Gość: discopolo_fan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 12:40 jaką muzyke uwielbiacie i dlaczego? której nie znosicie i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.1 Muzyka jajcarska 11.04.25, 02:27 eirinn napisała: > A czy nie po to jest forum Muzyka? Tu chyba chodziło o muzę jajcarską, a takaż może tu się zaimplantować. Przykład: 13. Wini - Czuj ten bit (prod. Matheo) - Bóg jest miłością Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: muzyka 15.08.04, 18:31 Ja uwielbiam muzyke dobrą. Z tej przyczyny że jest duuużo lepsza od złej. Nie znoszę złej muzyki. A to dlatego że mnie drażni... albo nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: muzyka 15.08.04, 23:17 tak postawione kwestie zawsze przywodzą mi na myśl zeszyty ze "złotymi myślami" z zaprzeszłej podstawówki. Jaki zespół lubisz najbardziej? Modern Talking. A jaki jest twój ulubiony przedmiot? Matma. Którego chłopaka/dziewczynę z klasy lubisz najbardziej? Mariolkę Koziedupską. Jaki jest twój znak zodiaku? Kozia dupa. i kilka podobnie gównianych prób ustalenia poglądu na sprawy ogólnoludzkie. opamiętaj się człowieku i wejdź na forum podstawówka Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: muzyka 15.08.04, 23:21 No zobacz tego nicka, jeśli odzwierciedla stan faktyczny, to nie ma co się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discopolo_fan Re: muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:31 Napisałbym parę rzeczy co myślę o przedostatniej wypowiedzi, ale nie będe tutaj rzucał mięsem gdyż przestrzegam zasad forum. Więc według Ciebie jak miałbym o to zapytać? PS. Forum "Podstawówka" jest dla dzieci a nie dla porządnych ludzi. PS2. Co do ostatniej wypowiedzi, nick discopolo_fan miał być ironiczny w stosunku do znawców dobrej muzyki, prywatnie nie słucham czegoś takiego. Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: muzyka 15.08.04, 23:49 Gość portalu: discopolo_fan napisał(a): > PS2. Co do ostatniej wypowiedzi, nick discopolo_fan miał być ironiczny w > stosunku do znawców dobrej muzyki, prywatnie nie słucham czegoś takiego. Nie słuchasz dobrej muzyki ? To nie wiesz co tracisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discopolo_fan Re: muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:38 disco polo dobrą muzyką? co ty pleciesz? przecież to największe wieśniactwo muzyczne jakie dotąd powstało. Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: muzyka 16.08.04, 11:32 No co Ty nie powiesz? Dzięki za informację, być może ocaliła mi życie... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.lipinska Re: muzyka 16.08.04, 16:13 Gość portalu: discopolo_fan napisał(a): > Napisałbym parę rzeczy co myślę o przedostatniej wypowiedzi, ale nie będe tutaj > > rzucał mięsem gdyż przestrzegam zasad forum. Więc według Ciebie jak miałbym o > to zapytać? PS. Forum "Podstawówka" jest dla dzieci a nie dla porządnych ludzi. > PS2. Co do ostatniej wypowiedzi, nick discopolo_fan miał być ironiczny w > stosunku do znawców dobrej muzyki, prywatnie nie słucham czegoś takiego. > > Mimo wszystko pozdrawiam. Hi hi hi, ktos tu sie zdenerwowal. Kotku nie denerwuj sie tak, to jest forum humorum, a tu jakies klotnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: muzyka 16.08.04, 17:48 A, no i jeszcze zasugerował, że dzieci to nie porządni ludzie. Wesoły gościu, nie? Gdzie pójdzie, tam go wyśmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: muzyka 17.08.04, 00:33 Gość portalu: discopolo_fan napisał(a): > Napisałbym parę rzeczy co myślę o przedostatniej wypowiedzi, ale nie będe