Dodaj do ulubionych

FANKLUB FRREDA

IP: *.net.pl 17.06.04, 10:12
Dziewczyny (Lillka2,Lilianka22,Dzidka,Fassolka)proponowałyście wczoraj by
założyć fanklub Frreda,pozwólcie,że zrobię to za Was,proszę o wpisy
wszystkich ludzi którzy lubią Frreda,a także czekam na propozycje wizerunku
odznaki Naszego nowego fanfklubu ;)
Obserwuj wątek
    • fassolka Good Idea! 17.06.04, 13:49
      Niniejszym wchodzę enterem w członkostwo fanklubu :DD I proponuję - niech to
      będzie coś co Frred lubi najbardziej. Kto mysli, że go zna niech strzela!
      • fassolka Pierwsza zwrotka hymnu klubowego: 17.06.04, 13:50
        Wesoły jest nasz Frred
        Po, w trakcie i przed!
        • the_dzidka Druda zwrotka hymnu klubowego 17.06.04, 14:34
          Panny Frreda emablują,
          obściskują i całują.
          • fassolka Trzecia zwrotka leeci! 17.06.04, 14:42
            Pochłaniają posty Frreda
            Tego co on, nikt im nie da!
            • the_dzidka Re: Trzecia zwrotka leeci! 17.06.04, 15:30
              Nawet kiedy będzie starszy
              i okropnie się pomarszczy.
              • the_dzidka Cholera, to powyżej to juz czwarta jest!! [n/txt] 17.06.04, 15:31
                • frred !!!!! 17.06.04, 15:46
                  Cały zarumieniony czekam z ciekawością, co będzie dalej!
                  • kamaoka Re: !!!!! 17.06.04, 16:58
                    to ja wchodze w to:P
                    tylko musze popracwoac nad jakims ladnym wierszykiem co by was nim powitac....
                    no nic nie moge wymyslic, ale bede dalej nad tym intensywnie myslec
                    • fassolka A pamiętacie jak Frred... 17.06.04, 20:27

wlazł ciężarnej żonie kolegi do szafy? I ten kolega niespodziewanie wrócił?
                      Ech, ten Frredzik to ale jest, no po prostu... :)))
                      • the_dzidka Re: A pamiętacie jak Frred... 17.06.04, 21:02
                        fassolka napisała:

>
                        > wlazł ciężarnej żonie kolegi do szafy? I ten kolega niespodziewanie wrócił?
                        > Ech, ten Frredzik to ale jest, no po prostu... :)))

Frredzik jest cool i boski. Ciekawe ile ma lat i czy lubi starsze panie :)
                        A propos, musimy stworzyć dalsze zwrotki hymnu. I wygląda na to, że da się to
                        śpiewać na melodię "Z młodej piersi się wyrwało...". Zauważyłaś? :-)
                        • fassolka Faktycznie :) i next zwrotka: 17.06.04, 23:00
                          Może poza pierwszą zwrotką... Ale kto ten utwór pamięta, tylko starsze panie
                          jak my :DDD Ech, wojenka, plecaczek, serduszko, chlip!

Zwrotka pięc:
                          Nawet gdy mu broda zrzednie
                          W nocy będzie cool i we dnie
                          • the_dzidka Zwrotka sześć leciiiii!! 18.06.04, 13:26
                            Niech więc żyje i rozkwita
                            I niech brzuszek swój napycha
                            • lillka2 Zwrotka siedem: 19.06.04, 15:27
                              Frred-chłopisko z krwi i kości
                              w naszym sercu zawsze gości
                              • lillka2 Ósma.......... 19.06.04, 19:15
                                Dajesz ludziom radość wielką
                                Więc oblejmy to butelką

i...dziewiąta...
                                Pijmy wiec za zdrowie Frreda
                                Dobrym trunkiem i w czym się da
                      • kamaoka Re: A pamiętacie jak Frred... 18.06.04, 08:54
                        pamietam, pamietam, myslam ze sie posikam jak o tym czytalam:P
                        a nie takie strasze anie, nie takie starsze, ze tak powiem ja 20 jeszcze nie
                        mam:P, choc juz blisko
                        kurde, jak ja zaluje ze ja tak malo uzdolniona poetycznie ejstem i nic a nc nie
                        moge wymyslic, heh, nawet najmnijeszego rymiku, no nic, pustynia
    • crazyhorse80 Żałujcie,że go nie znacie 18.06.04, 12:05
      "Frred" tak jak wczoraj Ci pisałam,wpisuję się na listę członków Twojego
      fanklubu...do wszystkich zainteresowanych..."Frred" to faktycznie bardzo miły
      facet...możecie tylko żałować,że go nie znacie...on na pięć minut przed
      najtrudniejszym egzaminem potrafi rozbawić człowieka..."Frredzio" pozdrawiam
      Cię serdecznie oraz wszystkie fanki,miłego dnia ;)
      • lillka2 Re: Żałujcie,że go nie znacie 24.06.04, 08:32
        Żałujemy bardzo,przypuszczamy,ze jest przemiły,ale gdzie Jego wszystkie fanki
        zniknęły,nieśmiało zapytowywuję :-))))))))Dziewczyny,zbiórka na posiedzenie
        Fanklubu,Mistrz czeka na hymn :-)
        • the_dzidka Re: Żałujcie,że go nie znacie 25.06.04, 09:44
          Ja jestem. Tylko że z wena u mnie krucho, więc na razie czytam frredowe posty :)
          • lillka2 Re: Żałujcie,że go nie znacie 01.07.04, 15:23
            Ogłaszam pełną mobilizację :D... też postaram się coś "urodzić".Szymborską to
            ja nie będę,oj nie będę.
            • fassolka Poznajemy coraz lepiej :-) 01.07.04, 17:47
              Wiemy juz ile ma lat, sam sie przyznal :) no i ze jest przystojniejszy od
              diabła, nie robi manicure (tez sam sie przyznał tutaj) no i ze scina z nóg
              poczuciem humoru. Ale mnie np ciekawi co on jada i pija... MISZCZU! odezwij sie!
              • yvona73pol Re: Poznajemy coraz lepiej :-) 02.07.04, 15:06
                no to i ja sie wpisze, ale bezrymowo dzisiaj... za to moze okolicznosciowa
                fotke walne ;)))) kiedys....
                pozdrowionka ;)))
                • myszka_211 Re: Poznajemy coraz lepiej :-) 02.07.04, 15:19
                  Fredd nie patrzy na nas wrednie
                  Całe Forum przy nim blednie

