Gość: Motyl69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 07:02 moto.allegro.pl/show_item.php?item=34891152 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S1WYSY Re: Odpadłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 07:36 O matkooo, "ma się wrażenia jakby jechało się dużym turystycznym motocyklem np. Honda gold wing " ;-DDD Ma koles dobre samopoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyd Re: Odpadłem... IP: *.direct-adsl.nl 12.11.04, 12:04 Niezly maniak. Ciekawe tylko, czemu motorynka ma bial tablice rejestracyjna? Czy teraz motorowerki, taki na ktorych mozna jezdzic bez prawa jazdy, dostaja takie same tablice jak inne motory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucio Re: Odpadłem... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.11.04, 12:22 Jakim trzeba byc pajacem zeby czyms takim jezdzic?? Chyba tylko w helmie z ciemna szyba. Wlasciciele Gold Wingow handlujcie swoje nedzne motorki i szybko zapisujcie sie na to cudo, na polskiego - Gold Winga. Jaki kraj - taki Gold Wing. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Odpadłem... 12.11.04, 15:18 Strasznie mi przykro taki konik kolo nosa dmuchnal. Jakie piekne kuferki , z gorki to pewnie z 50km/h by osiagnal i ten niebiesciutki lakier. MMMMMMMMMMM poezja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Odpadłem... 12.11.04, 15:39 Miodzio! Tak myślę sobie, że może komendant ze Złotopolic by reflektował na ten cud techniki. Bo jak na razie, to na składaku zasuwa na akcje pościgowe. Ta motoryna (bo "motorynka" to zbyt infantylnie brzmi) nawet koguta ma zawodowego! No i 14 świateł odblaskowych i 3 anteny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl69 Re: Odpadłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:54 Jak się okazuje kolo ma 15 wiosen,tylko nie wiem ile z nich było naprawdę szczęśliwych. Nabardziej poraża mnie widok przedni...Czyż klakson nie jest aby za mały jak na Gold Winga przystało? Mam sąsiada,który lubi takie tam upiększania bez celu.Kiedyś odpacykował rower mniej więcej jak tę motorynkę(no może mniej) i udał się na organizowany co jakiś czas jednodniowy rajd rowerowy.Panowie cykliści długo nie namyślając się depnęli nieco ..... i tyle go widzieli.Jak sam mi opowiadał"za duże tempo mieli". Jak fachowo określa się takich "mejkerów" piękna? PZDR Motyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Odpadłem... IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.04, 18:41 pimp my ride heh Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Odpadłem... 12.11.04, 19:14 o jesu chlopak sie napracowal, a poza tym poszlo mu 15 metrow kabla:-) O kogucie i prowizorycznym kuferku na przedniej owiewce juz nie wspomne. Moze to jest jego perelka, skoro jak twierdzi sam wlasciciel jezdzi sie jak prawdziwym Gold Wingiem <dla dzieci chyba>. Pozdrawiam za inwencje tworcza:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl69 Re: Odpadłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 16:39 Jeszcze nieprzerwanie trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Odpadłem... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.11.04, 20:37 A mnie się podoba , że chłopak coś takiego potrafił wyczarować , każdy ma wałsne pojęcie estetyki - motorek może się podobać , albo nie , ale włożył w niego dużo roboty . Pewnie by wolał dłubać w jakiejś Hondzie , ale o ile mi wiadomo one są dosyć drogie . Moim zdaniem dobrze , że chłopak uczy się narawiać motory zamiast kraść te , na które go nie stać . Tu akurat nie ma się co śmiać , że go nie stać na inny - a ten tak bardzo lubi , że jak rozumiem porównał go do innej klasy motoru . Mnie domowa szarlotka bardziej smakuje niż taka nawet z super cukierni . Niby forum humorum - miało być do śmiech , ale nie chciałabym śmiać się z niezamożnych , niepełnosprawnych , czy brzydkich ... Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Odpadłem... 14.11.04, 23:27 > Niby forum humorum - miało być do śmiech , ale nie chciałabym śmiać się z > niezamożnych , niepełnosprawnych , czy brzydkich ... Nikt nie ma zamiaru sie smiac:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś