panpikpok Re: Fajna REKLAMA - obecnie 05.10.04, 00:57 Mnie ostatnia reklama Żywca staresznie sie spodobała, choć taka naiwna drwi z tego czym inni sie do tej pory chwalili (zreszta żywaiec także)... Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Fajna REKLAMA - obecnie 05.10.04, 09:38 Fajna jest też reklama batoników KIT-KAT (czy jakoś tak podobnie, zawsze mi się to myli z żarciem dla kotów kitikat). To jest o tym ajk chłopak wsiada do taksówki w jakimś brudnym arabskim kraju i ma juz dośc wysłuchiwania popisów kierowcy-araba co trze mordę wyspiewując w swoim znanym tylko języku piosenkę. Wciska mu więc w paszczę owy batonik w nadziei na upragnioną cisze. Jednak zdziwko go ogarnia bo arab włącza ciąg dalszy tej piosenki z magnetofonu na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona967 Re: Fajna REKLAMA - obecnie 05.10.04, 10:03 wszytsko fajnie, tylko ze rzecz dzieje sie w Indiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-72 Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 213.25.108.* 05.10.04, 12:40 MAŁY GŁÓD - najsympatyczniejsza! chciałbym taką maskotkę ;-P HONDA - Accord rozebrana na części w efekcie domina - majstersztyk. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 217.17.35.* 05.10.04, 13:55 a mnie podoba sie reklama axe, hm...zmysłowa i taaaaaka pachnąca, hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz A ja szukam reklamy EB z rosyjskimi generalami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:22 wiec jakby ktos znal skad mozna sciagnac bylbym wdzieczny:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: Fajna REKLAMA - obecnie 06.10.04, 10:37 zdecydowanie, Mały głod Dania :) obrazy w kinder bueno ladne ale dla mnie zbyc pociachane jakies takie.. ta od "Peugeota, ta w której facet który zmusza słonia żeby usiadł mu na samochodzie, bo chce żeby samochód miał linię Peugeota. Odlot." +swietnie ze ten kawalek dali (muzyczny) i AAAH! " A my tylko banany i banany" tak tak zdecydowanie ta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreciolkaa Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 12:25 I faceci wydają się bardziej oczytani:)Chyba soku FIT albo jakos tak... Tylko dlaczego teraz wiekszosc reklam ma podtekst seksualny? Z peżotem tez fajna, większosc piw ma fajne reklamy. A nie wiem czy ktos pamieta reklame Huggies (pampersy) czterolatek w stroju kowboja kręci pupa w stodole:)-miodzio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.crowley.pl 06.10.04, 12:59 Gość portalu: kreciolkaa napisał(a): > I faceci wydają się bardziej oczytani:)Chyba soku FIT albo jakos tak... Tylko > dlaczego teraz wiekszosc reklam ma podtekst seksualny? Moim zdaniem okropna :( Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Fajna REKLAMA - obecnie 06.10.04, 14:59 Aktualnie ulubione: 1)hinduskie klimaty,czyli przerabianie złomu na Peugeota przy pomocy słonia tudziez innych "akcesoriow" i reklama batonikow Kit-Kat z umuzykalnionym taksiarzem ;))) 2)"Zazdrosc-straszna rzecz" tez chyba Peugeot 3)Kinder Bueno-idealnie dobrana piosenka,bez niej to juz byloby nie to 4)nowe reklamy Tymbarku 5)No i oczywiscie "A teraz mi to Lotto",rewelacyjne skojarzeniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.10.04, 05:57 Bardzo mi sie nie podoba reklama Lotto...bo pomysl po prostu slaby i reklama niesmieszna... Dobre reklamy ma Peugot (indyjska 206 i zazdrosc - sa super ;-)))) Ze starszych nie wiem czy pamietacie: reklama popieprzonych kurczakow i reklamy blendamed w ktorych 80% badanych wiedzialo ze lepiej kupic paste bez pudelka;-) Z reklam piwnych: pierwsza reklama piwa Zubr (jak sobie w puszczy mruczaly)...szkoda ze piwo niedobre;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: Fajna REKLAMA - obecnie 07.10.04, 09:01 reklama z martini - z boyem hotelowym i papugą "ohhhh baby, och baby" :):):) wczesniej na discovery a wczoraj widzialam na tvn (chuba) :) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Fajna REKLAMA - obecnie 07.10.04, 13:04 Gość portalu: yankee napisał(a): > Z reklam piwnych: pierwsza reklama piwa Zubr (jak sobie w puszczy > mruczaly)... Aaa tak "zubr wystepuje w puszczy" bylo super. Spodobala mi sie jeszcze "sypialniana" reklama IKEA ze sprzetami spiewajacymi "aaa,kotki dwa...". Fajniutkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::zi::.. Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.crowley.pl 07.10.04, 11:11 peugot - ten taki ze sloniem, w ogole 'zazdrosc - straszna rzecz', a ostatnio jest tez reklama p307 podobna ale motywem jest wstyd :) a uwielbiam za poczucie humoru reklamy castoramy 'panie Jakistam po co panu ta drabina, przeciez wystarczy dwumetrowa' :) a facet ucieka :) "tam sa panowie, oni ci doradza" :) i z ta blondynka co to u niej 'drzwi sa na lewo, to znaczy na prawo' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:00 Już wiem, skąd się wzięły tajemnicze kręgi w zbożu. To nie UFO, to twórcy reklamy kawy INKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: Fajna REKLAMA - obecnie 07.10.04, 14:06 1. IKEA!!!! Najlepiej dają poduszki i budzik - tak jakoś pijacko ;))) 2. Newsweek - podobaja mi sie wszystkie z pomysłem - zwłaszcza te piłeczki pingpongowe w pułapkach na myszy i efekt domina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmy Strona - konkurs reklam - zobaczcie: IP: *.domain.de / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:02 tu jest o tym: start24.pl/nowe.htm (3/71) - ad-awards spoty rteklam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look me Re: Strona - konkurs reklam - zobaczcie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:24 fajna jeszcze jest reklama sprite - ta z azjatyckimi tatuarzami "wieczne zucie" "smok" i "sajgonki" :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.rybnet.pl 08.10.04, 14:40 Kto spiewa: -W reklamie Peguota (ale nie wiem iule, chodzi o tego ze słoniem) -W reklamie nutelli -I w kinder Bueno (?) Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ag.n Re: Fajna REKLAMA - obecnie 08.10.04, 16:39 kinder bueno: Amanda Lear, tytuł "Enigma(give a bit of hmm to me)" czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: Fajna REKLAMA - obecnie 09.10.04, 13:12 Zdecydowanie najlepsze: 1. honda rozebrana na części - po prostu rewelacja, lepszej i bardziej wciągającej reklamy nie widziałam 2. newsweek i piłeczki pingpongowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz "ZAJEBIŚCIE" - w programie Prarapet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 13:32 Przypadkowo na TVP! zobaczyłem kreskówkę o kwiatkach na parapecie. Jeden postanawia uprawiać skoki na badżi. Skakał z okrzykiem "ZAJEBIŚCIE" Zatkało mnie. Okazało się, że to magazym Parapet o nowosciach kinowych. Zobaczcie, dziś - 9-X-2004 na TV Polonia powtórka o 17.20. Może ktoś nagra??? i rzuci na www??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_piet martini IP: 195.136.10.* 10.10.04, 22:12 MARTINI z papugą! Super... Odpowiedz Link Zgłoś
magma77 Re: martini 11.10.04, 00:47 A mi się podobała reklama alpen gold, gdzie maluch wdrapywał się na stołek, żeby sięgnąć czekoladę, potem odbierała mu ją babcia, ale on i tak miał w łapce jedną kosteczkę :).Podarował ją potem swojemu nowonarodzonemu bratu/siostrze. Fajna pioseneczka do tego. Naprawdę mnie to wzruszało, szkoda, że ostatnio tak rzadko emitowane. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.10.04, 14:16 1. Lacoste - Touch of pink Ta piosenka......ta muzyka.....ten cały klimat....wolność.........:-) 2. Martini i papuga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilq Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 23:53 tu jest link to tej reklamy Hondy www.honda.pl/zdjecia/2/5/5/984_film_accord.html a reklama jest poprostu boska. a co do kinder bueno to to piosenka Amandy Lear - pt Enigma. jest jeszzce jedna genialan jej piosenka "Fever" najlepsza chyba wersja jaka slyszalem :) Odpowiedz Link Zgłoś