Gość: on_31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 18:16 Anglicy śmieją się z Polek na BBC to seria krótkich filmików o dziewczynach które prowadzą kawiarenkę Anglii :-) www.youtube.com/watch?v=cwV5xYDe74k&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_pndelek Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) IP: 178.73.24.* 27.04.11, 23:56 Tu się nie ma co śmiać, tu się trzeba nad sobą zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 00:56 Dobrze, że śmieją się z Polek. Bo z Angielek mogą tylko płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 05:43 frred napisał: > Dobrze, że śmieją się z Polek. Bo z Angielek mogą tylko płakać. Racja racja frred - taka Angielka to jakims dziwnympolskim gada - nic jo nie rozumiec. A do tego nie idzie z Polakiem zaratßz do lozka - dziwna i smutna ona jaka! A za te smianie sie z Polek, cza tym angolom wojne wypowiedziec! Niech panie kochanienki wiedzo - kto tu Pan! Bestrigards! Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 15:24 ty mnie pokaz taka jedna angielka co do lozka na pierwszej randce nie idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zmruzyslaw Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 18:04 "Chaber, zapytajcie go w jidysz. - E, nie warto, od razu widać, że nie z naszych. Prędzej nordyk!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zupakalafiorowa Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 19:48 Jeżeli on jest nordyk to ja też jestem nordyk. Odpowiedz Link Zgłoś
zmruzyslaw Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 22:38 "Tak, to jest Hucuł - Taki lud na wymarciu - W takim razie czemu ta bestia jeszcze żyje?" :D -- Powinno być Haber, starozakonnym zawsze dawali głupie nazwiska:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 18:13 Dobrze, że śmieją się z Polek. Bo z Angielek mogą tylko płakać. Frredziu, nie bądź prymitywny. I schudnij! Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 04.05.11, 18:43 > Frredziu, nie bądź prymitywny. I schudnij! Albo jedno, albo drugie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Anglicy śmieją się z Polek :-) 28.04.11, 18:30 :D kilka spostrzeżeń trafnych, ogólnie dobrodusznie, misie podobi Odpowiedz Link Zgłoś