Gość: glad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 23:29 Ktos moze ma jakies linki zapisu rozmowy miedzy obu panami z "jestem jaki jestem"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minnetou Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 04:17 Kto, bedac czlowiekiem rozumnym, zajmuje sie takimi glupotami??? Do lekarza... Nie jestem czlowiekiem nerwowym, ale takie pytanka sprawiaja, ze szlag mnie trafia. Wypierdalaj na forum tego tam, w czerwonych wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
glad Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 06:05 minnetou napisała: > Kto, bedac czlowiekiem rozumnym, zajmuje sie takimi glupotami??? > Do lekarza... Nie jestem czlowiekiem nerwowym, ale takie pytanka sprawiaja, > ze szlag mnie trafia. Wypierdalaj na forum tego tam, w czerwonych wlosach. Kolego, co ty jestes, zeby takie uwagi niegrzeczne robic publicznie? Uprzejmie zapytalem o rzecz, ktora mnie rozbawila a ktora widzialem przelotem. Nie bawi cie to, to masz problem. Po raz kolejny obrazliwie odnosisz sie poczciwego forumowicza. Za porady lekarskie dziekuje, stan twoich nerwow nmie nie interesuje a jak cie szlag trafia to sie sam przenies gdzies indziej. Dyktatorek sie znalazl i jeszcze doradza... ;( Jak mnie jakis watek nie interesuje to sie nie wlaczam w wymiane zdan. Nie podoba sie - to sie nie odzywaj nie pytany i po klopocie. A mozed tu adminujesz? To sie zachowuj. Niedobry minnetu. Nota bene - stosujac twoje kryteria oceny "rozumnosci" (sic!) - twoj nick kwalifikuje sie jedynie do sadu dla ludozercow, buszmenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wisniewski vs. Lepper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 09:40 To nie perwsza taka akcja tutaj tego stróża moralności... Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 07:16 minnetou zbastuj troche Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka1 Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 22:32 minnetou jesli draznia cie wypowiedzi czy pytania to po jakie licho tu wogole zagladasz?? znajdz sobie bardziej przyjemne zajecie dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 10:59 A ja serio też o ten link pytam. Widziałam rozmowe z Bakułą, niezła żenada. Ciekawa jetem jak to wyglądało z Lepperem bo póki co prezes Walter jeszcze Leppera nie przpraszał Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 11:17 Widziałam początek, ale nie dałam rady psychicznie obejrzeć tego na żywo, też chętnie przeczytam cosik, kumpel to oglądał, mówił, że coś potwornego, absolutna żenada i jeszcze żenada. Uważam, że jak się komuś jakiś wątek nie podoba, to niech się nie wpisuje, a nie zachowuje, jak nie przymierzając Pan Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 13:34 Przyznam szczerze, pijany bylem. Teraz widze jak bardzo. Niepotrzebnie Cie opieprzylem, ale ja po pijaku bywam nieco przewrazliwiony i potem wychodza rozne takie... Wiem, ze nie zrekompensuje Ci to nerwow, ale przyjmij przeprosiny. Planowalem dzis znowu sie uchlac, ale w zaistnialej sytuacji ide na kolke. Pomysle nad soba...:) A nick... Z przekory. Piecyk, tak bardzo Ci za skore zalazlem? Odpowiedz Link Zgłoś
glad Re: Wisniewski vs. Lepper 26.03.04, 21:00 Spoko, przeprosiny przyjete. A zeby zachecic Was do poszukiwań tej rozmowy powiem tylko, ze katem ucha uslyszalem jakis taki fragment: L: Niech pan mi nie zarzuca, ze kupilem corce koszulke versace za 300 euro, bo pan ma podobno w domu stymulator lotow za 100.000! W: Rzeczywiscie, mam, ale to jest symulator! Wniosek: zycie to nie arytmetyka, czasami z polaczenia dwoch zer wychodzi prawdziwa perelka;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Wisniewski vs. Lepper 27.03.04, 06:10 fajnie tego sluchac, jeszcze przyjemniej sie posmiac... fedorowicz dzis w" telewizyjnej" celnie zauwazyl. sami robimy durniowi reklame. wielu politycznych laikow sie przyglada. widzac takie czy inne zainteresowanie osoba Andrzeja L. , zastanawiaja sie czy nie warto przyjebac tym wszystkim rzekomym" intelygentą" i wypuscic na scene czlowieka, ktorego retoryka opiera sie na antonimie: zlodziej kontra czlonek Samoobrony. w mniemaniu L. i tak wygra ten drugi. nie dajmy reszcie poczucia, ze choc troche ma racje... Pzdr Glad, dzieki za wyrozumialosc... Odpowiedz Link Zgłoś