Gość: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:56 www2.warnerbros.com/web/arcane/home.jsp?frompage=sitemap ten link powinien dzialac, ja zaczynam od 1 ale utknelam na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: do Blinskiego 12.09.04, 18:01 dzięki gwiazdko:) ja zacznę się zaznajamiać z tym dopiero teraz, bo przed chwilą słuchałem z kompa muzyki a tu niestety chyba nie da się wyłączyć głosu (a być może jestem ślepy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:03 u mnie glos leci, ale muzyczka wciaz ta sama - wiec nie masz czego zalowac Powiedz czy masz jakies postepy w 1 czesci bo ja utknelam przy tych skrzyniach pomocy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:24 czekam z niecierpliwoscia na twoje rezultaty Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: do Blinskiego 12.09.04, 18:32 nieco wpieniły mnie objaśnienia do gry - stało tam że każde kliknięcie na ekraniku gry - nawet byle gdzie i bez celu - powoduje upływanie czasu gry. i że jak za dużo czasu upłynie (czyt. za dużo bezsensownych kliknięć) to stanie się coś strrrasznego.. zapewne wypieprzenie z gry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekla gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:45 chodzi o to ze jak za dlugo zwlekasz to bestia cie dogania, a mnie szlak trafia bo nie umiem nic zdzialac WRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: do Blinskiego IP: *.chello.pl 12.09.04, 19:10 gwiazdka, my juz w to wspolnie gralismy, wiec cala potrzebna pomoc znajdziesz - o ile dobrze pamietam sama zakladalam watek pod nazwa 'arcane' wiec wrzuc w wyszukiwarke to powinien byc ja tez mnostwo czasu na skrzyniach zmarnowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Pauli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:36 Dziekuje bardzo za odpowiedz ,ale owszem jest ten watek ale nie od pierwszego epizodu! a ja wariuje na poczatku 1 POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: IP: *.chello.pl 12.09.04, 20:00 konkretnie masz gdzie problem? ze skrzyniami? to poczekaj, zaraz sprawdze jak to bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: 12.09.04, 20:31 Pauli, to ja grałam z tobą w Arcane. Tylko wtedy się nie logowałam, bo byłam jedyną gwiazdką na tym forum. Koleżanka ma taki sam sam nick jak ja. PS. A nie pisłayśmy od 1-go, bo początki były proste (tak mi się przynajmniej wydawało). Pozdrawiam Gwiaazdka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli do obu gwiazdek:)) IP: *.chello.pl 12.09.04, 20:35 1. aha:))) wszystko jasne:)) ___ 2. juz wiem jak to bylo ze skrzyniami, jakby co, to sluze pomoca:) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaa Re: do obu gwiazdek:)) 13.09.04, 11:01 Gość portalu: Pauli napisał(a): > 1. aha:))) > wszystko jasne:)) > ___ > 2. juz wiem jak to bylo ze skrzyniami, jakby co, to sluze pomoca:) Pozdrawiam druga gwiazdke (ja jestem ta ktora nie grala wczesniej) Chcialabym bardzo prosic o podpowiedz dotyczaca samego poczatku - zabralam pijakowi butelke i skrzynke, nastepnie wplynelam do tego pomieszczenia ciemnego, tam uzylam podczerwieni, zabralam klucz(?)-no to narzedzie, a nastepnie za pomoca dzwigu dostalam sie do skrzyni, wyjelam kolejne przedmioty i ... dalej nie wiem co i jak, nie umiem wyjsc z tej piwnicy a glut mnie dopada P O M O C Y ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: do obu gwiazdek:)) 13.09.04, 11:29 jak juz masz te rzeczy ze skrzyni, to musisz dojsc do pojemnika z narzedziami 0 przy schodach jest- a potem mozesz po schodach wejsc na gore czyli od nowa musisz poprzestawiac skrzynie; 'zresetuj' ich ustawienie wajcha, a potem kliknaj w takiej kolejnosci 3212425 (gdzie jeden to lewy dolny guzik a 6 to gorny) - mam wrazenie, ze jak gralam, to ta sekwencja jakas inna byla, ale ta tez powinna zadzialac:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: do obu gwiazdek:)) 13.09.04, 13:00 bez tej drugiej w kolejności dwójki:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: do Blinskiego 13.09.04, 17:33 ktoś wie, co zrobić jak się już zeszło do kanału? pokazuje mi się strzałka naprzód, ale nie mogę iść. na górę też nie mogę wrócić.. i nie mam pojęcia co zrobić z tymi dwiema rzeczami z kufra z magazynu - które nawet nie wiem czym są:) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: do Blinskiego 13.09.04, 18:43 o kurcze, slabo pamietam... ale trzeba zdjac drabine po ktorej sie zeszlo i przerzucic ja na druga strone kanalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:03 juz do tego doszlam i jestem na tym samym etapie co blinski ale nie umiem sciagnac tej drabiny, klikam roznymi przedmiotami i bez przedmiotow ale nic sie nie dzieje Ale pewnie mnie niedlugo olsni Pozdrawiam Blinskiego Pauli i Gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: do Blinskiego 14.09.04, 12:05 oszczędzę ci troski - wystarczy na nią kliknąć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: do Blinskiego IP: *.chello.pl 14.09.04, 18:26 niekoniecznie - drabine da sie zdjac dopiero po przekreceniu tego zaworu na scieki (po drugiej stronie bramy, ktora sie do kanalu wchodzilo) gwiazdka, jesli tam nie bylas, to drabiny nie zdejmiesz; a jak bylas, to klikniecie wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś