Dodaj do ulubionych

Ogłoszenie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:36
Hey, słuchajcie, studia skończone, pracy nie ma, pośpiewałabym sobie. Jest
ktoś z Gdańska, kto by chciał zespół założyć? Mogę pisać teksty, śpiewać i
robić zamieszanie, może ktoś jeszcze chce? Sama się nie będę wygłupiać.
Jestem milutka, normalnie jak nie wiem co.
A nudzi mi się okrutnie, jejku, umrę niedługo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:41
      Jacyś młodzi hiphopowcy by się przydali, albo inni poeci. Mogą być pijani -
      nawet lepiej. Nio, błagam. Pliz pliz.
      • Gość: technik analizator Re: Ogłoszenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:29
        ja cie moge wydupcyć
        • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:34
          Off topic!!!
          • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 01:17
            UP!
            No ludzie, niech ktoś się zgłosi, tyle tu keatywnych, miłych postaci! Nikt nie
            chce pośpiewać? Nie wierzę.
            • tomek854 Re: Ogłoszenie! 07.12.04, 01:49
              Od razu z gdańska musi być? :)
              • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 01:51
                Nie no, może być skądkolwiek, tylko żeby się można było jakoś fizycznie
                spotykać. Chociaż na początek plany można by poczynić mailowo! A co, jesteś
                chętny? Zgłaszasz się?
                • tomek854 Re: Ogłoszenie! 14.12.04, 02:53
                  Jak bedziesz do Wrocka na proby przyjezdzac to czemu nie...

Ale tak powaznie, totez bym poplumkal conieco...
                  • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:36
                    No żesz bym się przeteleportowała :-) Hm, hm, myśleć, myśleć, co tu zrobić?
                    Czemuż to Wrocław tak oddalony?
                    Co tu zrobić.
    • maly_facio1 ...jam... 07.12.04, 06:49
      ...
      smutek ze mnie bokiem lezie
      kiedy patrze w polnoc strony
      smutna kinga w gdansku siedzi
      straszniem niezadowolony

ta co studia juz skonczyla
      i bez pracy siedzi marnie
      dajmy jej jakies zajecie
      bo nam pojdzie pod latarnie

chcialbym talent miec ja wielki
      spiewac jak Eminem ladnie
      raper jednak ze mnie zaden
      a rymuje tez nieskaldnie

mam nadzieje, ze sie zglosi
      ktos talentem obdarzony
      i zabawi sie na maksa
      ja pozdrawiam Cie z ambony
      ...

• gixera Re: ...jam... 07.12.04, 08:58
        Urocze:-))) Juz sobie to wyobrazam w wersji rapowanej.
        • maly_facio1 ...wyobraznia... 07.12.04, 11:08
          ...
          glowka juz pracuje, w mojej wyobrazni
          widze sie na scenie, z toba bedzie razniej
          mikro trzymam w rece, czapke mam na glowie
          co dwa moje slowa, ty wrzucasz po slowie

i tak rapujemy, ciala podryguja
          tlumy przejsc nie daja, koszule zdjemuja
          siup do limuzyny, browarek w mej rece
          a potem sie budze, w koszmarow udrece
          ...

• gixera Re: ...wyobraznia... 07.12.04, 12:23
            Musze przyznac, ze chlopaku masz talent, jestem twoim idolem,
            zartowalam, fanem:-))))
            • maly_facio1 ...talent... 08.12.04, 04:08
              ...
              talentow mam mnostwo
              czesc wykorzystana
              reszta czeka w srodku
              na ekspresje z rana

a za mile slowa
              serdecznie dziekuje
              staram sie jak moge
              i wciaz produkuje

choc ciezko pomyslec
              by te moje rymki
              ktos smial ubrac w talent
              raczej w grymas swinki

ktora w slownym blotku
              taplac sie lubuje
              jak podchwyci temat
              kwiczy nie rymuje
              ...

• Gość: Kinga K. Re: ...wyobraznia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:29
            Bravo, bravo!
        • Gość: Kinga K. Re: ...jam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:28
          Śliczne. Podoba mi się! :-))))))))))))))))))))))
      • Gość: Kinga K. Re: ...jam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:27
        O, jak ładnie! I skąd wiedziałeś, że liczę na kogoś podobnego do Eminema?
        Super. Szkoda, że się nie zgłaszasz. A może jednak?
        • maly_facio1 ...eminem... 08.12.04, 04:19
          ...
          bardzo ci dziekuje
          za oferte szczera
          lecz sie nie nadaje
          z rymow jestem zero

tylko ot tak sobie
          skladam w rymki slowa
          nie mam aparycji
          lysieje mi glowa :-)

by sie wybic w branzy
          trzeba byc medialnym
          albo cos odstawic
          lub tez byc nachalnym

trzeba cos zaspiewac
          lub cos wyrapowac
          trzeba sie poruszac
          a mnie boli glowa

czesto mam migreny
          w boku stan zapalny
          jestem troche inny
          niereformowalny

jesli nagrasz plyte
          albo chociaz demo
          wrzuc to gdzies na stronke
          to sciagne na pewno
          ...

• Gość: Kinga K. Re: ...eminem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:56
            Jesteś świetny :-)))) Chyba się zakocham platonicznie. Mogę? :-))))
            • maly_facio1 ...pozwolenie... 16.12.04, 04:41
              ...
              pozwolenia Ci nie trzeba
              kochaj kogo tylko chcesz
              mnie oswajac tylko trzeba
              bom jest lekko dziki zwierz :)

jeszcze tylko sie zapytam
              bo ciekawosc zzera mnie
              gdzies w zasobach internetu
              kinga przyszla - zdjecie jej(???)

serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,2303672.html...
              • maly_facio1 http://serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,2303672.html 16.12.04, 04:46
                ...
                gapa ze mnie - nie potrafie
                linku podac z poscie mym
                zaraz szybko sie poprawie
                i w temacie bedzie link
                ...

www.psychologia.apl.pl/punktw-socjifeminizm4.htm
    • Gość: edwin Re: Ogłoszenie! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 07:56
      technik analizator byl lepszy.....eheheh
      pozdrawiam
      edwin
      • gixera Re: Ogłoszenie! 07.12.04, 08:59
        Hehe, ale to sie nie rymuje:-)
      • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:31
        Technik, no cóż, propozycja jak każda inna, nawet do rzeczy, ale czy ni emożna
        było wyrazić tego ładniej?
        Na przykład: Niestety, nie gram na żadnym instrumencie, ale może Ty pograsz na
        moim?
        :-P
    • xxx131 Re: Ogłoszenie! 07.12.04, 18:38
      Ja jako remenowany redaktor poczytnej gazety moge wam rozslawic :-)
      ale zaspiewac tez moge, chociaz zabardzo nie umiem :-)
      • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:41
        To prześwietnie. Nie trzeba umieć śpiewać. Trzeba być kreatywnym i mieć pomysły
        i być odważnym. Zgłaszasz się? Wpisać Cię?
        • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:03
          Aha, dodam, że wszystko ładnie zorganizuję, bo mam aż za dużo pomysłów, tylko
          potrzebny mi materiał ludzki i jacyś partnerzy/partnerki w sztuce.
          Nadal czekam na zgłoszenia i będe podbijać wątek tak długo, aż nie zobaczę
          chętnych.
          Rudzi w niebieskim wykluczeni.
          • xxx131 Re: Ogłoszenie! 07.12.04, 19:37
            i co mi ztego ze mnie zapiszesz jak nie mam kiedy przyjechadz do gdanska.... ale zycze szczescia i koniecznie wyslijcie mi pierwsza wasza wspolna plyte i utwor....
            • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:18
              No co za cholerny pech, aż mi łzy napłynęły do oczu. A skąd jesteś? Bo bywam w
              Wawie.
              Ale nie zapomnę o Tobie, wyślemy Ci autograffy.
              No! Zgłaszajcie się! Podobno jest bezrobocie! Młodzi, aktywni!
              • xxx131 Re: Ogłoszenie! 07.12.04, 23:15
                no jestem bardzo mlody, aktywny, dynamiczny i agresywny :-P
                a z rzeszowa do wawy jest daleko :(
                • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:16
                  A co byś wniósł, co by mogło zrekompensować odległość, poza młodością i
                  aktywnością? :-))))) Nio kurcze, nio. Przez internet można wiele.
                  • xxx131 Do Kingy K. 13.12.04, 19:59
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=18525797&v=2&s=0
                    • Gość: Kinga K. Re: Do Kingy K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 01:35
                      Dzięki! :-)))) Już się tam wpisałam :-)))
    • Gość: danio Re: Ogłoszenie! IP: *.aster.pl 09.12.04, 00:11
      wex neptuna, ma takie wioslo ( a może to cos innego) i switę, że jak da czadu
      to nie dasz rady z pisaniem tekstow,
      a i trzeba go w cos ubrac bo wam obciachu na golasa narobi,
      zacznijcie od lumpeksu:)
      • Gość: Stokrotka Re: Ogłoszenie! IP: 212.191.200.* 15.12.04, 15:55
        Ja chce! Ja chce! Młoda, Kreatywna, z Pomysłami ;)) Bede nagrywać latem! Och
        jakie to szczeście, że tu trafiłam! Och...ach... CUDNIE!
        • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:01
          Poważnie??????? Wobec takiego sceptycyzmu i niebywałej obojętności, z jaką
          spotyka się mój pomysł, aż trudno mi uwierzyć, ale! :-) Panno Stokrotko, oto
          mój mail: kingakunowska@gazeta.pl
          Och, no to byłoby cudownie, pierwsza stokrotka już jest! :-)) Bravo!!!! Hurra!
          • Gość: Stokrotka Re: Ogłoszenie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 20:58
            Och...ach... ale ja śpiewać nie potrafie :( I grać na niczym :( Ale kreatywna
            jestem i twórcza ;))) Już widzę tę sławę, kwiaty, FANÓW!!! Och...ach...!
            Ale... Jedna Stokrotka wiosny nie czyni ;(
            • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:16
              Ja z Wami wszystkimi oszaleję.
              Nie chodzi o fanów i sławę, ale o tworzenie dla przyjemności czegoś
              wartościowego i dzielenia się z tymi, którzy by chcieli. A jak by nikt nie
              chciał, to też nie szkodzi, gralibyśmy dla przyjemności i radości swych dusz.
              No!
              Śpiewać nie trzeba umieć. Trzeba miec ideę do przekazania. Śpiew jest
              nośnikiem, musi być przyzwoity, żeby przekaz był do wytrzymania.
              Potrzebny jest ktoś z instrumentami oraz ktoś, kto napisze muzykę do tekstów.
              Teksty mam. Kompozytora nie mam. Też nie umiem grać, ale to nie szkodzi.
              Jeśli masz fajne pomysły, to jest najważniejsze. Jeśli chcesz coś tworzyć i
              daje Ci to radość, to jest to, o co mi chodzi. Śpiewania każdy się może
              nauczyć, nawet maupa - to drugorzędna sprawa! :-))))))))))))))))))))
              I jak? Może być?
              • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:19
                A poza tym, każdy bukiet składa się z pojedynczych stokrotek, a Niagara z
                małych kropelek wody :-))))))
              • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:21
                No dobra, i jeszcze dodam, żeby była całość, że z wykształcenia jestem
                psychologiem społecznym i mogę organizować reklamę, promocję etc. jakbyśmy byli
                gotowi wyjść z czymś do ludzi ;-)
                • sviruks Jestem! :) 17.12.04, 12:15
                  No ja jestem :)))
                  Z tego co przeczytałem, to bym nawet pasował, bo jestem młody :)
                  Ale z kreatywnością itp. to kiepsko. Nic to jednak, bo jak każdy wie, żeby
                  popłynął prąd musi być + i -. Aha, grać też na niczym nie potrafię :)
                  Ale mogę zorganizować kompozytora.
                  • Gość: Kinga K. Re: Jestem! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:14
                    Bravo! Jestem zbudowana. Wal na maila kingakunowska@gazeta.pl :-))))
                    Wspaniale :-))))
                    A gdzie panna Stokrotka? Też miała się zgłosić. Byłyby już trzy osoby :-)
                    Czekam na maile, ach, zacieram rączki.
                    • Gość: Stokrotka Re: Jestem! :) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 23:53
                      Już jestem! Tak, tak z fanami to przesadziłam... bije się w piersi i szlocham w
                      poduszkę :( I tyle do przekazania mam ludziskom! Ha ha ha fajosko będzie
                      niee? ;) Już pisze na maila, och..ach ile dziać się będzie!
                      • Gość: Kinga K. Re: Jestem! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:16
                        No, Stokrotka się zameldowała :-)))
                        Tak, przekaz jest najważniejszy, i serce :-) Ważniejsze, niż sam nudny
                        profesjonalizm. Śpiewania można się zawsze douczyć i technik różnych też, ale
                        jak ktoś nie ma iskry i życia w sobie, to nic mu nie pomoże!
                        To czekam na maila.
    • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:57
      Moi drodzy, żarty sobie ze mnie robicie.
      Stokrotka przepadła, drugi zgłaszający się zniknął w smudze cienia, czy Wy
      myślicie, że będziecie żyć wiecznie i na wszystko będzie jeszcze czas?
      • Gość: kukułą Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 09:31
        ja sie nie mogę zgłosić bo nic nie potrafię, szczerze. Ale dziwi mnie, że Kinga
        jest tak wrabiana przez falsyfikaty na tym forum.
        • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:56
          Cóż, takie są koszty: trzeba przesiać worek piasku, żeby znaleźć diamenciki ;-)
          Trudno. Ale dziękuję Ci za komentarz. Mam cały czas nadzieję, że znajdą się
          ludzie podobni do mnie, którzy będę mieli radość z robienia czegoś twórczego i
          fajnego.
          Oni gdzieś są, tylko jeszcze ich nie widzę :-) Może jestem naiwna, ale będę
          czekać i się doczekam. Bo mam wspaniałe i ambitne plany.
          Pozdrawiam Cię serdecznie i świątecznie :_)))
    • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:11
      up
      • Gość: kukułą Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 15:05
        może zacznij tworzyć i inny sposób, bo liczysz na ludzi a oni są jacy są.
        możesz zacząć w dziedzinie gdzie nie będziesz uzależniona od innych.
        • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 15:09
          Kiedy w innych już sobie daję radę, chciałam dokonać transgresji :-))))
          • Gość: lalique Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 15:50
            hej Kinga! ja jestem z Gdańska. Masz może jakiegoś przystojnego kolegę z super
            osobowością. Najlepiej żeby był samotny i wolał dziewczyny od chłopców. Znasz
            takiego?

---
            zobacz groszki www.lalique.blox.pl dody mensody
            • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:00
              Z tym będzie kłopot, bo faktycznie znam samych gejów :-(
              • xxx131 Re: Ogłoszenie! 23.12.04, 16:04
                o moj Boże, to straszne, tylko siac i siac i wyplemic te zboczenia...
              • Gość: lalique Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:10
                Znaleśc faceta, który by spełniał tylko te dwa warunki - miał zajebista
                osobowość i był przystojny cos w typie Jude'a Law, jest prawdopodobne jak
                desant ufoludków na boisku szkolnym. To jak trafienie szóstki w totka. To
                szansa jedna na milion! Jestem zdesperowana i zniesmaczona: lecą na mnie same
                buraki, wazeliny i ciepłe kluchy. Mam tego dosyć. chyba sie targnę.

---
                zobacz groszki www.lalique.blox.pl dody mensody
                • xxx131 Re: Ogłoszenie! 23.12.04, 16:11
                  ja jestem, nie widzisz...
                • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:19
                  Zgadzam się! Do zespołu nikt nie chce, a co dopiero do duetu?
                  Ale się nie targaj, może jeszcze jest nadzieja ...? Pocieszam Cię bardzo.
    • Gość: Fausto Re: Ogłoszenie! IP: *.siec2000.pl 24.12.04, 19:39
      Ja też zakładam zespół. Będzie miał dwa oblicza .Jedno to BM co by Ci chyba nie
      zabardzo przypasiło (taki prawdziwy z corpse paintingiem itp.) A drugie cała
      reszta trochę folk-rocka i piosenki w stylu- mam kąpielówki w żółte żaglówki.
      w tym roku jak bozia da kończę studia i biorę sie do roboty(tzn zakładam zespół)
      A jak się nikt nie znajdzie to będę sam walił w gary i darł jape.
      Szkoda ,że nie jestem z 3city, bo może byśmy się jakoś zgadali.
      Mimo wszystko fajnie ,że są jeszce ludzie,którzy szukają...zostawiam trochę
      swojej krwii i życzę powodzenia.
      • Gość: Kinga K. Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 22:00
        A ja dostałam dziś sprzęt: mikrofon, wzmacniacze etc. więc podbijam wątek, bo
        mam nowe aktywa (tym razem materialne) :-))))))))
        • Gość: j2345 Re: Ogłoszenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:44
          Ja mogę zrobić plakat.
          • pan-cerfaust Re: Ogłoszenie! 06.02.05, 20:14
            Ogłaszam, że Kinga. K. procesowi uszlachetniającemu na podstawie decyzji
            Najwyższej Rady Forum Humorum poddana została i od dnia 10 lutego roku 2005
            tytuł "markizy" przed nazwiskiem swojem nosić powinna. (Tutaj pieczęć NRFH)
            • xxx131 Re: Ogłoszenie! 06.02.05, 20:15
              kurna, markiza mi sie nie kojarzy za najlepiej.....
              • pan-cerfaust Re: Ogłoszenie! 06.02.05, 20:17
                Sprawa raczej nieodwracalna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka