grave_digger i od Zenka 14.02.11, 12:18 - Ciekawość zabiła kota, satysfakcja go wskrzesiła. Odpowiedz Link
vifxen Re: Walętynki 14.02.11, 14:57 to szczeniaczek chihuahua (chihuahuy?) długowłosej (albo długowłosego). Czyli chyba pies... Odpowiedz Link
mnop2 Re: Walętynki 15.02.12, 17:27 już chciałam Trusi nagadać, że wciska to samo, co w zeszłym roku, paczę... a to z zeszłego roku przecież jest! :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Walętynki 14.02.11, 15:19 Kofam! Kofam! Kofam! www.youtube.com/watch?v=ORKXeXyiAkY Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Walętynki 14.02.11, 16:15 Właśnie ;-) Czas walnąć tynki na bramę cmentarza. Pozdrawiam serdecznie drogich cmentarników Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Walętynki 14.02.11, 16:18 Uroczyście oświadczam, iż Pomruk i PJ odwołują Divorce Party. Postanowili nadal ze sobą być ;-) Odpowiedz Link
aaricia_szalona A może by tak... 14.02.11, 16:38 ...konkursik na najślitaśniejszą walĘtynkę? Oto moje propozycje: Odpowiedz Link
3.14-roman Re: A może by tak... 14.02.11, 16:56 A może są jeszcze jakieś Walenty z Miley C, Justinem B, Jonas Bros? W tamtym roku po sieci krążyła kartka z Tesco. Odpowiedz Link
aaricia_szalona Ależ Romcio! 14.02.11, 17:08 Uuuu, zupełnie nie na czasie. Teraz liczy się tylko: Odpowiedz Link
misiania Re: Walętynki 14.02.11, 21:10 Bo właśnie czytam wspomnienia chirurga - "Cięcie" :))))) Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais a te motylki to tenteges? 14.02.11, 21:30 ja was dobiję tylko nie wiem co to jest trabuś (no chyba że trąbuś): UWAGA Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: a te motylki to tenteges? 14.02.12, 21:49 Odkopałam zeszłoroczny. I dalej was LoFFciAm ;) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a te motylki to tenteges? 14.02.12, 23:20 a jak JA Was koffam... za-żarcie :D Odpowiedz Link
sootball Re: Walętynki 15.02.12, 20:58 Raz na takim jednym warsztacie bawiliśmy się w wyrażanie idei za pomocą gestów. Losowaliśmy idee i mieliśmy je pokazać. Wylosowałam miłość. Po jakiejś minucie mojego pokazu ktoś nieśmiało wykrztusił: "masz zawał"? Chyba nie nadaję się na aktorkę :) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Odkopałam, odśnieżyłam... 14.02.13, 10:58 Ten piesek od vifci (14.02.11, 13:35) jest taki uroczy :) Vifxen też kocham, tylko nie wiem gdzie się zgubiła:( Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Walętynki 14.02.13, 11:40 Mnopciu, a gdzie wyznanie? Bo ja się nie fsydzę wyznać, że nadal i niezmiennie Was kocham! Odpowiedz Link
apersona Re: Walętynki 14.02.13, 17:36 A ja Was nie :P ale za to: Wiele zawdzięczam tym, których nie kocham. Ulgę, z jaką się godzę, że bliżsi są komu innemu. Radość, że nie ja jestem wilkiem ich owieczek. Pokój mi z nimi i wolność mi z nimi, a tego miłość ani dać nie może, ani brać nie potrafi. Nie czekam na nich od okna do drzwi. Cierpliwa prawie jak słoneczny zegar, wybaczam, miłość nie wybaczyłaby nigdy. Od spotkania do listu nie wieczność upływa, ale po prostu kilka dni albo tygodni. Podróże z nimi zawsze są udane, koncerty wysłuchane, katedry zwiedzone, krajobrazy wyraźne. A kiedy nas rozdziela siedem gór i rzek, są to góry i rzeki dobrze znane z mapy. Ich zasługą, jeżeli żyję w trzech wymiarach, w przestrzeni nielirycznej i nieretorycznej z prawdziwym, bo ruchomym horyzontem. Sami nie wiedzą, ile niosą w rękach pustych. "Nic im nie jestem winna" - powiedziałaby miłość na ten otwarty temat. jak pisała nieodżałowanej pamięci i poczucia humoru Wisława Szymborska Odpowiedz Link
mnop2 no kurde 14.02.13, 22:30 nieaktywowanie profilu i kumentarzy to jest utrudnianie. Za to grozi pińć lat! Odpowiedz Link
rihabi Re: Walętynki 18.02.13, 09:24 Dobrze, że ten dzień już dawno minął. Nienawidzę walentynek i tych wszystkich "zakochanych". Miłość powinno okazywać się codziennie, a nie tylko 14 lutego. -- Streetcom.pl - Marketing Szepteny Odpowiedz Link
kaga9 Re: Walętynki 18.02.13, 20:29 Miłość powinno okazywać się codziennie, a nie tylko 14 lutego. O masz ci los. A ja tu się zastanawiam, dlaczego Kagowy czwarty dzień smutny siedzi... Odpowiedz Link
apersona Re: Walętynki 16.02.23, 19:53 A następnie dzię pączusia nastał. Turlamy się? A może nie, bo Odpowiedz Link