Gość: Rysiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 07:00 Mój sąsiad dużo pije piwska i trochę już przesadził .... Fotka: cyrul.unl.pl/sasiad.jpg Czy można mu jeszcze pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszpirovsky Re: brzuch po piwie 03.09.10, 08:21 Gość portalu: Rysiek napisał(a): > Mój sąsiad dużo pije piwska i trochę już przesadził .... > > Fotka: cyrul.unl.pl/sasiad.jpg > > Czy można mu jeszcze pomóc? Myślę że na pewno przy wiązaniu sznurówek...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otyagh Re: brzuch po piwie IP: 94.254.161.* 03.09.10, 08:31 Można! Napij się z nim, a on z pewnością się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: brzuch po piwie 03.09.10, 10:45 postaw mu na tym stoliczku dużą porcję golonki, więcej mu chyba do szczęścia nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: brzuch po piwie 03.09.10, 11:53 Fuj, fuj. A piwo takie dobre...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: brzuch po piwie IP: *.cable.smsnet.pl 03.09.10, 13:35 Kiełbaska może być? Tera tak podrabiają podwawelską, że się odechciewa. Zwyczajna kupiona na wsi lepiej smakuje! :) P.S. Ale debilny ten antyspam, zwykły link do obrazka mu się nie podobał, choć w nazwie miał... Bydgoszcz. Jakbym wpisał nazwę farmaceutyku na dużą buławę, znaczy władzę i mocarność, toby przeszło. Kiełbasa to nie parówa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: brzuch po piwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 20:23 nakłuć igłą i po bulu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: brzuch po piwie IP: *.cable.smsnet.pl 03.09.10, 22:20 www.sjp.pl/ironia Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: brzuch po piwie 04.09.10, 10:03 Zmrużku, zawstydzasz Wujka Staszka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: brzuch po piwie IP: *.cable.smsnet.pl 06.09.10, 16:14 Kolega wrócił, ale do wtopy nie nawiązał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jg46889 Re: brzuch po piwie 04.09.10, 22:14 Mój brzuch nie jest OD piwa, on jest DLA piwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kap-usz Re: brzuch po piwie 06.09.10, 15:26 a jak jest u niego z pęcherzem moczowym? Chyba do wiadra nie zmieści.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: brzuch po piwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 22:15 Jakiej marki ma on tam piwo, które tak wybrzusza? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Nie martw się! 09.09.10, 23:57 Brzuch piwny (Abdomen tyskis). Badania nad tą częścią ciała prowadził fiński naukowiec D. Uperele. Odkrył on, że samce gatunku Homo sapiens ewoluują pod wpływem małżeństwa. U ponad 60% z nich zauważono powtanie dodatkowej części ciała, Abdomen tyskis, czyli tak zwanego brzucha piwnego. D.Uperele nie był pewny, jaką właściwie rolę pełni ta dodatkowa część ciała, natomiast litewski biolog O.Chlaptus uważa, że jest to dodatkowa kończyna górna służąca odstraszaniu innych samców. Badania O.Chlaptusa dowiodły, że występowanie Abdomen tyskis związane jest także z: - imieniem samca, - długością jego palca środkowego, - kształtem nosa. Największe prawdopodobieństwo wyhodowania sobie brzucha piwnego mają samce: - o imionach zaczynających się na spółgłoskę, - o krótkich palcach, - oraz o krzywych nosach. Nie martw się- Twój sąsiad po prostu ewoluuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) O/t IP: *.cable.smsnet.pl 10.09.10, 00:04 Witam w starej archidiecezji i z miejsca gratuluję. Autonomiczny cmentarz na głównej stronie forum znajduje się tuż pod FH ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: O/t 10.09.10, 10:13 Zmrużek, ty to masz oko. ;P No, no, Romcio, wyrazy uznania. To co? Impreza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 10.09.10, 16:36 Co prawda nie w trójkąciku, ale czujne i łaskawe. Dzięki temu wzrośnie Wam frekwencja i kto wie, może zerwiecie unię i do wielkiej schizmy dojdzie? Wtedy zareaguję, tera to się bawta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: O/t 10.09.10, 17:12 Jaka schizma? Jesion jest pokojowo nastawiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: O/t 10.09.10, 19:38 Temu to zaraz trójkącik na myśl przychodzi ;PPPPP Już Cię tam zabrałam cytując. Przepadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 10.09.10, 22:12 Myślisz niewiasto, że o tym nie wiem?;D -- Zdrowe skojarzenie z trójkątem. Zanotować plusika. Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: O/t 10.09.10, 23:16 My tam wiemy, że wiesz ;P To chyba pierwszy. I w dodatku malutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 11.09.10, 19:03 :))) Nie pierwszy, ale rzeczywiście malutki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
glorification Re: brzuch po piwie 11.09.10, 01:55 Ten facet jest za chudy na pomoc ... musi jeszcze popracować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś