mnop2 12.07.12, 20:41 na wesele? Nobo wymigać się nie udajło :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Fco, ach fco ubrać się 12.07.12, 20:50 Jaka jest Twoja figura, Twój wiek, kolor włosów i oczu oraz cera? Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 12.07.12, 21:05 o, źle się wkleiło o cerze. Hesus mahia! Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 12.07.12, 21:30 Z tego, co wiem, nie wolno bieli (bo to kolor panny młodej), czerni (bo to kolor żałoby), czerwieni (bo będziesz widoczna), granatu ani brązu (bo za smutno), nie wolno też za ładnie (bo przyćmisz pannę młodą), nie wolno za krótko i za długo (fsęsie długości kreacji). Yyyy....może jednak nie idź?;) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 15:22 Dziękuję bardzo za taką pomoc! Mogłam się spodziewać, że na tym forum moje pytanie uruchomi lawinę skrajnych emocji w kolorach nie do przyjęcia! ;))) to fco się ubrać się??? Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 19:47 No weśśś, uchroniłam Cię przed kolorystyczną fopą na ślubie, a Ty we mnie kamienię... Ić w sukięce. I opcasach. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 09:47 Fto! Będzie fsamras:) Mnie się podobi bardzo. Odpowiedz Link
misiania Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 16:55 Mniej świecące ergo po kartofle na targ też można w którejś iść :) bananarepublic.gap.com/browse/category.do?cid=69883 Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 17:04 tak, tak! ta po 120 dolców także po kartofle będzie fsamras. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 18:49 Misiu Misianiu :**** i 3*YES!!! tylko wies... "czarny nie, szary nie, czerwony nie, brązowy nie, granatowy nie, biały nie" :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
uccello Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 20:20 Ależ moja droga! Umiar i skromność niech będą Ci ozdobą. Na złoty lureksowy kombinezon zarzuć po prostu ekologiczna skórę lamparta, obuj się w prościutkie platformy bez palców nabijane kryształamy górskiemi, a włosy zaczesz gładko- diadem zalśni wtedy pełnym blaskiem. Muśnij zaledwie twarz ( podkładem pod podkład, potem podkładem, korektorem, tuszem, cieniami, kredką, szminką, błyszczykiem) i posypawszy się po całości brokatem przyklej tipsy u rąk i stóp. VOILA! jesteś gotowa. Możesz oczywiście uczcić ten jakże ważny dla Młodych wieczór odrobiną ekstrawagancji- Twój partner odziany w analogiczny do Twojego lureksowy, ale czarny kombinezon ( pięknie swym lśnieniem uwypukli muskulaturę i inne walory)On to cały w czerni z wąskimi jedynie otworem na oczy i usta, posuwając się krok w krok za Tobą na czworakach może nieść Twoja śliczna złotą torebkę. Odpowiedz Link
uccello Re: Fco, ach fco ubrać się 13.07.12, 21:58 Podstępne arkana polskiej gramatyki sprawiły , że wyszło na to, jakobym sugerowała uczynić wąskie otwory w bezpośrednio w ciele partnera weselnego. Nic bardziej mylnego. Chodziło o otwory w kombinezonie. Torebkę rzecz jasna ma nieść za Tobą w zębach. Jeśli sprawi się dobrze, możesz siedząc przy stole powiesić torebkę na oparciu krzesła, a weselącemu się razem z Tobą partnerowi wsunąć dyskretnie w usta to sałatkę jarzynową, to tatara, zapychając koktajlowym pomidorkiem. Będzie szykownie. I oryginalnie, a o to wszak chodzi, prawda? Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 09:10 Ponieważ kąwersujesz z osobowością o wybitnej inteligencji, nie musisz martwić się o zrozumienie. Ja Ci zawsze, wszystko zrozumię! Wyguglałam sobie lureks! haha Nareszcie coś dla mnie! A miś zgodził się nie wycinać otworu na usta, będzie tylko pilnował torebki i swojej kobietki :))) A te tipsiaczki za skromne, prawda? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 09:13 za skromne, stanowczo - a gdzie brokat? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 09:21 Ja bym jednak nadal próbowała się wymijgać Odpowiedz Link
uccello Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 10:25 Azaliż kocica z tej Anki prawdziwa! Ale nie jest to ostatnie słowo Tipsiarstwa Światowegow temacie nieokiełznanych żądz i dzikości Weź też pod rozwagę ten model- zwłaszcza przy diamencikowych platformach może tworzyć milusi efekt długość tipsów u stóp powinna być o 1,5cm mniejsza niż wysokość podeszwy, czyli max 18cm. Chodzi rzecz jasna o wygodę w tańcu i bezpieczeństwo partnera Te są też prześliczne Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 10:32 te ostatnie!!! w pierwszej chwili myślałam, że to jest zdjęcie jakiegoś egzemplarza zupełnie nowego gatunku zwierzęcia, niedawno odkrytego - jakiś raczkowodorost czy cóś... zrup sobie koniecznie takie jak te ostatnie!!! przy okazji ominą cię problemy z korzystaniem ze sztućców, które zawsze mogą spaść ze stołu na podłogę - mając takie tipsy nie musisz już korzystać z widelców!!! Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 10:54 > długość tipsów u stóp powinna być o 1,5cm mniejsza niż wysokość podeszwy, czyli > max 18cm. Chodzi rzecz jasna o wygodę w tańcu i bezpieczeństwo partnera > Kocham Cje!!! :DD jednak moje paluszki będą wymagać trochę pracy. tutaj wygłupiamy się z przyjaciółką, jest drobna, więc moja stopa wydaje się większa niż w rzeczywistości... Odpowiedz Link
