Dodaj do ulubionych

do Blinskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:56

www2.warnerbros.com/web/arcane/home.jsp?frompage=sitemap
ten link powinien dzialac, ja zaczynam od 1 ale utknelam na poczatku
Obserwuj wątek
    • blinski Re: do Blinskiego 12.09.04, 18:01
      dzięki gwiazdko:)
      ja zacznę się zaznajamiać z tym dopiero teraz, bo przed chwilą słuchałem z
      kompa muzyki a tu niestety chyba nie da się wyłączyć głosu (a być może jestem
      ślepy)
      • Gość: gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:03
        u mnie glos leci, ale muzyczka wciaz ta sama - wiec nie masz czego zalowac
        Powiedz czy masz jakies postepy w 1 czesci bo ja utknelam przy tych skrzyniach
        pomocy :D
        • blinski Re: do Blinskiego 12.09.04, 18:19
          dopiero teraz się zabieram:)
          • Gość: gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:24
            czekam z niecierpliwoscia na twoje rezultaty
            • blinski Re: do Blinskiego 12.09.04, 18:32
              nieco wpieniły mnie objaśnienia do gry - stało tam że każde kliknięcie na
              ekraniku gry - nawet byle gdzie i bez celu - powoduje upływanie czasu gry. i że
              jak za dużo czasu upłynie (czyt. za dużo bezsensownych kliknięć) to stanie się
              coś strrrasznego.. zapewne wypieprzenie z gry:)
              • Gość: wsciekla gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:45
                chodzi o to ze jak za dlugo zwlekasz to bestia cie dogania, a mnie szlak trafia
                bo nie umiem nic zdzialac WRRRR
                • Gość: Pauli Re: do Blinskiego IP: *.chello.pl 12.09.04, 19:10
                  gwiazdka, my juz w to wspolnie gralismy, wiec cala potrzebna pomoc znajdziesz -
                  o ile dobrze pamietam sama zakladalam watek pod nazwa 'arcane' wiec wrzuc w
                  wyszukiwarke to powinien byc
                  ja tez mnostwo czasu na skrzyniach zmarnowalam...
                  • Gość: gwiazdka Pauli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:36
                    Dziekuje bardzo za odpowiedz ,ale owszem jest ten watek ale nie od pierwszego
                    epizodu!
                    a ja wariuje na poczatku 1
                    POMOCY
                    • Gość: Pauli Re: IP: *.chello.pl 12.09.04, 20:00
                      konkretnie masz gdzie problem? ze skrzyniami? to poczekaj, zaraz sprawdze jak
                      to bylo:)
                      • gwiaazdka Re: 12.09.04, 20:31
                        Pauli, to ja grałam z tobą w Arcane. Tylko wtedy się nie logowałam, bo byłam
                        jedyną gwiazdką na tym forum.
                        Koleżanka ma taki sam sam nick jak ja.
                        PS. A nie pisłayśmy od 1-go, bo początki były proste (tak mi się przynajmniej
                        wydawało).
                        Pozdrawiam Gwiaazdka.
                        • Gość: Pauli do obu gwiazdek:)) IP: *.chello.pl 12.09.04, 20:35
                          1. aha:)))
                          wszystko jasne:))
                          ___
                          2. juz wiem jak to bylo ze skrzyniami, jakby co, to sluze pomoca:)
                          • gwiazdkaa Re: do obu gwiazdek:)) 13.09.04, 11:01
                            Gość portalu: Pauli napisał(a):

> 1. aha:)))
                            > wszystko jasne:))
                            > ___
                            > 2. juz wiem jak to bylo ze skrzyniami, jakby co, to sluze pomoca:)

Pozdrawiam druga gwiazdke (ja jestem ta ktora nie grala wczesniej)
                            Chcialabym bardzo prosic o podpowiedz dotyczaca samego poczatku - zabralam
                            pijakowi butelke i skrzynke, nastepnie wplynelam do tego pomieszczenia ciemnego,
                            tam uzylam podczerwieni, zabralam klucz(?)-no to narzedzie, a nastepnie za
                            pomoca dzwigu dostalam sie do skrzyni, wyjelam kolejne przedmioty i ... dalej
                            nie wiem co i jak, nie umiem wyjsc z tej piwnicy a glut mnie dopada
                            P O M O C Y ;))
                            • pauli7 Re: do obu gwiazdek:)) 13.09.04, 11:29
                              jak juz masz te rzeczy ze skrzyni, to musisz dojsc do pojemnika z narzedziami 0
                              przy schodach jest- a potem mozesz po schodach wejsc na gore
                              czyli od nowa musisz poprzestawiac skrzynie; 'zresetuj' ich ustawienie wajcha,
                              a potem kliknaj w takiej kolejnosci 3212425 (gdzie jeden to lewy dolny guzik a
                              6 to gorny) - mam wrazenie, ze jak gralam, to ta sekwencja jakas inna byla, ale
                              ta tez powinna zadzialac:)
                              pozdrowionka
                              • blinski Re: do obu gwiazdek:)) 13.09.04, 13:00
                                bez tej drugiej w kolejności dwójki:)
    • blinski Re: do Blinskiego 13.09.04, 17:33
      ktoś wie, co zrobić jak się już zeszło do kanału? pokazuje mi się strzałka
      naprzód, ale nie mogę iść. na górę też nie mogę wrócić.. i nie mam pojęcia co
      zrobić z tymi dwiema rzeczami z kufra z magazynu - które nawet nie wiem czym
      są:)
      • pauli7 Re: do Blinskiego 13.09.04, 18:43
        o kurcze, slabo pamietam... ale trzeba zdjac drabine po ktorej sie zeszlo i
        przerzucic ja na druga strone kanalu
        • Gość: gwiazdka Re: do Blinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:03
          juz do tego doszlam i jestem na tym samym etapie co blinski ale nie umiem
          sciagnac tej drabiny, klikam roznymi przedmiotami i bez przedmiotow ale nic sie
          nie dzieje
          Ale pewnie mnie niedlugo olsni
          Pozdrawiam
          Blinskiego
          Pauli
          i
          Gwiazdke
          • blinski Re: do Blinskiego 14.09.04, 12:05
            oszczędzę ci troski - wystarczy na nią kliknąć:))
            • Gość: Pauli Re: do Blinskiego IP: *.chello.pl 14.09.04, 18:26
              niekoniecznie - drabine da sie zdjac dopiero po przekreceniu tego zaworu na
              scieki (po drugiej stronie bramy, ktora sie do kanalu wchodzilo) gwiazdka,
              jesli tam nie bylas, to drabiny nie zdejmiesz; a jak bylas, to klikniecie
              wystarczy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka