Gość: bobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:53 Poszukuje tekstu piosenki lub mp3 utworku jaki wykonuje Daniec w języku( chyba) ukraińskim. Będę wdzięczny za pomoc. Mój adres zibi@pertus.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izea Re: Marcin Daniec 28.06.04, 09:48 Ja też poproszę - był suuuper!! izea@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Marcin Daniec 28.06.04, 10:26 ten koleś to dico polo polskiego kabaretu. było coś jego ostatnio w tiwi i nic tam śmieszne nie było. wychodzi na to że co daniec nie powie ludzie jak stado baranów klaszczą i się śmieją - z czego oni tak ryczą pytam? a te jego pseudożarty polityczne ? dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawpopachy Re: Marcin Daniec IP: *.tpnets.com 29.06.04, 01:29 prosze bardzo: moj sokole moj wysoki skocz do sklepu po krupnioki hej hej ze stodoly wybiegl nagle Marcin Daniec goly gon go gon go Samsoneczku moj Andrzejku gon gon gon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria N. Re: Marcin Daniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:21 hehe - widać że Daniec stara się byćna czasie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Marcin Daniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:32 Ja nie oceniam jego występów ale wykonanie tego utworku bardzo mi się podobało. Stąd właśnie poszukuje mp3. Odpowiedz Link Zgłoś