uccello Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 11:02 Nooo, rzecz jasna ! Włosy na pacach można przedłużyć, ufarbować, ułożyć w fantazyjne fale. Odpowiedz Link
misiania Re: Fco, ach fco ubrać się 14.07.12, 22:57 Koniecznie trfała na włosiu palcowym. i tipsy z diamencikami i brokatem na paznokcie nożne. I cóś mi się zdaje, że wtedy możesz iść na to wesele w worku po kartoflach (tych z targu). Nikt nie zwróci uwagi, że coś nie teges, oczywiście jeśli ufarbujesz tenże worek pod kolor tipsów i założysz do tego perły. długi sznur pereł, sięgający tipsów. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Fco, ach fco ubrać się 15.07.12, 01:31 Włosy na palcach winno się zapleść w warkocze, można także wpleść w nie źdźbła trawy, liście Marii Juany czy wstążki. Idealne na lato! Odpowiedz Link
uccello Re: Fco, ach fco ubrać się 16.07.12, 10:10 O taaak, prasłowiańskie warkocze, z kwiatami polnemi... To by było prawdziwe spotkanie Wschodu z Zachodem i zarazem Natury z Kulturą. Wyraźny sygnał, że zdajesz sobie sprawę ze zmienności Ludzkiego Losu ( i tak to się plecie) i kruchości Egzystencji ( cytatów biblijnych o liliach polnych przytaczać TU przecież nie muszę). Ileż inspiracji do kulturalnej i ęteligentnej konwersacji ze współbiesiadnikami. Z młotami, którzy nie odczytają tego subtelnego przesłania, możesz za to tańczyć. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 16.07.12, 18:59 UŻYTKOWNIK: mam pytanie WIRTUALNY DORADCA: W takim razie słucham. W czym mogę pomóc? UŻYTKOWNIK: co zrobić z włosami na stopach? WIRTUALNY DORADCA: Kobiecie włosy dodają uroku, a facet nie musi ich mieć. I syćko na temat! Bede przedłużac, zagęszczać i zaplatać! :D hura! Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 16.07.12, 20:12 Mnopciu, a Ty to wesele już z głowy czy w przyszłości dopirutko? Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 16.07.12, 22:06 Jakie z głowy, kochaniutka, jak ja tu dopiero włosy dre 'co włożyć' i 'co włożyć' na sam począteczek sierpnia dopiero! Odpowiedz Link
good_morning Re: Fco, ach fco ubrać się 16.07.12, 23:12 cos, co Ci sie podoba i w czym dobrze wygladasz Odpowiedz Link
majowa_kotka Re: Fco, ach fco ubrać się 17.07.12, 10:22 Ubrać jak ubrać, ale co z kudełkami zrobić?! Chyba wzorem Chmielewskiej perukę by czeba, bo z tych moich mizernych włosiątek nic się wyczarować nie da. A jak by taka peruka do tipsów pasowała, hoho! Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Fco, ach fco ubrać się 17.07.12, 14:55 i koniecznie potrenuj krok walca ;-) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fco, ach fco ubrać się 17.07.12, 15:36 jak to się bez dźwięku ogląda, to strasznie biedactwem miota - kto ją tak skrzywdził? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Fco, ach fco ubrać się 17.07.12, 20:09 Co do tańców - zawsze można nauczyć się tańczyć Cipu Cipu, co wg zespołów gwarantuje superzabawę. Cipu Cipu - super zabawa na weselu u Karoliny i Przemka - videofilmowanie Pilica, Będzin, Zawiercie Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Fco, ach fco ubrać się 17.07.12, 20:11 Jeżeli chcesz zaszokować rodzinę. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 17.07.12, 21:40 Ty się fcale na weselach nie znasz, chłopakó!!! ;) Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Fco, ach fco ubrać się 07.08.12, 09:09 Nie na każdą figurę się nada. Przypomniało mi się jak na forum E-magiel (to forumowa E-mama w wersji hard) namierzono nicka Allegro jednej forumowiczki (otyłej), która na Allegro kupowała właśnie taki słodziuśki stroik. Jej wroginie miały ubaw, iż będzie wyglądać w danym stroju (bardzo podobnym do tego wyżej) jak szynka w siatce, ja też miałam ubaw, ale mnie zablokowali ;-( Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 03.08.12, 16:59 I co, i co? To juszjutro, tak??? Zapuściłaś włosy na palcach?? Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 03.08.12, 21:05 Hejkum tejkum! Olo ratuj! Oczywisię, że to już jutro :))) a mnie jeszcze czeka przedużanie i zagęszczanie wosów na nogach, o gowie nie wspominając. Acha! Zakładam mini, żeby było widać bikini. Poza tym... jak misie nieeee chceeeeeee Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 03.08.12, 22:33 Cafe Biba! Bekonik! I dużo wody!;) A bikini fsęsie skalpu -z diademem czy żywe kwiaty wplatasz? Mini weś z rościęcię, żeby wszystko było widać. Fię, że Cisieniekce. Podtrzymuję na dóhó. Odpowiedz Link
uccello Re: Fco, ach fco ubrać się 03.08.12, 22:41 My tu rozumiesz stoimy w ęternetowym narożniku, wachlujemy Cię ręcznikiem, i mantrujemy: DASZ RADĘ! DASZ RADĘ! DASZ RADĘ! DASZ RADĘ! DASZ RADĘ! DASZ RADĘ! DASZRADĘDASZ! Rób notatki, bo musisz nam tu detalicznie wszystko opowiedzieć. Już dziś-trenuj wytworne odginanie małego palca prawej dłoni. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Fco, ach fco ubrać się 04.08.12, 11:45 I daj słit focię w kreacji:) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 21:04 świeciłam po oczach bikinią tańcząc w rytm Buble (czyt. Bąbelka :) orassss Zakopower Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 21:49 Tańczyłaś!!! E, znaczy nadajesz się na wesela;) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 21:56 kaga9 napisała: > Tańczyłaś!!! E, znaczy nadajesz się na wesela;) Ty wiesz jak ja się teraz boję, że TO wyląduje na jutiubie w dziale "Łobciachy"!? Matko kochana! :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 22:09 p.s. Dziefczęta! dzięki przedłużonym włosom na paluszkach miałam nieziemskie powodzenie oraz kolejkę do rozmasowywania steranych stópek. Polecam! :))) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 22:12 Dopiero teraz zauważyłam, że mi starli włosy z palców!! Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 20:10 Opowiedz, jak było :) Gdzie był ślub, co było do jedzenia na weselu... Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 21:02 Przyspieszam donieść, iższ PRZEŻYŁAM :D odnalazłam źródło wody ognistej :))) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 21:52 W jakim mieście był ślub i wesele, jeśli możesz to zdradzić? Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 05.08.12, 22:02 Wszyscy wiedzą przecie, że ja z południowego południa, ale nie tak zupełnie, Kaczyńscy, Miłosz, Szymborska - to moi sąsiedzi zza plota. Naści teraz zagwozdkę :))) Jak się narysuje na mapie 3kąt to ja jestem pośrodku ;) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Fco, ach fco ubrać się 06.08.12, 21:49 Ok, a możesz zdradzić, w jakim kościele* był ślub? Krk ma dużo ciekawych obiektów tego typu. Był biały dywan i kwiaty na ławkach? *jeśli był to ślub kościelny Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 07.08.12, 14:40 Za mało bramek (plastikowe, dobrze widzę?? Uwieeelbiam!), ja bym walnęła płatki róż w dużej ilości, świece wzdłuż drogi, uprasowałabym dywan (miał monogram?), a w ogóle to dałabym taki z długim włosem. Za mało dekoracji w ogóle, jeszcze na ścianach bym porozwieszała fotografie państwa młodych i rodziny, balony, organdynę, tiul, szarfy i hafty ręczne. I zasmażka. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Fco, ach fco ubrać się 07.08.12, 15:10 Ja bym do tego jeszcze udekorował księdza, to znaczy - spersonalizował sutannę i inne części przyodziewku. Np. wyhaftował na mankietach monogram pary młodej. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 13.08.12, 10:58 normalmnie jakbyście tam beli :D wijocha, naczy się stylovo bylo :D Odpowiedz Link
uccello Re: Fco, ach fco ubrać się 26.02.13, 20:12 My tu gadu , gadu a świat tipsiarstwa nie stoi w miejscu, o nie: szokblog.pl/Rzym-Mistrzostwa-w-Zdobieniu-Paznokci/Blog/1361896544596 Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 26.02.13, 20:54 Wiem, że mam -nomen omen na cmentarzu -PRZYZIEMNE problemy, ale zawsze się zastanawiałam, jak panie z długimi tipsami radzą sobie po defekacji. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Fco, ach fco ubrać się 26.02.13, 22:27 to ty nie wiesz, że wiotkie księżniczki tylko leżo i pachno, a nie defekujo? ;-P Odpowiedz Link
kaga9 Re: Fco, ach fco ubrać się 27.02.13, 00:04 No tak, aj totali forgot. "W bajkach przewód pokarmowy ma tylko początek", huh?:> Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 26.02.13, 22:37 widzisz. pazury to ma dugie taka lafirynda, tutaj niby tentego, beze je widelcem, a majtki ma bromzowe :((((((((( :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Fco, ach fco ubrać się 26.02.13, 22:34 widzisz. chciałam Ci wyznać miłość, ale wizytówkie masz nieaktywowawą. Kocham Cje!! :D :D :D :D Odpowiedz Link