lookdawn 19.06.04, 15:04 Co to jest: Po wodzie pływa I kaczka się nazywa?? 99,9% odpowiada kaczka, jeżeli odpowiedziałeś inaczej..... jesteś fajny :) i oryginalny :) ©Look Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Króciótki test psychologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:14 A czy mógłbyś podać jakieś pytanie pomocnicze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Króciótki test psychologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:01 No, takie, które ułatwia odpowiedź (jak ktoś nie jest pewien rozwiązania). Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Króciótki test psychologiczny 19.06.04, 18:01 to jest płaski kamień rzucany z brzegu przez piegowatego 10 latka tak, żeby się odbijał od tafli wody.... Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Króciótki test psychologiczny 19.06.04, 18:10 Co to jest: Po wodzie pływa I kaczka się nazywa?? (to jest płaski kamień rzucany z brzegu przez piegowatego 10 latka tak, żeby się odbijał od tafli wody....) otoczak! (?) Ukłony: Schabomił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: Króciótki test psychologiczny IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.06.04, 18:23 zla odpowiedz kamien (nawet o imieniu kaczka) nie potrafi plywac (po wodzie) to musi byc cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Króciótki test psychologiczny 19.06.04, 19:46 przez całe moje dzieciństwo rodzice odpowiadali: RIBA CHIBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oksford Re: Króciótki test psychologiczny IP: *.siec2000.pl 19.06.04, 20:42 ja odpowiedziałam: "ptak" to znaczy, ze ze mną jest coś nie tak? Bo to chyba głupia odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Króciótki test psychologiczny 19.06.04, 22:08 Nie, to znaczy ze jesteś (średnio) 1 na 1000, który zalicza się do fajnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Króciótki test psychologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:59 Rośnie przy drodze na jednej nodze. Co to takiego ? Grzyb. Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Króciótki test psychologiczny 19.06.04, 23:45 Gość portalu: Greg napisał(a): > Rośnie przy drodze na jednej nodze. > Co to takiego ? Grzyb. ja bym powiedział, że niepełnosprawna tirówka... Odpowiedz Link Zgłoś