tutaj > > rzucał mięsem gdyż przestrzegam zasad forum. To bardzo szlachetne z twojej strony, ale nie znajduję nadal uzasadnienia. Mam wrażenie, że ty brzydko myślisz. Więc według Ciebie jak miałbym o > to zapytać? Nie pytać, najlepiej nie pytać. Jak już, to w formie tabelki. bo ja kocham tabelki wypełniać PS. Forum "Podstawówka" jest dla dzieci a nie dla porządnych ludzi. a skąd ja mogę wiedzieć, czy z ciebie dziecko, czy porządny człowiek? A czy dziecko nie może być porządnym człowiekiem? sytuacja jak w kawale, że nie pchaj się pan na chama. Pytanie było dziecinne i nasunęło swobodne skojarzenia z dziecinśtwem. > PS2. Co do ostatniej wypowiedzi, nick discopolo_fan miał być ironiczny w > stosunku do znawców dobrej muzyki, prywatnie nie słucham czegoś takiego. > zakładanie, że drudzy zawsze zrozumieją cienką nić ironii i paralaksę i onomatopeję i reminiscencję i aluzję i nawiązanie narazi cię w dorosłym życiu na wiele rozczarowań... > Mimo wszystko pozdrawiam Mimo wszytko dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emer Re: muzyka IP: 213.241.67.* 16.08.04, 12:11 ja pierdziele, jaki smieszny wątek! brzuch mnie boli, przestępuję z nogi na nogę, boki zrywam! Odpowiedz Link Zgłoś
hesar.bws Re: muzyka 16.08.04, 18:08 disco dobre jest "disco kasety lepsze od kobiety, na kazda kieszen, na lato lub jesien" Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: muzyka 17.08.04, 00:38 zapomniałam. przez te niesłuszne skojarzenia. Ja generalnie lubię melodie, które już znam. Bo jak jest nowa piosenka, to skąd ja mam wiedzieć, czy ona mi się podoba. I jeszcze bardzo lubię opymistyczne piosenki, takie wesołe z takiem przewrotnym pesymizmem, że niby jest źle, ale dobrze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discopolo_wrog Re: czy disco polo to dobra muzyka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:33 sorry że tak zapytam, ale czy coś w stylu "kupiłem sobie cinquecento pojemnosc tysiac sto, gaz gaz gaz bierz nogi za pas (..)" z melodyjnym podkładem można nazwać muzyką którą śpiewają? A zresztą powinienem nazwę discopolo ustawić jak zakładałem wątek. Ten gatunek był popularny na początku lat 90 i nie tylko, a teraz po prostu wymarł, nikt już nie słucha "wiochy", to jest idealna muzyka na wesela itp. Więc nie uwierzę jak ktoś powie że "discopolo jest dobre odczepcie sie do niego" to nie uwierzę. Może to kwestia gustu, ale mi w każdym razie to nie leży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: czy disco polo to dobra muzyka? IP: 195.205.22.* 17.08.04, 10:48 Pozwole sobie zauwazyc,ze teraz na niewielu weselach gra sie typowe disco-polo. Odchodzi sie juz od tego, bo w koncu ile mozna sluchac majteczek w kropeczki?! Teraz jest modna innego typu muzyka, jak chcecie sobie poczytac o powstaniu i upadku muzyki chodnikowej polecam wydanie gazety wyborczej chyba z zeszlego czwartku, chociaz sama nie jestem pewna. Za czasow, gy jeszcze bylo modne, pomimo faktu iz wszyscy twierdzili, ze nie lubia disco-polo to sluchali to prawie wszyscy, podczas gdy typowych popowych wykonawcow kasety/plyty spedawaly sie w tysiacach egzepmlarzy, wykonawcow disco-polo te liczby szly w dziesiatki tysiecy. Podsumowujacwiekszosc Polakow nie przyznawala sie dotego typu muzykim podczas gdy sluchali jej wszyscy. Nie uwierze, ze nie ogladaliscie programow disco-polo. Ja nie lubie tego typu muzyki, ale programy owszem ogladalam i jest mi z tym dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: czy disco polo to dobra muzyka? 17.08.04, 11:18 Nie oglądałam. Nigdy. I nie wstydzę się tego. Odpowiedz Link Zgłoś