dopisuję się do grona Fanek
                  • the_dzidka Re: Poznajemy coraz lepiej :-) 02.07.04, 15:25
                    > dopisuję się do grona Fanek

Boże, przeczytałam "dopisuje się do grona - Franek", i już się ucieszyłam, że i
                    wśród panów swoich fanów Frred ma :)
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Poznajemy coraz lepiej :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 16:51
                      Pewnie, że wśród panów ma fanów! ;-P Się dopisuję! :-)

A mnie Fred się kojarzy - tylko bez obrazy - z psem z jakiejś kreskówki,
                      polskiej chyba. Był pan i miał psa Freda właśnie.

Pozdrawiam Frreda! :-)
                      • frred Zarumieniony jak pensjonarka jedząca banana 05.07.04, 08:12
                        Słuchajcie, jesteście kochane i kochani. Bardzo bardzo dzięki.

Co do jedzenia (ktoś pytał), jestem prawie wszystkożerny.

Piecyk gazowy napisał(a):
                        > A mnie Fred się kojarzy - tylko bez obrazy - z psem z jakiejś kreskówki,
                        > polskiej chyba. Był pan i miał psa Freda właśnie.

"Fred postrach kotów"?

A skojarzenie mojego nicka z psem jest trafne głównie z innego powodu. Jak
                        pierwszy raz chciałem coś napisać na Dilbertozie, użyłem jako nicka imienia
                        mojego wyżełka... i już tak zostało. Z tym, że ten czworonożny Fred jest jak
                        najdalszy od gonienia kotów, zresztą ma jednego w domu i nie rozumie, czemu
                        wszystkie inne przed nim uciekają, jak je chce powąchać... To już prędzej "Elza
                        postrach wiewiórek", o czym może coś powiedzieć Crazyhorse80 (Elzy się można
                        przestraszyć, ale tylko przez pierwsze 15 sekund :)

Dzięki, dzięki, dzięki...
                    • myszka_211 Re: Poznajemy coraz lepiej :-) 02.07.04, 18:30
                      the_dzidka napisała:

> > dopisuję się do grona Fanek
                      >
                      > Boże, przeczytałam "dopisuje się do grona - Franek",
                      • Gość: yvona Re: Poznajemy coraz lepiej :-) IP: *.rivrw2.nsw.optusnet.com.au 09.07.04, 06:35
                        Frred, tez masz wyzla Freda?? niesamowite.... moja przyjaciolka tez ma ;))))
                        Fred ma piekne zielonkawomiodowe oczy i jest zajebistym psem ;))) jak i pewnie
                        twoj ;)))
                        no i niechcacy podciagnelam wateczek, ale wciaz bez rymu ;))
                        caluski,
                        Iwona
    • Gość: angel MOBILIZACJ IP: *.net.pl 16.07.04, 11:55
      Ogłaszam mobilizację wszystkich członków fanklubu Frreda!Ludziska sprężcie
      się,bo nasz idol gotów pomyśleć,że już o nim zapomnieliśmy! Nasz wątek spada
      coraz niżej!
      • crazyhorse80 Re: MOBILIZACJ 16.07.04, 12:13
        Gość portalu: angel napisał(a):

> Ogłaszam mobilizację wszystkich członków fanklubu Frreda!Ludziska sprężcie
        > się,bo nasz idol gotów pomyśleć,że już o nim zapomnieliśmy! Nasz wątek spada
        > coraz niżej!
        Nie zapomniałam...po pierwsze poprostu nie da się zapomnieć o Frredzie jeżeli
        już raz się Go pozna ;)...po drugie nigdy nie miałam zdolności literackich i
        nie chcę szkodzić innym forowiczom wypisując swoje rymowanki (czytelnikowi
        mógłby pozostać stały uraz psychiczny po ich przeczytaniu) ;)...a po trzecie
        faktycznie osoby bardziej utalentowane proszę o mobilizację i sklecenie paru
        rymowanek,pozdrawiam,miłego dnia for all.......crazyhorse80
        • fassolka Melduję się na posterunku :-) 16.07.04, 23:11
          Mam wenę, zwłaszcza po przeczytaniu frredowej studenckiej odysei barowo-kuflowo-
          kieliszkowej, zrobilo to na mnie wrażenie, nie powiem :DDD. Uprzedzam, ze do
          pełnego zrozumienia niniejszego 'utworu' trzeba przeczytać wątek 'Z NUDÓW...'
          Zatem :
          Prosze państwa oto Frred
          Ciepły jak z polaru pled
          piwa znawca i koBIET
          sporo pił, wianki wił...
          czy sie w koncu popraWIŁ?
          /wersja otwarta, mozna kontynuować - trzeba tylko mieć na czym sie oprzeć skoro
          się go nie zna na żywo...mam nadzieję, ze on sam o to zadba, by nam pożywki nie
          zbrakło/
          :DD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka