Gość: iontichy Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.04.05, 16:05 Niedokładnie, bo film oglądałem dawno temu, ale oddam sens. Woody Allen w "Bierz forsę i w nogi" rozmawia z kobietą i w tle leci jego komentarz: "po 10 minutach zakochałem się w niej, po 20 postanowiłem się z nią ożenić, a po 30 minutach zrezygnowałem z ukradzenia jej torebki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maslanka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:54 Pieniadze to nie wszystko Golabek do pijanego kompletnie szwagra: Rysiu! Rysiu! Szwagier mowi. Jadzi brat, bedziesz teraz prowadził mercedesa Rysiu ble bke blelelelelelejdjgkhgirhd ch*j Co powiedział?- pytają pasazerowie Ze automatyczna skrzynia biegów Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 06.04.05, 15:55 maślanka a później?? -w życiu z pijanym do samochodu nie wsiądę... -no co ty fajna jazda:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan_o_nicku_X Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: 80.51.94.* 07.04.05, 21:38 Miś ( Wg mnie kult na maxa) "Jednym słowem przywozicie do kraju 8 kilogramów obywatela mniej" "A gdyby tu nagle było przedszkole!" "Zasadniczo. Moja żona Zofia" "Co to jest? Paszport. To był paszport" "Zadzwońcie do ministerstwa już tam jadę" "Więc nie mówcie mi że matka siedzi z tyłu" "Powiedz Romuś kto to jest? Tatuś" "Przechodziliśmy tędy. Tak z tragarzami" "Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki" "Ale ja podwalelską dałem!" "Zniknięcie tych parówek spowodowało niemały zamęt, grubymi nićmi szyty" "Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek, a w domku światło, wodę, gaz, zatem powtarzam jeszcze raz ..." "Nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój. Ale tu chodzi o Londyn takie miasto w Anglii" "Ale niech te plusy nie przysłonią wam minusów" "Panie! Tu jest kiosk, ja tu mięso sprzedaje" "Wyngiel we wsi! Wyngiel! Wstawaj stary" "Dziękuje, lustro już mamy" "Łubudubu! To śpiewałem ja Jażąbek" "Nie ogolę się! Te wąsy noszę już od przedwojny" Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 07.04.05, 22:31 zgadzam się miś jest debeściak i jego mafia tez jest debeściak:D....eh marzy mi współczesny film taki jak ten...eh... bo co teraz jest w polskich filmach nuda nuda nuda i nic się nie dzieje... heh ale przynajmniej słuszną ilnię ma nasza władza:D chociaż ostatnio straszne chamstwo się tu z całego świata zjeżdża... to pisałem ja jarząbek wacław trener drugiej klasy...niech żyje nam prezes sto lat:D pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 11:07 [MIŚ] tekst z banku w Londynie: - Dlaczego nie fersztejen, my wszystko fersztejen :-) A z "Alternatywy 4" teksty to pies? Anioł: - Miećka, bierz młotek, dłuto i kuj po tej linii, jak mawiał Sofronow. Równo... równo!!! No! - Pani Ewo, wezwałem tu panią w pani dobrze zrozumianym interesie. A obawiam się, że nie uda się ukryć całej, g o ł e j, prawdy. - Pani Kolińska, pani mnie nie robi koło pióra, a teraz jazda mi do drzewek!!! Balcerek do Profesora: "Aaaa, na prawie to ja sie troche znam, siedziałem z dwa zero osiem!" -"nie rozumiem" -"No papugie miałem kiepskiego" Balcerek do Kubiaka: "Ubezpieczony jak ubezpieczony, ale chyba nie od wypadków lotniczych" (jak P70 spadł z dźwigu :-) no i wiele wiele innych, długo by pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 01:22 Richard Gere w roli adwokata: "może cie to śmieszy ale ja mam przeje..ane" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.telia.com 10.04.05, 14:41 z filmu "zabij mbie glino" notabene super film: machalica (policjant): -daleko nie uciekles! linda (bandyta): -daleko nie uciekalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokodyl_Wania Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:01 Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ...Oskarżenia panów są całkowicie bezpodstawne, ja niczym nie handluje, ta pani w tym kożuchu przyszła i w nim wychodzi...(zalecany turecki akcent) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: 195.47.201.* 13.04.05, 12:09 Przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszi Nothing Hill IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:06 - No to otworzyłem puszkę Pandory. - Hmmm... znałem kiedyś jedną Pandorę, ale nie pokazała mi swojej puszki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Gateknienosze Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: 195.150.233.* 14.04.05, 12:25 "-Wrzucił bym coś na ruszt! -Dobrze, ale najpierw coś zjedzmy." - "Naga broń 2 i 1/2" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Gateknienosze Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: 195.150.233.* 14.04.05, 12:29 "-Co jest Ci ze mną źle? -Nie jest mi nie dobrze!" - "Baśń o ludziach z tąd" (pyta żul, a odpowiada żulica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Gateknienosze Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: 195.150.233.* 14.04.05, 12:39 " - I tak kur.a do zajeb..ia!!!! - Tak czasem pozwalam synowi przeklinać." - "Nic śmiesznego" Odpowiedz Link Zgłoś
retiro1 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 11.05.05, 22:14 Brad Pitt w "7" "My tu siedzimy, a on pewnie teraz pląsa wysmarowany masłem orzechowym w galotach swojej babci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:28 No, dzieki, nie mogłam sobie przypomnieć z czego to masło orzechowe! Tam było: pląsa w majtasach swojej babci, wysmarowany masłem orzechowym. Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 11.05.05, 22:37 Krótki dialog z "Uprowadzenia Agaty" Piwowskiego: - Przepraszam pana, gdzie jest posterunek policji? menel odpowiada: - No to przecież na Kapelana. - A przepraszam, nie wie pan gdzie jest ulica Kapelana? - No to przecież na dawnych Weteranów - A mógłby nam pan powiedzieć gdzie jest ulica dawnych Weteranów? - Spier..laj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak10 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 12.05.05, 10:45 "nie zawieram znajomości na ulicy" z "Dziewczyny do wzięcia" Odpowiedz Link Zgłoś
calluna Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 12.05.05, 19:59 oj uwielbiam "pół żartem pół serio": -nie możesz się ze mną ożenić! Jestem męzczyzną!! -nikt nie jest doskonały Shrek -nich mnie ktos przytuli - daj jej trochę ciepła i jużżżż, dziewczyny lecą na takie bajery -mam smoka i nie zawacham sie go użyć Dopiszę jak mi się cos jeszcze przypomni:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpeg Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:43 Z Seksmisji: "Idziemy na Wschód, tam musi być cywilizacja" i jeszcze, chyba "Rozmowy kontrolowane": - żony nie musisz mi przedstawiać - daj spokój, to nie moja żona - ale moja (scena w łóżku, na początku filmu, nie wiem czy dialog dokładny, ale sens na pewno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIM Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:27 - " Może Panu zrobić kanapki albo usmażyć jajka...?" - " Cycki se usmaż!". Oczywista Kiler Odpowiedz Link Zgłoś
magma77 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 16.05.05, 23:33 Vabank: -Kto pan jest? I co pan robi z tymi nogami ? -Zostaw go! To wariat! -Murzyn! Murzyn z psem! -Z antychrystem? Pod jednym dachem??? -Co mam powiedzieć Spiętemu? -Żeby się rozpiął. -Panie Kramer, czy zawsze trzyma pan pieniądze w koszu z brudną bielizną? -Zawsze. Zawsze! A marmeladę i proszek do zębów w skarpetkach! Pan nie??? I wiele, wiele innych. Praktycznie cały film to kultowe dialogi. Ucho od śledzia :)))) Nie ma róży bez ognia: -Chrrrr, chrrrr (chrapanie byłego męża żony Jasia, Wandy) -Fiuuu, fiuuu (gwizdanie Jasia w nadziei na ciszę) -Jasiu, Jasiu! Nie gwiżdż, bo spać nie można. -Ja, biedny miś. Jogi baboo. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.05.05, 04:08 z Vabanku to jeszcze: - jak to nie ma?! ja już dziury wykułem! (stosuję czasami...) - pan raczy zartować. - kto prowadzi śledztwo? - komisarz Przegorda - komisarz Przygoda. dobrze, pedant - szczególarz. - panie Kwinto... pana to mozna za samo nazwisko... - ostatni raz siadłeś za kierownik! ostatni raz! - wicie kogo zrobimy następną razą? - ja naturlich! ich habe vergesen (?) (stosuję często) - na władze nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
meessi Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.05.05, 11:25 Z samych Swoich "Oj mama, po co nam nowego wroga szukać jak stary się znalazł". "Przeżyłam już trzy wojny, w tym dwie swiatowe" Odpowiedz Link Zgłoś
zsz Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.05.05, 15:05 Z Misia: On wierzy panie milicjancie, on we wszystko wierzy. Bóg mnie pokarał takim głupim chłopem. Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział. -No i jak? Załatwiłeś? -Co mogłem załatwiłem. Tak mi dziękowali, że nie wiedzieli w co mnie całować. Z Toba przegrać to jak wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
zsz Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.05.05, 15:10 Mój ulubiony z Czterdziestolatka: Marek nie patrz bo zepsujesz A to nie wiem z czego: Panie sekretarzu czy może być jeszcze gorzej? Wie Pani co? Właściwie to chyba nie - bo jakby mogło - to by już było. Odpowiedz Link Zgłoś
zsz Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.05.05, 15:15 Jeszcze brunet wieczorową porą: Ja jestem za nowoczesnością w małżeństwie, ale chłopa na dwa dni samego bym nie zostawiła. Chłop na dwie godziny sam to tak jakby już nie był sam, prawda Michaś? Odpowiedz Link Zgłoś
retiro1 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.05.05, 20:55 Z "Następny do raju", poraniony James Woods mówi: "A miałem zostać weterynarzem! Pomyślałem jednak: co w tym fajnego, że przez całe życie grzebiesz w psiej dupie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeraj Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.local.pl / *.crowley.pl 19.05.05, 23:00 Shrek: Kłaniam.... Wybacz królewno że Cię olśniewam ale Ty olśniewasz mnie bardziej... Tylko nie guziczki, nie moje lukrowane guziczki.... Teloniuszu?... (prask w lusterko) ... jakieś anse? Związki prominentów nigdy nie trwają zbyt długo... Uch... obrzydliwswto.... Noooo to nie było grzeczne, toż to zwykły osioł... Zainwestuj w TIK TAKi bo Ci jedzie... Podoba mi sie ten głaz... to naprawdę ładny głaz... a rano zrobię jajecznicę... no i skonczyło sie rumakowanie.... niebieski krzak i kolce... niebieski krzak i kolce... tylko dlaczego jestem daltonistą... Shrek, a jak znajdziesz sie w tunelu to nie idź w strone światła... na raz wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
retiro1 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 30.05.05, 15:44 Forrest Gump: 1. - Czy już odnalazłeś Jezusa, Forrest? - Nie wiedziałem, że mam go szukać... 2. - Jenny, jestem bardzo szczęśliwy, że mogę z tobą spacerować po stolicy naszego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 31.05.05, 08:50 "Killer" - rozmowa w warszawskiej taksówce Zawiany klient pyta: - A co to za miasto? - Las Vegas - Las Vegas? No to chyba mają awarię światła. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 31.05.05, 09:43 Ali G - "Jennifer Lopez,Jennifer Lopez..." Odpowiedz Link Zgłoś
retiro1 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 21.07.05, 13:22 Arnold S. w jednym z filmów: "Pamiętasz, jak mówiłem, że zabiję cię na końcu? Kłamałem! Odpowiedz Link Zgłoś
byla.sobie.kozia Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 10.10.05, 19:11 Wyciągam ten stary wątek, bo nie mogę uwierzyc że jeszcze nie było: "Chodzisz w prezerwatywie od rana???" -Chłopaki nie płaczą, oczywiście :) Poza tym: "Rozbił pan bank! -Niee, ja tylko pociągnął..." Kochaj albo rzuć "To ja tu na deszczu! Wilki jakieś...!!!" Nic śmiesznego "Żwirek kręci z muchomorkiem!" "Ty zajmij się smokiem - ja biorę na siebie schody. Znajdę je, skubane, i tak im skopię poręcz, że nie będą wiedziały którędy na górę, a co!" "To gdzie jest ta ognista potwora? -W zamku, czeka na swego rycerza. -Ja SMOKA miałem na myśli, Shrek." Chyba nie trzeba podawać tytułu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porzeczka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:49 Tego chyba nie było: "Pieniądze to nie wszystko" Pijany bełkocik: "jak ja sie przewrósee, albo soo, to ja sie za swoje przewrósee" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:55 Madagaskar!!!!!! Nie będziesz mie tu koło stopy przebywał Prosto w baniak! kto podciera? Zabije cie, zakopie, potem odkopie, sklonuje, a twoje klony jeszcze raz zabije :D Odpowiedz Link Zgłoś
byla.sobie.kozia Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 10.10.05, 20:48 Jeszcze sobie przypomniałam To z "Sami swoi", albo "Nie ma mocnych", bo mi się te dwa filmy niezmiennie mieszają ;) (cytaty mogą nie być IDEALNIE dokładne...) "To córka Kargula! -A Kargul czyj, yyy, kto?!" "Co on mi tu na moje niebo wlata?!" Epoka lodowcowa: "Szyszuuunia!" :))) I jeszcze Mel Gibson w którejś części Zabójczej broni: "Wyssę mu oczy przez nos! Dwa razy!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
waskes29 Nie ma rozy bez ognia 10.10.05, 22:27 Nie ma rozy bez ognia -chyba dobrze pamietam tytul dawno tego nie widzialem a przedni film. Az dziwne ze zadnego cytatu z tego filmu nie bylo - " jaby co to to jest posag Lusi" - " jakby ci tu to powiedziec Jasiu to jest taki nowy zawod on jeszcze nie ma nazwy" Bezbledny film. Odpowiedz Link Zgłoś
curla Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 10.10.05, 22:52 z Misia " Przyszłem wcześniej gdyż nie miałem co robić" z Killera jak Rysia suszy włosy suszarką to Siara do niej " Idź mnie z tą wichurą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) he he he Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.chello.pl 11.10.05, 00:02 - Odpowiedz Link Zgłoś
byla.sobie.kozia Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 11.10.05, 00:07 Oooo no i cały sposób mówienia w "Nic śmiesznego", oczywiście!:) Przykład: "Musiał go myć za często mocno" (sic) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 12.10.05, 12:23 "Girl Guide" Nie dawaj mu wódki, to jeszcze dzieciak! (o synu, który miał z wyglądu tak gdzieś 40 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 12.10.05, 12:24 "Miś" Proszę wodę brzozową... na miejscu. Co pan mi tu kładzie! Tu jest kiosk Ruchu, ja tu mięso trzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary z pakamery Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.net-serwis.pl 12.10.05, 14:16 "Bodyguard": - Od poczatku przyjęcia obserwuję pana z kąta sali... - Więc proszę tam wrócić i robić to dalej Odpowiedz Link Zgłoś