Gość: qwert to i ja dodam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:20 ciekawe kiedy się serwer zapcha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzik666 napisał Re: W tym watku jest juz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:19 magdzik666 napisała: > Stanowczo nie nalezy (nie znajac jezyka niemieckiego) zakladac, ze ta ladna but > eleczke z paczki od cioci z "Efu", na ktorej pisze haare-costam zawiera super o > dzywke do wlosow:) Wielka niespodzianke sprawi nam nalozenie na cale wlosy (na > 15 min.) balsamu do depilacji;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupijajeje Re: hops :) IP: *.bytom.compnet.com.pl 01.09.04, 11:40 jupijajeje Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Pozdrowienia! 01.09.04, 13:26 A w szczególności dla Legendarnych Piecyków Gazowych oraz każdego nicka, co się tu pojawia:). Zwłaszcza, że łatwe to nie jest i wątek wczytuje się z niemałymi problemami od czasu do czasu. heh, pozdrowienia utajnione:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury No to jeszcze raz! 01.09.04, 14:11 Acha i pozdrowienia dla tych wszystkich, co to im się rok szkolny wlaśnie rozpoczął... Jak ja bym chętnie wrócił do szkoły! no, najwyżej na dzień lub dwa, oczywiście:). pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy A ja na tydzień nawet! :-DDD Pozdrawiam! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mensnon Re: W tym watku jest juz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:56 www.mensnonno.org/mensweb/modelfile2004/public/ Odpowiedz Link Zgłoś