, 00:38 Słusznie, jednakowoż... Droga Hiszpańska Inkwizycjo. To jest forum ogólnodostępne. Nie ma przymusu wchodzenia w wątki Romana, do stu tysięcy beczek suchego piasku. Komentarze typu "bo Roman zakłada wątki, które mi się nie podobają" to zachowanie na poziomie piaskownicy, tupania nóżką pięciolatka, który chce na obiad pierogi, ale sam ich jeszcze nie potrafi zrobić. Wy potraficie "zrobić pierogi" i założyć wątki, więc zamiast czytać te, które Wam się nie podobają, załóżcie swoje i dajcie innym poznać swe, zapewne wysublimowane, poczucie humoru. Przy okazji, jesteśmy w przestrzeni o nieograniczonej pojemności. Roman swoimi wątkami nie zabiera nikomu miejsca. I spokój, bo popieścimy mięciutką poduszeczką! A potem posadzimy w wygodnym fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 26.01.10, 10:31 Wiem,że bardzo chcesz się popisać elokwencją i luzackim podejściem do tematu ale szkoda,że nie zauważyłaś,że wątek ten jest po to żeby właśnie napisać to,co nam się tu nie podoba i został założony przez samego Romana. Jak pytaja to można odpowiedzieć. Jeśli to miał byc wątek słodząco-pierdzący to przepraszam.Widocznie nie zrozumiałam. Możliwe też jest to,że to Ty nie rozumiesz o czym ten cały temat, nie przeczytałaś początku i wlazłaś tu tylko po to żeby wyrazić swoją opinię byle była to odsyłam do meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.chello.pl 26.01.10, 12:47 Droga Happymom! Wątek - jak zauważyłaś, słusznie - jest po to, żeby napisać co się komu nie podoba. Nie ma potrzeby obrażać tych, którym się podoba co innego, wygłaszać tekstów o aborcji i złościć się do czerwoności. To nie musi być tak śmiertelnie poważnie. "Jak pytają to można odpowiedzieć" - ale nie czujesz, że robisz to hmm...agresywnie? Po co? Pozdrawiam Cię i uroczego potomka :) (Też obejrzałam zdjęcia z wizytówki, bo mnie ta grzywka zaciekawiła. :) Grzywka w porządku, bez sensu czepianie się grzywki (a nawet jakby była nie w porządku to też bez sensu), kolor włosów w porządku, a potomek świetny. ) Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Azorku 26.01.10, 12:54 Może zauważyłeś też,że za ten beznadziejny tekst o aborcji juz przeprosiłam. Normalnie nie użyłabym tego zwrotu. Poniedziałek miałam kiepski, auto przymarzło do parkingu, zgubiłam telefon, mam gorączkę i inne pierdoły,które potrafia wybić człowieka z równowagi. To tyle. Teraz musze trochę dla odmiany popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Azorku IP: *.chello.pl 26.01.10, 21:33 happymom napisała: > Może zauważyłeś też,że za ten beznadziejny tekst o aborcji juz > przeprosiłam. Tak Zauważyłam. (Azorek jest kobietą). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 26.01.10, 16:37 happymom napisała: > Wiem,że bardzo chcesz się popisać elokwencją Wiesz? A skąd wiesz? Nie byłabym tak kategoryczna w wyrażaniu opinii o osobach, których nie znam. i luzackim podejściem > do tematu A temat zaiste jest luzacki, bo osobiście uważam, że zakładał podejście z przymrużeniem oka i dziwię się, że TAK się rozwinął. > Możliwe też jest to,że to Ty nie rozumiesz o czym ten cały temat, Zawsze biorę pod uwagę taką możliwość:) Mam dystans do siebie. wlazłaś tu tylko po to żeby wyrazić > swoją opinię byle była Weszłam tu i zobaczyłam, że rozwinęła się pyskówka, która długo przed moją wypowiedzią odeszła od meritum. To nic nowego na forum, że rozmowa zmienia kierunek. Odniosłam się zatem do tego, co mnie najbardziej uderzyło. Dziękuję za wymianę zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
happymom Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 26.01.10, 22:49 Aaaaa...czyli nawet jeśli temat jest np o krajach trzeciego świata i ktoś w poście napisze np. "dupa" i Ty to przeczytasz (jako pierwszy i jedyny post w całym wątku) to czy odnosisz się tylko do tej "dupy"? Czy piszesz o jej rozmiarach, kolorze i fakturze? Czy starasz się przeczytać choć pierwszy z postów żeby wiedzieć o co chodzi? Zluzuj poślady maleńka (jeśli już używamy gimnazjalnego protekcjonalnego tonu). Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 27.01.10, 00:06 Tak, oczywiście, masz rację. Bardzo celne spostrzeżenia. Jesteś wyjątkowo błyskotliwą osobą. Dziękuję Ci za wszelkie uwagi, wezmę je sobie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieciu Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 06:47 Braaawooo happymom!!! Choć jedna osoba dostrzega to co ja i nie boi się o tym napisać. A teraz się bedą czepiać twego tekstu o aborcji hahah, przecież to jest stary dobry tekst, i nawet śmieszny, tak samo jakby ktoś nazwał kogoś głupcem itp. A romuś niech sobie dalej odpisuje na swoje posty, lepiej go nie zaczepiajmy bo znów popadnie w depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 27.01.10, 11:34 Tak, popieram happymom. Gdyby mnie się ktos czepił, mojego wyglądu, fryzury, nie wiem czy bym ostrzej nie wypaliła. Gazeta z 3.14-romanem, chodzą za mną po innych forach, nie idźcie tą drogą! Na szczęście adminka wykasowała te ich posty. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 27.01.10, 15:41 Gdybyś się pode mnie nie podszywała, gdybyś nie założyła sobie konta takiego jak moje, tylko bez myślnika i nie odpowiadała innym w moim imieniu, nie poszedłbym na Twoje forum. Moje trzy posty nie były obraźliwe, odnosiłem się do Twoich wypowiedzi. Wlazłem na jedno forum i na jeden na nim wątek, więc nie używaj liczby mnogiej. Sama tego chciałaś :) Miałem Ci wysłać maila, ale masz tylko konto forumowe, nie pocztowe (mail wysłany na eurytka@gazeta.pl został odrzucony z przyczyny: "nie ma takiego konta"). Jeżeli chcesz dokończyć tę dyskusję na priva, podaj działający adres. A Twój komentarz na temat mojej matki świadczy tylko o Tobie. Tak samo jak komentarz na temat reszty uczestników forum Humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 27.01.10, 15:56 Heniu, skoro taki tekst jest dla Ciebie śmieszny, to nie dziwię się, że nie podoba Ci się FH, z takim poczuciem humoru jak Twoje. A szydzenie z depresji w Twoim wykonaniu? Kiedyś Cię może dopadnie ta choroba, zobaczysz jak to jest. Ale w sumie dajmy już spokój happymom, sądzę, że na drugi raz już ona tak nie powie. Rozumiem, że miała prawo być zdenerwowana. Tekst był chamski, ale w sumie teraz robimy z igły widły. A teraz kończmy już i zajmijmy się czymś kontruktywnym. I Ciebie Mieciu też to dotyczy- happymom zaczęła wypowiadać się w postach, bierze udział w innych dyskusjach i chwała jej za to, przynajmniej ma odwagę nie tylko krytykować, ale robić coś sensownego. Czy Ty, Mieciu też jesteś odważnym człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Wątek dla tych, którzy nie lubią F.Humorum :) 27.01.10, 16:07 Tfu, Mieciu, przepraszam, że zmieniłem Ci imię. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: do 3.14-romana i gazeta_mi_placi 27.01.10, 18:49 Uwaga! koniec słupa, i dyskusji z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś