yabol428 Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 07.02.11, 17:26 Starej polskiej komedii "Skarb", którą obejrzałem pierwszy raz, gdy miałem może 12 lat. Nie mogłem potem zasnąć w nocy, gdyż bałem się, że blok się na mnie zawali, tak jak zawaliły się ruiny kamienicy w tym filmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
matti_hautameki Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 08.02.11, 10:38 Władymira Żyrinowskiego - bo ciągle straszył że III-cia Wojna Światowa będzie Odpowiedz Link Zgłoś
joannagw1 Pająki były straszne. 08.02.11, 19:21 Pająki były straszne, ale juz nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykapturek Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 20.05.11, 20:29 ja sie balam piosenki Chałupy welcome to, i życie kocham cie nad życie, jak je słyszałam to uciekałam, no i kto mi powie o co chodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 06.06.11, 17:47 czarnykapturek napisała: > ja sie balam piosenki Chałupy welcome to, i życie kocham cie nad życie, jak je > słyszałam to uciekałam, no i kto mi powie o co chodziło:) Ja za to bałam się piosenek "Stan pogody" Anny Jurksztowicz i "Straight Up" Pauli Abdul. Pierwsza kojarzyła mi się z filmem Obcy decydujące starcie, a druga z czwartą częścią Koszmaru z Ulicy Wiązów (a konkretnie z tą uroczą sceną, gdzie babka zamienia się w karalucha czy innego robala). Do dziś nie jestem w stanie wyjaśnić, skąd mi się to wzięło :). Odpowiedz Link Zgłoś
arekpio Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 22.05.11, 13:38 muminków Odpowiedz Link Zgłoś
ewikomega Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 06.06.11, 16:48 Ja bałam się burzy i nadal się boję Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 06.06.11, 18:44 Ja się bałem Pana Wacka, znanego też jako Pan bez Mięska - czyli szkieletora z gabinetu biologicznego. Jakiś idiota postanowił, że podczas remontu naszej klasy będziemy się uczyć w gabinecie biologicznym. To były jedyne lekcje, na których siedziałem naprawdę cicho, śmiertelnie przerażony i blady (II klasa podstawówki) że aż pani nauczycielka myślała że coś mi jest i przeprowadziła rozmowę, w wyniku której wyszło szydło z worka :) A że wspaniałą nauczycielką była, wytłumaczyła to i owo i już bałem się nieco mniej. Ale przekonania nie nabrałem aż do teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 08.06.11, 14:01 Piosenki z Misia Uszatka - tej na dobranoc, wyłam, albo zwiewałam, w zależności od możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
michalpuchatek Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? 05.11.11, 23:12 Ja się bałem w nocy kogoś przypominającego hipopotama za firanką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem-tu Re: Czego (lub kogo) baliście się w dzieciństwie? IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 13:00 Amerykanów bałem się :). Amerykanie maja spodnie w bialo-czerwone pasy i na głowach błękitne cylindry w białe gwiazdy i wredne gęby z długimi nosami. Sniło mi się raz, że gonili mnie a ja uciekałem boso po zielonej trawie (kolorowy sen ) a oni siekali mnie szablami po tych bosych stopach...Tak to bywa, jeśli dziecko oglada ilustracje w "Krokodylu" radzieckim czasopismie satyrycznym w stalinowskich czasach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Gajosa IP: *.atkinsglobal.com 07.11.11, 08:58 Gral kiedys jakiegos nawalonego typka w teatrze TV i strasznie sie balam :) Byl czerwony na buzi i belkotal, gdy mowil. Balam sie tez Sw Mikolaja na zabawie mikolajkowej - tez byl czerwony na buzi i belkotal ;) Odpowiedz Link Zgłoś