Dodaj do ulubionych

A Beata Tyszkiewicz..

01.02.11, 21:01
.. powiedziała kiedyś, że bardzo nie lubi kiedy ludzie opowiadają jej swoje sny.

Wyszłam z pracy w letni dzień (poznałam po sukience i ciepłocie w powietrzu) i czekałam na coś. Tym czymś okazała się czerwona corvetta, a kierowcą był Andrzej Łapicki.

To teraz zazdrośćcie! haha!
Obserwuj wątek
    • mnop2 ps 01.02.11, 21:07
      Czy jest jakiś sposób na zapamiętywanie snów? Podejrzewam siebie o rewelacyjne historie, ale ich nie pamiętam. Tzn. pamiętam krótkie fragmenty i klimat snu przez jakieś 3 sek. po przebudzeniu.. ;/
    • zupakalafiorowa Re: A Beata Tyszkiewicz.. 01.02.11, 21:09
      Bogusław Linda był moim mężem. Kupił mi Peugeota 406 granatowy metalik po tym, jak przegrał mój samochód w karty. To było jakoś pod koniec lat 90', więc może nie corvetta... :D

W innym śnie w moim pokoju w domu rodzinnym zamieszkali Demi Moore i Ashton Kutcher. Byłam wściekła, bo odcięli mi tym samym dostęp do komputera i internetu.

Z pierdół - Kazik Staszewski został wychowawcą mojej klasy w średniej szkole, a ze Slashem z Guns'n'roses jeździłam na deskorolce.

Kiedyś chciałam spisać kto ze sławnych ludzi mi się śnił i w jakiej konfiguracji i nie zrobiłam tego. I teraz żałuję, bo nie pamiętam.
      • mnop2 Re: A Beata Tyszkiewicz.. 01.02.11, 21:19
        zupakalafiorowa napisała:

> Bogusław Linda był moim mężem.
        widzisz to on Cię już wtedy zdradzał bo ja z nim przeżyłam gorący sex ale musiałaś go widocznie wycyckać z kasy bo nic mi nie kupił

;D

>
        > W innym śnie w moim pokoju w domu rodzinnym zamieszkali Demi Moore i Ashton Kut
        > cher. Byłam wściekła, bo odcięli mi tym samym dostęp do komputera i internetu.
        >
        > Z pierdół - Kazik Staszewski został wychowawcą mojej klasy w średniej szkole, a
        > ze Slashem z Guns'n'roses jeździłam na deskorolce.
        :D :D
        • zupakalafiorowa Re: A Beata Tyszkiewicz.. 01.02.11, 21:45
          "widzisz to on Cię już wtedy zdradzał bo ja z nim przeżyłam gorący sex ale musiałaś go widocznie wycyckać z kasy bo nic mi nie kupił"

..bo to zła kobieta była..
          :D
    • mnop2 Re: A Beata Tyszkiewicz.. 04.02.11, 09:50
      nic mi się nie śniło
      (_._)
      • drzejms-buond Re: A Beata Tyszkiewicz.. 04.02.11, 12:48
        mnop2 napisała:

> nic mi się nie śniło
        > (_._)

czas zmienić prochy!
        • mnop2 Re: A Beata Tyszkiewicz.. 04.02.11, 15:36
          poleć coś
    • jestem-tu Re: A Beata Tyszkiewicz.. 04.02.11, 16:44
      Snilo mi sie w latach przedszkolnych:
      Biegne boso po zielonej lące mokrej od rosy a ci okropni amerykanie gonia mnie i siekają szablami po nogach. Ubrani sa w pasiaste biało-czerwone spodnie i na głowach maja błękitne cylindry z bialymi gwiazdami, gęby mają wredne wykrzywione, nosy dlugie.
      To juz wiadomo do jakiej grupy wiekowej należę :).
      Tak to jest, jak dziecko oglada obrazki w "Krokodylu" radzieckim stalinowskim czasopismie satyrycznym.... :)
    • zupakalafiorowa "Przespałaś się z Nim?" 05.02.11, 09:21
      Spytał mnie jakiś dobrze mi znany, podstarzały facet w typie Jacka Nicholsona. Dobrze ubrany i w drogim samochodzie. W zębach (nie, nie w ustach, w zębach właśnie) trzymał zapalonego papierosa.
      Nie wiem, kim był On, z którym rzekomo miałam się przespać, pamiętam tylko, że młody też nie był. I że lubił używki wszelakiego typu. Bałam się, że miał HIV.

- "Nie" - żachnęłam się, po czym spytałam przekornie "a Ty?"
      Nie odpowiedział, zarechotał tylko "hehehe".
      Po czym wskazał na okulary słoneczne DG czy jakiegoś innego Ray-Bana, które miał na nosie, a które dostał w prezencie od Niego w zamian za gorący seks :D
      - "Ty dziwko" - roześmiałam się.

Tania dziwka w dodatku, patrzę na stronę "top five most expensive sunglasses in the world". Na piątym miejscu Luis Vuitton, za marne 1300 dolców.
      Bo te różowe z miejsca pierwszego, ani te fikuśne z drugiego to to na pewno nie były. Czarne były. Jedyne, które pasują to LV.
      www.hauteliving.com/2010/03/top-five-most-expensive-sunglasses-in-the-world/

Dlaczego nikt nie wymyślił takiego lusterka jak w Panu Kleksie? Żeby można było sny nagrywać :)
    • Gość: kopytkowa Re: A Beata Tyszkiewicz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 10:13
      Nie wiem czemu ale znane osoby mnie się nie śnią.
      Dzisiaj miałam sen erotyczny z własnym chlopem w roli głównej. Do punktu kulminacyjnego oczywiście nie doszło, bo przez naszą sypialnię przechodziły rzesze ludzi. Sypialnia znajdowała się w okolicach ruchliwej ulicy. Podobno nawet mówiłam spiep..cie.
      Drugą część marzeń sennych spędziłam w...Brazylii. Mieszkałam w dość nowoczesnym domu. Biorąc prysznic w maleńkiej łazience, bez ograniczeń lałam na siebie wodę. Ze zgrozą myślałam o tym, że może jej zabraknąć, bo przecież w Brazylii panują susze.
      Do mojego nowego kraju bez przerwy napływały autokary z całej Europy. Może dlatego, że zbliżały się święta. Z ulicznych głośników leniwie sączyły się kolędy...
    • masandra6 Re: A Beata Tyszkiewicz.. 09.02.11, 09:42
      A mnie się śniło, że dostałam telekamerę, wreczoną osobiście przez papieża. Nie pamiętam za co ja dostałam. Myślę, że za całokształt ;).
      Nie pytajcie o osobę wręczajacego, bo to nie był ktoś konkretny. Po prostu papież. Za to w okół mnie słyszałam mnostwo znanych nazwisk ale czyich o tym sza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka