qq33 04.02.05, 08:33 Forum gazeta jest szare - czy coś to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: szary=twój nieprzyjaciel 04.02.05, 08:51 To zmien sobie w ustawieniach na inny kolor:-) Ja mam niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma_takiego_numeru Re: szary=twój nieprzyjaciel 04.02.05, 10:37 qq33 napisał: > szary=twój nieprzyjaciel ja bym tak nie uogólniał. a Gandalf? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: szary=twój nieprzyjaciel 04.02.05, 15:55 Szary to jeden z najładniejszych kolorów. Nieprzyjaciel powinien być różowy albo pomarańczowy, albo wściekle jasnozielony. . Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: szary=twój nieprzyjaciel 04.02.05, 16:13 Bo to nieprzyjaciel pracy jest. Zaległe tłumaczenia leżą sobie i leeeeeeeżą. A ja co robię w godzinach pracy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: szary=twój nieprzyjaciel 05.02.05, 00:51 moze zakladal je romcio g? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: szary=twój nieprzyjaciel IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 01:22 Moim obecnie jest moderator FH. w przeciągu paru godzin wyciął mi dwa posty w których pozwoliłem sobie na ostrą satyrę w stosunku do Wildsteina.Rozumiem, że można mnie nie lubić ale nie zrobiono mi czegoś podobnego za ostrzejsze teksty na FA,FK a tutaj szok.Co to Forum Humorum,że żartować nie można? Fakt nie każdemu ta forma żartu moze odpowiadać ale od razu kasować przy tak zwanej wolności słowa?Jak przyrównam to do tego co jest na FA cz FK to prawie dziecięce żarty. Pozdrawiam Kir Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: szary=twój nieprzyjaciel 05.02.05, 22:03 Nie przejmuj sie jakimis tam postami, takie zycie, taka robota:) Ja tu cale watki tracilam, ale jakos bardzo sie tym nie przejelam, widocznie to, co pisles bylo niezwiazane z tym forum, albo nie podobalo sie cenzorowi. Musisz sie przyzwyczaic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: szary=twój nieprzyjaciel IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 23:24 gixera napisała: > Nie przejmuj sie jakimis tam postami, takie zycie, taka robota:) > Ja tu cale watki tracilam, ale jakos bardzo sie tym nie przejelam, widocznie to > , > co pisles bylo niezwiazane z tym forum, albo nie podobalo sie cenzorowi. Musisz > sie przyzwyczaic Różne rzeczy zdarzało mi się pisać ale zawsze starałem utrzymać się to w normie. Jeżeli pozwalam sobie na satyrę z czegoś co na to zasługuje z powodu "zaslepieństwa" a ktoś mi to wycina to tak jakby w przeszłych czasach nie pozwalał krytykować jakiegoś tam tow. już za życia uznanego za nieomylne słonće narodu.Czuj proporcje mocium panie jak mawiali dziadowie. W Konstytucji mam zakaz czego propagować nie wolno i toż to samo zapisane w kodeksie.Co do tematyki forum to zobaczyłem watek i starałem się dostosowac do konwencji zawartej w nazwie.Humor cenzora praktycnie mnie nie interesi.Zreszta jak on moż cenzorować humor i treść gdy ta regulaminu nie łamie. Niech w takim razie napisze na wstępie:z tego gościa śmianie zabronione. W takim razie bym się co nieco wściekł i nie tłukł w klawisze. Pozdrawiam Kir Ps W każdym bądź razie dziękuję za podtrzymanie na duchu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: szary=twój nieprzyjaciel 06.02.05, 11:36 A już najpiękniej by było gdyby podał czemu coś wyrzuca . Sam bym wtrzucił ten post bo wcale mnię nie śmieszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir A to już kwestia gustu:)))))) /ntx IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: szary=twój nieprzyjaciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:18 <font color="red">Jakie szare?</font> Odpowiedz Link Zgłoś